Pozdrav, sto godina nisam pisala, ali redovito čitam.
Mi ćemo koristiti bambo pelene iz Simbex-a to su jednokratne biorazgradive pelene. Tako da su praktične i nezagađuju okoliš. Što se uložaka tiče imaju kod njih neki baš za poslje poroda anatomski oblikovani.
Kupanje meni su rekli da nije dobro kupati bebe svaki dan jer im to isušuje kožu i nema potrebe. Kod mas je voda jako tvrd, a budući smo blizu vodocrpilišta i puna klora tako da...
Evo da se i ja pridružim :)
Danas 25+3, termin 22.4, sada polako postajem svjesna da se to bliži :)
Prvo pozdrav novim curama! Ja se isto polako pocela pripremat, citat i skupljat stvari za bejbija, usla u trece tromjesjecje, kako nemam puno kila ni velik stomak, vecinu vremena se osjecam ko zmaj, ali nekad me zavrti vrtoglavica i to je pocelo ima nekih tjedan dana. Nisam nikad bila anemicna, tlak uredan, idem vadit kks do sljedeceg pregleda, al nekad mi je do da sam sisla sa vrtuljka. No dobro, nije strasno, al mi cudno jer sam navikla da mogu sve 😂 pozdrav svima
Dobar dan cure i dobrodosle nove
Citala sam malo koje proizvode cete koristiti i citala po netu popis za bolnicu pa sam i ja pocela skupljati potrebno. Jedino popis za bolnicu mi se nekako cini kraljevski, pa ne selimo tamo na dugo tako da cem ja to skratit na najpotrebnije.
Uf sutra pregled, a utz drugi tjedan tek. A ja nestrpljiva, ocem vidjeti moju curicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji