Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki_ca
    28. Prosinac 2015. 09:53

Jutro klokanice
    Navratih I ja malo...
    Doris, da ti Bog pomogne, pazi na sebe :*
    NMareN, I kod mene je intenzivno to sa stomakom, bas neugodan osjecaj
    Ja se borim s kilama, ali sam prestala da se mucim s tim, tijelo se priprema za sve sto nailazi, a ja pokusavam da sve sto unesem bude zdravo :)

Garavica
    28. Prosinac 2015. 12:12

Dobar dan ženskice!
    Sunshine bušica je awwww.jako slatko.
    Malamimi nadam se da si se oporavila i da su nalazi dobri isto kao i da su deckici ok.
    Jeste se napapale za blagdane koliko ko smije?
    Da li vodite kakve zabiljeskice tipa dnevnik?
    Mi smo usle u 30-ti tj i ono moram pocet polako ove zavrsne stvari doslo i to bas me veseli..a pocelo je i ono o cemu sve zenske pricaju oticanje i sve slabija mobilnost.pocne mi stopalo biti vruce kao da ce eksplodirati.onda otusiram potkoljenicu i stopala mlakom pa hladnom vodom kratko ali to pase jaaako.tuš se okrene prema gore i kao tusiras uzbrdo hahaha tako pise negdje sam vidjela.takoder se preznojim po noci fest jednom ne znam da li koja jos tako?malena izvodi stalno nesto a najslade mi je kada me gurka lagano i onda samo mala izbocina bude na trbuhu.polagano podragam sa dva prsta pa skloni.pojma nemam sto bi moglo biti ali je slatkoooo.
    idemo 4.01.na kontrolu jer su pospajali praznike.Sve vas pozdravljamo💗

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• LillaRose
    28. Prosinac 2015. 15:16

Bok cure drage,
    nadam se da ste se lipo provele za blagdane, sa svojim najmilijima i uživale u dobroj papici i dobrom društvu. I da ste pojele bar svaka po jedan kolačić za mene ..
    Ja se osjećam skroz dobro, beba je jako rasplesana i aktivna a i udarci sve žešći ...nešto preslatko i neopisivo ..Jedva čekam pregled, bit će za tjedan dana, 4.01. Izgleda da nas više ide na kontrolu baš na taj datum jer su doktori spojili praznike. 
    S infektološke strane sve j eu redu, tako da tamo više ne moram ići. E sad zašto se jetra u trudnoći poremetila ne znam sigurno, vidit ću što će reći moja liječnica. 
    Garavice, čestitam na ulasku u 30-ti tjedan, bome je brzo prošlo.. Ja još ne otičem, tako da ne znam ništa o tome. Tu i tamo me noću zna uhvatiti grč u listu noge, al brzo prođe. 
    Cure jel sve imate linea negru? Ja nemam, ne znam jel to ok? 
    Pusa svima 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

mama102
    28. Prosinac 2015. 16:00

ej curke nadam se da ste se lijepo provele ili se još uvijek provodite...mi smo se napapali, malo i previše...i tako...uživamo dok smo svi na okupu...tata nam je doma tako da sam ga danas natjerala da prekopamo stvari od curke i vidimo šta imamo od robice i ostale opreme, a da može bit za dečke...tako da u prvom mj krećemo u shoping...vidljivo smo se udebljali, jedva mogu skopčat jaknu, a još prije dva tj je bilo lufta... rastemo...samo nek su moji dečki dobro, mama će se kasnije brinut za kile...iako s blizancima i starijom sekom neću imat vremena ljenčarit pa će to sve prije vremena nestat...hehe...

