Doris, prije nego sam ostala trudna, slična priča sa mojom prijateljicom i znam da ti nije lako ali drži se..
Cure ma preslatke ste.. Damjana ne kituj više, super ti je trbuščić...
Ja zaboravila kako se zove onaj program za te fotke staviti???
Doris znam da je gubitak nenadoknadiv, ali zaista ti zelim i ja ovih blagdana sve najbolje! Sta se, vjerujem nas svih tu tice, ti si uvik uno di noi❤️
Super su drobici. Ja se uvik prvo debljam u lice, tako da sad iman obraze ka bublica, ako sam i dobila tipa kilo, po mom licu izgleda ka da sam dobila bar tri.
Minnie taman idem radit onu slanu palacinku 😍
Minnie, sretno onda sutra! Javi nam! I stavi nam slikicu kad uspijes :)
Poisonivy, moram reci da wc uopce ne izgleda bolnicki :D a vas dvije ste super :)
Damjanaaa, trbuh je prekrasan!!! Definitvno prednjacis, ali mislim da je garavica tu negdje...
Bambola, meni opet sve oslo u stomak! Iako kazu ljudi da mi se lice promijenilo samo ja to ne kuzim! Muz i dalje tvrdi da sam samo u stomaku dobila, a ja se osjecam ogromnoo! U to ime, maloprije sam napravila lepinjice (langosice, mekike, kako tko zove) i ubili smo se!
A sutra me ceka jedan teeeeezak posao! Depilacija. Znaci, nis ne vidim od stomaka! Valjda cu se napamet srediti. Cak sam razmisljala da uzmem jedan veliki rucnik, lavor i malu stolicicu i u hodnik pred veliko ogledalo 🙊🙊🙊🙊 ajme uzasa!!!
Hahah Pupa i ja obavila danas taj posao, za potrebe sutrasnjeg pregleda 😁 jos uvijek uspjevam bez vecih problema, a vidjet cemo do kada..uh i ja sam se najela posteno, muzic donio topli burek i strudlu od jabuka..sutra na pregledu bude samo zbog toga kila vise 🐽
Hahahaha kako sam se sad nasmijala..i ja sam se jedva izdepilirala, za mjesec dana cu unaprijediti muza u kozmeticara cini mi se ..
Bambola dobar tek..Inace to možeš napraviti i bez ičega pa posuti šećerom u prahu, ali meni je sa šunkicom najbolje...
Javim vam se ujutro..Stavim fotkicu isto sutra...
Noć svima!
Meni je isto misterija kako cu se uskoro depilirat. Ili brijat noge. Ili podsisat nokte na nogama. Moja pedikerka radi i depilaciju, al meni od sve depilacije (vosak, secerna pasta) izbaci alergija. Takodjer i od britvice. Brijem se sa kremom. Isto me zanima kako cu uskoro navuc hulahopke i svasta nesto 😳 backat cu se ko svinjica dok se ne odjenem 😁
Imam pitanje ako slucajno koja od vas zna- imam te nove cizmice od brusene koze i naravno da je po meni prolija konobar vino (a ja ga uopce nisam pila 😡). Da li koja zna cime i kako to sredit. Nije prestrasno, vise su ko kapljice, al je ruzno.
Bambola, probaj sa mineralnom, ja sam se na godišnjici mature zalila crnim vinom, a bež haljina :-\ rekla mi jedna cura da probam s mineralnom isprat i sve je prošlo, nisu ostale fleke. Možda i tebi pomogne!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji