Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    29. Prosinac 2015. 15:34

Pozdrav cure.
    Nadam se da ste sve dobro. 
    Joj, te dijete mi se cine nekako koma, ali izdržat ćete vi to, malo po malo.
    Ja se vagala na badnjak kada smo stigle iz bolnice i bila 5 kg u plusu, a danas kaže već +6 kg, Božić je učinio svoje. ;) Nisam dobila puno, a jedna doktorica u bolnici mi rekla da pripazim malo za Božić, da mi je trbuh veći nego sto bi trebao biti za moje tjedne. Mislim da malo mlati bezveze. :P
    Ja pijem zeljezo (heferol) i magnezij svaki dan, a vitamine kad se sjetim..skoro svaki dan, pa par dana zaboravim i tako.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

kiki_ca
    29. Prosinac 2015. 18:25

Oh koliko mi je lakse kad vidim da nisam sama u problemu sa kilama, ines i halila moje kolegice :D
    Sreca pa mi je tlak i secer nizak, ja sam bila na +12 prosle sedmice, a ove sedmice na +10, smrsala sam dvije kile o_O
    Bojim se vage u bolnici, jer znam da ce opet galamiti na mene jer sam se previse udebljala, nooo  ja ne mogu biti gladna :D
    Pokusavam se hraniti zdravo, nekad spucam cokoladu u neznanju, ali rijetko, i sta bih ja sad, ne mogu da ne jedem, ionako su mi obroci mali.
    Od vitamina pijem kalcij, magnezij i c vitamin, prenetal mi je preporucila doktorica ali od njega mi  se apetit povecavao pa sam ga izbacila...

Malamimi
    29. Prosinac 2015. 19:11

Cure, ja sam danas opet imala problema s pulsom. Stalno mi se vrti oko 100 otkucaja i bas se orzanizam bori. Hoce mi srce iskociti. Kakav je vama puls?

Ninachh12
    29. Prosinac 2015. 20:17

Normalan puls je od 60-80. Ja imam prirodno povišen puls koji je od 95-120, ovisi kako koji dan, čime se taj dan bavim i sl, ali ne stvara mi tegobe niti osjecam lupanje srca. Ako ti osjetiš jako lupanje srce javi ginekologu, možda postoji razlog u trdudnoci za takvo nešto..

Garavica
    30. Prosinac 2015. 10:29

Ola zenskee:)
    Neko je pitao za lineu negru..ja imam ispod pupka i malo iznad ne skroz..pa mislim da to nemaju svi..i kod negog je mozda ful tanka ili svjetlija.moja mama kaze da se ne sjeca da ju je imala,a sjeca se dosta stvari iz trudnoce kao i 20kg koje je dobila a neci ni ja manje kak stvari stoje.hihi
    Jooj e dijeta u trudnoci joooj...mislim da je to nesto teze ee...treba puno truda..
    Ja pijem heferol za zeljezo i magnezij direct sa b compleksom.
    A prije sam pila elevit ali gin rekao da do kraja ovo a kad budem dojila odnosno kad rodim mogu piti isto jer sam bas kutiju bila uzela cijelu.
    Ja ne znam koliki mi je puls...
    Ako koja ima pregled jos sretno a mi brojimo jos 5 dana do nasih onda masovno idemo koliko ja znam nas par ima na taj dan preglede.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Sunshine-ri
    30. Prosinac 2015. 11:42

Dan cure!

Ja nemam lineu negru,nisam je imala ni u prvoj trudnoci.

Vidim da dosta vas ima preglede sljedeci tjedan,pa sretno cure i javljajte se.  

Moj deckic lupa po cijele dane tako da me to bas odusevljava,bas je jako aktivan. Ja se super osjecam i bas uzivam. Mi obavili pregled prije Bozica tako da je sljedeci tek sredinom mjeseca. Pozdrav svima i uzivajte mi!

Mune
    30. Prosinac 2015. 16:40

Pozdrav cure :)
    Danas sam imala pregled nakon 2 tjedna, jer se na proslom bebica pokazala 2 tjedna manjom..sada noga i glava odgovaraju za dan, dok trbuh zaostaje ponovno 2 tjedna..ima 811 grama..kaze doktor da je mrsava i da dođem ponovno za 3 tjedna..eto, nadam se da ce se do tada udebljati :)
    Lineu negru jos uvijek nemam, a sto se pulsa tice on mi je uvijek ubrzan pa tako i u trudnoci..nitko mi nista ne komentira..

• LillaRose
    30. Prosinac 2015. 16:56

Mune jel ti doktor obrazložio zašto misli da beba zaostaje i da je mršava? Koliko si dobila kila do sada i kakav ti je apetit?
    Mene ponekad bude strah dobiva li moja beba dovoljno jer sam na dijeti zbog gestacijskog dijabetesa i povećanih jetrenih enzima..
    Istina, do sada su mjere bile u skladu s tjednima al s nestrpljenjem očekujem idući pregled da vidim kako napredujemo.

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Malamimi
    30. Prosinac 2015. 17:36

Moj puls mene vjerovatno muci jer inace imam lijeno srce. Mogu reci da su mi se otkucaji udvostrucili. Mune, mozda se doktor vodi nekom svojom tablicom pa mu je beba mrsava. Sto inace tablice kazu za tvoje tjedne?

Halila
    31. Prosinac 2015. 12:25

Drage proljetne mame, lijepo se zabavite danas gdje god bile i dočekajte novu godinu sretne, vesele i zdrave, a nek nam takve budu i naše proljetne bebice!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.