...ja idem 5.1 na pregled...

lilla rose meni se ta crta u prvoj trudnoći dosta kasno pojavila i to mi se baš ružno bilo :)
    ...ne znam kako vama ali meni su bradavice već duže vrijeme baš jako tamne i intimno područje također...a trbuh podlakavio...to su te čari trudnoće od promjena na tijelu...strija nemam, zasad :)

mama10

Ninachh12
    28. Prosinac 2015. 16:31

Lineu negru sam još u trecem mjesecu dobila, ali skroz lagano se vidjela, sada je postupno izraženija, ali ne jako. 
    Mama102-i ja imam dlakavi trbuh..meni to nekako slatko :P Što se tiče bradavica, i meni su potamnile, i promijenile se, grudi također, i narasle i dobile strije posvuda i to mi je najgore. Na trbuhu nema strija (zasad) no nekako se nadam da cu biti među sretnicama koje ce to izbjeći :P Za intimno područje, ne znam, ne vidim :P a kad sam muža pitala, on kaže da sve izgleda ko prije :D

Malamimi
    28. Prosinac 2015. 18:04

Jucer su me otpustili iz bolnice. Nalazi su uredu, nemaju pojma sto mi je bilo, ali bitno da sam sada dobro. Decki su poceli udarati, za sada nemam osjecaj da ih je dvoje, slicno je kao u prvoj trudnoci. Mama i moji ce decki imati stariju seku od 2.5 godine. Ja sam na pregledu 7.1. brzo ce to doci. I kilogrami me uopce ne zabrinjavaju, ali valjda je bitno paziti da bas ne odu u nebo. Mama, koliko kg si dobila? Trbuh je bas buknu, a jakna se moze zakopcati ali ako stojim, kad sjedam, moram ju otkopcati. Lilla rose, linea negru nemam jos, a i u prvoj trudnoci se pojavila kasnije i to ne previse. Najveci problem su mi stvarali grcevi, ponekad bi bili neizdrzivi. Pred kraj sam sjedecki spavala jer su me kukovi ubijali. Hvala Bogu da je cura odlucila pozuriti 10 dana pa mi skratila muke.

Halila
    28. Prosinac 2015. 19:43

Mi danas bile na pregledu, sve ok, bebica je nešto preko 1400 grama, kaže doktor malo više od prosjeka, al radi se o par grama pa kaže da nije zabrinjavajuće, zatvorena sam skroz, tlak ok...ali  se pridružujem vama koje ste na dijeti. Dobila sam 7 kg u mjesec dana, sestra me dva puta vagala, nije vjerovala... a i ja sam se šokirala. Sad mogu zaboraviti slatko, kruh i navodno, večeru... Danas nisam izdržala, nadam se da će sutra bit bolje. Nije da se na meni te kile baš vide, nekako je sve u trbuhu, al doktor se boji da će beba bit preko 4 kile, a ja sam inače sva sitna (bila) pa kaže da moram malo pripaziti. Ah, veselja...

S oticanjem nemam problema, BH isto uopće nisam primjetila da bi imala do sada.. jedino lineu negru imam, ali ide i iznad pupka, ne samo ispod. Bapske priče, ali kažu da ove koje nose dečke, imaju samo do pupka, a ako nosiš curu, onda se hoće pojavit i iznad pupka. Meni je po tome točno, al ko i sve te priče.. nešto se mora poklopiti.

I moja cura je počela gurkati, pogotovo ako stavim ruku na trbuh kad je mirna, samo se ispod ruke najednom kvrga složi, baš je neka maza i super mi je to.

• ines_m
    28. Prosinac 2015. 20:11

Pozdrav svima!
    Evo i nas s pregleda. Beba 993g. Sve je ok osim sto sam također kao Halila dobila vise kg nego sto je ocekivano :(  5 kg u 3 tjedna. Ah...blagdani su napravili svoje. Ne bi to bilo tako strasno da  nije povisenog tlaka. Sada moram strogo paziti.
    Pozdravljam vas sve, uzivajte u blagdanima! Pusa

Mune
    28. Prosinac 2015. 22:11

Cure moguce je da cete sada usporiti rast kila kako trudnoca odmice..ne brinite, bit ce to sve super ☺
    Halila i Ines koliko ste do sada ukupno dobile kilograma?

• ines_m
    28. Prosinac 2015. 22:20

13 :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.