Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    12. Siječanj 2016. 09:25

Kokenzi kad ti je termin i koji spol bebaca da te dodamo na listu?

kokenzi
    12. Siječanj 2016. 09:40

Piki,vele da je dečko,a termin pišu 2.5.
    ako se u toku dana nešto promijeni (u pola 3 idem na uzv),prijavim

• ines_m
    12. Siječanj 2016. 09:56

Pozdrav svima, posebno novim curkama, dobro nam dosle! Lijepo nam se lista povecava ;)
    Mi cekamo pregled 18.,iduci tjedan i ne mozemo docekat! 
    kad planirate krenut s pranjem robice? sada mi se cini  jos nekako rano, a bas me peru sad te neke majcinske pripreme, ne mogu docekat da moja curka dodje na ovaj svijet.
    U kakvim detergentima planirate prati djecju robicu sada na pocetku ili bez detergenta?

kokenzi
    12. Siječanj 2016. 10:00

joj,ja sam za prvu prala nekako mjesec dana pred porod,i to sam uzela dreft tekući....
    prvih par mjeseci sam ga koristila,bez omekšivača,mada curi nije ništa smetalo...
    odlično mi je što imam sušilicu,pa se i u njoj bebi robica fino omekšavala...
    jedino sam neko vrijeme prala njeno odvojeno od našega,sreća u nesreći je bila da je puno bljuckala,pa bi nakupila robice za mašinu brzinom svjetlosti...

Halila
    12. Siječanj 2016. 10:03

Opa, sve nas je više! Bit će bebica na proljeće 
    Dobro nam došle nove cure! 
    Piki, baš i ja gledam te popise za bolnicu i svaki put zaključim da nisu normalni. Stvarno ne razumijem kome treba šminka i odstranjivač šminke tamo.. i to nije jedina nebuloza koju sam pročitala. I ja ću svakako srezati to na najmanju moguću mjeru. Nikako da krenem sa nabavkom, stalno mislim da imam vremena.
    Ines, ja sam odlučila koristit tekući Ariel, kao i do sad jer nam je na tečaju rečeno da nema potrebe nabavljat posebni prašak za bebe. U slučaju da joj bude smetalo, lako promijenim.
    Sretno svima na pregledima ovaj tjedan!

• ines_m
    12. Siječanj 2016. 10:04

I ja planiram prati odvojeno, samo sam u nedoumici s tim detergentima. Dosta njih kaze da treba prati bez icega, samo onda na kojoj temp.?

kokenzi
    12. Siječanj 2016. 10:10

ma ja sam prala na 40,ovisi kakvo je bilo stanje oblekice,ako je pobljuckano i pokakano,naravno na većim temperaturama uz prethodno namakanje....i sve bilo ok....

• kokenzi
    12. Siječanj 2016. 10:08

ma meni su osnovna oprema za bolnicu papuče,jednokratne gege,hrpa uložaka (i to si fino kupim one za inkontinenciju da ne promočim baš odmah sve,pa na njih još one vataste i mir),rezervna spavaćica i ručnici....
    ostalo-gel za tuširanje,pasta,češalj,dezić...
    a dodatna oprema mi se lako donese ako mi zatreba....

• ines_m
    12. Siječanj 2016. 10:08

Sto se tice opreme za bolnicu, koliko vidim svaka ima neka svoja pravila. Kolegica je nedavno rodila u virovitickoj bolnici gdje cu i ja pa moram nju pitati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI