Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    15. Prosinac 2015. 09:44

Jutro! Gdi ste? Ja se poradujem vasim porukama ujutro dok pijem kavu, kad ono zatisje 😏
    Poison, hvala probat cu. Sve cu probat da skinem te mrlje.

Minniee
    15. Prosinac 2015. 10:11

Jutro cure..
    ..prije nego počnete čitati - SVE JE SUPER, mozda nekog umiri moja priča ako se nađe u sličnoj situaciji iako vam to zaista ne želim...
    Avantura počinje u 5 noćas, probudi me takva bol da ne mogu stati, sjesti, leći, piškiti..Imala sam osjećaj da ce sve ispasti iz mene, abdomen,pelvis,kriza,jajnici ma sveee...prepadnuta kao nikad, mislila sam ako to nije trud, neznam šta je..Probudila muža da se spremi ako ce trebat ići u bolnicu, popila jedan spasmex i nekako legla i govorim mu ako ne stane bol-idemo. Lijevi bok, banana jastuk, disanje i čekam, za jedno pola sata bol se umanjila,a ja morala na wc (kakalaka  ) ..kako sam to obavila, bol potpuno nestala i ja zaspala do 7, u 7i10 bol se vraća, ja se sklupčala na lijevi bok i nakon 10min opet wc i bol opet nestane..brzo se spremila i kod ginicke...I nju sam isprepadala kad sam došla jer sve to upucuje na nešto ozbiljno ali urin uredan, ja zatvorena, posteljica se potpuno digla i sve je super, beban ogroman, 670 grama, čini se da su moje nevolje uzrokovala crijeva i ništa drugo... Ali da crijeva mogu uzrokovati toliku bol da sam ja pomislila na najgore... Da! I to je očito moguće u trudnoći! Sad sam mirna, moram danas ležati i puno piti i rekla mi je da slobodno pijem taj spasmex ako se bol pojavi tako da znate ako nekom bude trebalo nešto za bol.
    Sve u svemu bila sam bijela kao zid od brige, sad sam malo boje dobila.. 

Pupa2
    15. Prosinac 2015. 10:23

Jutro curke! Bambola, evo ja pijem kavu i tipkam :) 
    Sto se tice mrlja, daj nemoj me zezatiiii da je netko po ljepoticama prolio vino? :(( nemam pojma s cim bi to mogla ocistiti.
    A ja sam jucer ko ludak stala pred muza u gacicama i potkosulji prije kupanja i rekla mu da stvarno nis ne vidim od stomaka, moram se obrijati a ne ide, pa sam mu demonstrirala kako to izgleda, on je umirao od smijeha! Tako smo dosli na ideju male stolicice i lavora :) pokusat cu malo kasnije. 
    Bambola, ja sam isto uzasno osjetljive koze!!! Brtvica, ma sve!!! Za noge jedino epilator i onda debeli sloj necega hladnog po nogama.
    Minnie, jako mi je drago sto je sve u redu! Za par tjedana beban ce doci do 1 kg!!! 
    A sto se tice tih bolova, mene isto pojacano boli kad imam probavne smetnje! Iako ja ne patim od zatvora, ali vjetrovi me ubijaju... Npr jucer u setnji sam mislila da trebam kakati :D i toliko me sve boljelo da sam jedva dosla do stana. Na kraju, vjetrovi. Ali grcila sam se cijela i sve me bolilo. Sad mi je vec normalno da me ono moje dolje lijevo boli, ali ovo jucer je bilo koma, po cijelom trbuhu dolje. I cim sam se olaksala, bol je prosla!
    Tako da, Minniee, znamo za ubuduce! Drago mi je da je sve 5, bas sam jedva cekala da nam se javis... Cure, ja brinem za vas kao i za sebe i bas prozivljavan sve vase kao i svoje ❤️ Jel nam Mune danas na kontroli?
    LilaRose? 
    Poison, kak ste vi?

Garavica
    15. Prosinac 2015. 10:25

Jutroo.oo sto smo mi fino spavaleee..oo vidim i dobre vijesti krenule ajde neka drago mi je Minnie!!
    Cure buse su slatkeee skroz.
    Pupa hahaa Damjana i ja smo tu negdje samo sto sam ja lijena ljepit tu sliku.samo sto mi se cini da je moja busa najokruglija ovdje😜😄
    Reko mi je jedan frend kad me vidio jucer aaa sta si ti lubenicu progutala rekooo daaj ne kakaj😂😂😂
    E sta meni zna bit vruce.cirkulacija je na nivou.smetaju mi carape pa sam samo u stopalicama osim kad idem van.
    Evo malena sutnula blizu rebara jos malo pa ce sviranje po rebrima (^_^)(>_<) aj uzivajte

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Garavica
    15. Prosinac 2015. 10:29

I da moj muz je postao moj osobni kozmeticar reko uz sve sto znas radit evo ti jos jedno novo iskustvo xD brije sada noge ko profi

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Halila
    15. Prosinac 2015. 10:44

Knjižničarka, super za kolica. Meni je isto bilo najvažnije da su lagana jer živimo u stanu, bez lifta. Uzeli smo Cam combi tris i na kraju uopće nisu lagana pa ne znam kako ću se borit s njima kad muž nije kid kuće. Što se vožnje tiče, čine se super i ovako su mi lijepa.. 
    Glupača, išla sam ih dizat u dučanu.. cure moje, koja boool... probolo me u trbuhu da sam doslovno viknula, savila se u struku i primila za trbuh.. Mislim da sam izgledala kao da ću se porodit. Grozno nešto. Jučer me isto tu i tamo probolo, al ništa strašno. Izgleda da mi se to javlja kad pretjeram.. to je i doktor zaključio, al ja nemam mira nikako. 
    Garavica i Damjana, mislim da smo tu negdje po veličini, al trenutno sam lijena za slikanje. Nabacim sliku kasnije ili sutra.
    Minnie, super da je sve ok i hvala na informaciji. 
    Inače, jučer sam i ja imala pokušaj depiliranja.. već mhesec dana mi ogledalo treba pod obavezno, ništa ne vidim.. tako da znam točno kako vam je 
    Doris, mislimo na tebe. Kroz ove blagdane pronađite utjehu jedno u drugom ti i muž. Zajedno možete sve. Držite se! ❤
    Moja prijateljica je prošla nešto slično, baš na nikolinje tako da znam donekle koliko patite i želim vam svu snagu svijeta da to prebrodite i postanete jači nego ikad prije.

Ostale cure, sretno s pregledima ovaj tjedan, rastite i uživajte s bebicama.
    Poison, nadam se da ćete vas dvije za Božić bit kod kuće i uživati svi zajedno. Jake ste vi cure, držite se! 

Bambola
    15. Prosinac 2015. 10:47

Ja ne pijem nista za crijeva osim mlake limunade na taste ujutro. I to mi je odlican amortizer za crijeva. I kokice! Ako navecer pojedem kokice, ujutro sve bude super!

Pupa2
    15. Prosinac 2015. 10:51

ajde ajde lijene cure, nabacite koju slikicu :)
    ma ja isto ne pijem ništa za crijeva, nemam problema s probavom u tom smislu-zatvor, ali vjetrovi su tu, čini mi se poprilično konstantni! :D
    evo moja beba se nekako podigla visoko, ili je stavio noge kod mog želuca, uglavnom cijeli stomak se miče vamo tamo :D baš me zanima jel beba još na zadak ili se okrenuo! Kako je kod vas?

Bambola
    15. Prosinac 2015. 10:56

Da, mene muz zove Prdolina 😏
    A ja ga najvise osjetim jos uvik doli ispod pupka, tamo di su mu glava i ruke. Noge nekad osjetim, mlatne me, al najvise doli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.