Drage cure želim vam svima lijep provod večeras i da mi vesele i sretne dočekate Novu godinu !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Drage mame i bebice zelim vama i vasim voljenima uspjesnu,sretnu,punu zdravlja,veselja,novaca i sve sto pozelite da se ostvari u novoj 2016 godini....Provedite ovu noc sto veselije sa puno smijeha i radosti....
Pusa svima
Drage moje "debeljuce" zelim vam svima sretnu novu godinu,vama i vasim obiteljim! 😙
Zaboravila sam odgovoriti..znaci mjere bebe odgovaraju u dan za nogu i glavu, dok je trbuscic za 24 tjedna..uzv je izracunao da beba ima 811 grama..ja u zadnja 2 tjedna od proslog pregleda imam nesto manje apetita i u ta dva tjedna nisam dobila nista na kilazi..dok ne komentira previse, kaze da je mrsava beba i ponovno me narucio za 3 tjedna..nije mi bas svejedno, ali vjerujem da ce to biti u redu..koliko su tezile vase bebe sa punih 26 tjedana?
Sretna Nova, drage cure! Svima zelim samo jedno, sretne i zdrave bebe u Novoj nam godini!!
Cure drage sve najbolje Vam želim u Novoj godini
Mune u 26-om tjednu moja beba imala je 900 g.
Ja sam se baš napapala ove blagdane, mamina spiza, pa odlasci po rodbini..Jučer sam se vagala i vaga kaže 57, znači od zadnjeg pregleda dobila sam dva kila, sveukupno do sada 5 kg.
Zadnjih dana trbuščić se baš zaokružio, osjećam i lagani pritisak ispod rebara i noću me zna prati žgaravica. Neugodno, al preživim nekako. Danas ću pred spavanje uzeti malo sode bikarbone da mi bude lakše.
Inače, moja beba je noću jako aktivna, samo se vrti i lupka me..Nadam se kad se rodi da neće biti baš noćna ptica inače će baš biti veselo. Hahhha ..
Pusa svima
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Vecer mamice...
Da se i ja ispusem malo...
Konacno mi se trbuh pocel vidjeti malo ali imam problem sa kilazom.Kako sam dobila 3 kile od pocetka trudnoce sad sam za blagdane nekim cudom pala 4 kile.Bas mi se niti ne papa puno neg samo pijem vodu ali inace je sve super.Zgaravica pocela udarati jako.Pregled 13.1.,a za utz se moram narucit.
Pusonja
Sortiraj odgovore
Najstariji