Sretan Bozic proljetnica! Zdravlja, sreće i ljubavi vam želim!
Poison, super vijesti!
Hvala na dobrodoslici! Decki su dobro, ali ja bas i nisam. Sinoc sam morala ostati na infuziji zbog povracanja. Doktorica me uvjerava da sam pokvarila zeludac, a ja nekako znam da nisam. Pocelo je jucer s visokim tlakom, vrtoglavicom, zamracenjem i zujanjem u usima. Noge i ruke su mi se odsjekle, a povracanje je pocelo tek kad sam popila vode da dodem k sebi. Nikakvih kolaca jucer nisam jela, nista sto bi izazvalo povracanje. Cekam nalaz krvi i urina pa cu vidjeti, nadam se da cu danas ici doma.
Poison super vijest!
Svim curama koje slave zelim sretan Bozic!
Pozdravic...
Nadam se da ste Bozic provele u sreci i veselju u krugu svojih najmilijih i pocastili svoje bebace sa nekom finom poslasticom...
Danas zelim sretan imendan svim Stjepanima i imenima izvedenim od ovog...
Poison, drago mi je da su nalazi ispali uredni i da si u krugu svoga doma...
Doris
Malamimi dobrodosla...Nadam se da je to bio samo mali stresic i da si sada super, a za nalaze drzim palceve da su uredni...
PROLJETNE BEBE 2016
1. Ninachh12 - 06.03. - cura
2. Pupa2 - 12.03. - dečko
3. Garavica - 13.03. - cura
4. poisonivy2604 - 13.03. - cura
5. Halila - 14.03. - cura
6. Damjana - 20.03. - cura
7. Knjiznicarka - 22.03. - dečko
8. LillaRose - 24.03. - cura
9. Bambola - 27.03. - dečko
10. Lola29 - 01.04. - dečko
11. ines_m - 02.04. - cura
12. Mune - 06.04. - cura
13. NMareN - 07.04. - cura
14. Suneshine-ri - 11.04. - dečko
15. Minniee - 13.04. - dečko
16. kiki_ca - 16.04. - dečko
17. mama102 - 20.04. - dečko i dečko
18. Mamasita4 - 21.04. - cura
19. Bellagio - 15.05. - cura
20. Piki83 - 17.05. - cura
21. Malamimi - 20.05. - dečko i dečko
22. Starim - 23.05. -
23. Sanjarka88 - 30.05. -
24. MamaAzra - 02.06. -
25. viky96 - ? - dečko
26. mpetrica - ? - dečko
27. Miaa3 - ? - cura
ROĐENI
1. doris1006 - (08.12.15.-8.12.2015.) - dečko Nikola :(
Sretan Bozic curke! Provedite ga u miru ;) najvise zdravlja vama i bebama!
Poison, drago mi je da ste doma, vi ste jedne jako jake i hrabre cure!
Svima novima zelim dobrodoslicu! Ja usla u 30.tjedan i sad stvarno odbrojavam 😱
Pozdrav svima!!
Sretan vam Božić, cure! Nadam se da sve uživate doma!
Doris jako često te se sjetim.
Ninach, pitala si me neki dan otkud sam.. iz Koprivnice. Kod nas u bolnici navodno imaju epiduralnu, ali nemaju anesteziologa dovoljno pa ju zapravo ne možeš ni dobiti. Nisam baš ni sigurna bi li ju tražila i da ju mogu dobit, al ok...
Pupa, stvarno dani/tjedni lete i lete... Mogu reći da se često ulovim da se zapravo veselim porodu.. Da, ulovi me i strah ponekad, al sve dalje većinom jedva čekam da vidim, primim i izljubim to čudo malo
U ponedjeljak idemo na pregled konačno i baš se veselim.
Btw. pojela sam koji kolač za vas koje ne smijete i... Poison, uživaj maksimalno, baš mi je drago da ste doma!
Puse svima i nove cure, dobro nam došle!
Svim proljetnicama na dobro došao Božić!!!
Tek danas sam malo uključila ovo čudo i bome evo čitam već pola sata sve.... dugo me nije bilo....
Dani lete, da....nama mamama još i brže, pogotovo sad kad su djeca doma, nema vrtića...nemam ni vremena mislit o tome da sam trudna :-)
U svakom slučaju, odmarajte, veselite se i uživajte s obiteljima.
Pozzzz svima
Evo i mene, hvala svima na lijepim željama, također svima isto tako želim sve najbolje i najljepše za blagdane, budite mi sretne i zdrave :D :D :*
Jutro cure. Nadam se da ste se lijepo provele ovih dana u krugu svojih najbližih .
Dobro se osjećam,ali ono stvrdnjavanja trbuha je svakim danom sve više i više,od nekih 2-3puta na dan došli smo do 15-ak puta na dan. Nadam se da je sve u redu, nakon dočeka idem na kontrolu i jedva čekam vidjeti i čuti da je sve ok. Još samo 7dana do kontrole. Bili smo na 4d,sve je u najboljem redu i super,uživali smo gledajući svoju curu.
Halila i ja sam išla u zg na 4d, imas na ponudi dana za 250kn pa ako zelis pogledaj si.
Dobro nam došle nove cure .
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji