Pozdrav svima, posebno novim curkama, dobro nam dosle! Lijepo nam se lista povecava ;)
Mi cekamo pregled 18.,iduci tjedan i ne mozemo docekat!
kad planirate krenut s pranjem robice? sada mi se cini jos nekako rano, a bas me peru sad te neke majcinske pripreme, ne mogu docekat da moja curka dodje na ovaj svijet.
U kakvim detergentima planirate prati djecju robicu sada na pocetku ili bez detergenta?
Opa, sve nas je više! Bit će bebica na proljeće
Dobro nam došle nove cure!
Piki, baš i ja gledam te popise za bolnicu i svaki put zaključim da nisu normalni. Stvarno ne razumijem kome treba šminka i odstranjivač šminke tamo.. i to nije jedina nebuloza koju sam pročitala. I ja ću svakako srezati to na najmanju moguću mjeru. Nikako da krenem sa nabavkom, stalno mislim da imam vremena.
Ines, ja sam odlučila koristit tekući Ariel, kao i do sad jer nam je na tečaju rečeno da nema potrebe nabavljat posebni prašak za bebe. U slučaju da joj bude smetalo, lako promijenim.
Sretno svima na pregledima ovaj tjedan!
I ja planiram prati odvojeno, samo sam u nedoumici s tim detergentima. Dosta njih kaze da treba prati bez icega, samo onda na kojoj temp.?
ma meni su osnovna oprema za bolnicu papuče,jednokratne gege,hrpa uložaka (i to si fino kupim one za inkontinenciju da ne promočim baš odmah sve,pa na njih još one vataste i mir),rezervna spavaćica i ručnici....
ostalo-gel za tuširanje,pasta,češalj,dezić...
a dodatna oprema mi se lako donese ako mi zatreba....
Sto se tice opreme za bolnicu, koliko vidim svaka ima neka svoja pravila. Kolegica je nedavno rodila u virovitickoj bolnici gdje cu i ja pa moram nju pitati
Sortiraj odgovore
Najstariji