Jutro!
Bambola kazes kozje mlijeko? Pa barem toga ima na ovom mom kamenjaru! Idem u nabavku. Inače volim mlijeko i sve mliječne proizvode, al evo očito je malo ovo sto unosim. Čitala sam i crvena paprika, a ni papriku ne mogu nacrtanu 😫 Bas sam neki izbirljivko! Morat ću se natrat da to jedem.
Minnie sretno danas. Mene isto tu i tamo zaboli nešto, al kako to brzo prodje, pretpostavljam da je od širenja svega dole ta bol. Ja sam u srijedu opet na hospitalizaciji i pregledu. Bas imam popis problema koje ga moram pitat. Npr lijeva ruka me u zglobu boli ajme, samo od jednom počelo bolit.
A moja curica skače bas jako 😍😍 doduše neće kad je se moli da udara, nego kad nju dodje volja! Al je osjećaj predobar.
Jutro cure!
Halila, mi smo isto uzeli Cam dinamico art i prezadovoljna sam, lagana su, lako se voze. A sad kak se biti kad malac stigne, ne znam. Ali meni je u biti jedini uvjet bio da su cim laksa da ich mogu nositi jer nemam lifta.
Curke Koje peku kolace, ja jucer pekla i cijelo popodne na kraju bila u krevetu. Bas me zatezalo i ni magnezij nije pomogao. Jos sam gundala sama na sebe da tko je ipak slozio i brasno i sve tak nisko na police da se stalno moram saginjati :)
Bila sam na pregledu u petak i sve je ok. Maleni okrenuo guzu i lice sakrio prema zdjelici tak da nisam dobila pravu slikicu nego samo mrlju :( i smijem letjeti tak da idemo doma za Bozic :D weeee
Puuuuno pozdrava svima i sretno s pregledima
Jutro cure.
Za zube isto mogu reci samo kalcij, nista drugo. Ima i onih sumecih tableta.
Sto se tiče bolova, probadanja, bolova u preponama...meni non stop tako nešto, a ležim stalno. To tako mora valjda bit i gotovo. Nije sada nista opasno. Makar i sama na najmanje probadanje odma panicarim.
To sto vam se stvrdne trbuh vjerojatno jesu BH kontrakcije jer su sada normalne, dok god nije bolno i u nekim pravilnim razmacima, tipa na 15 min, to je dobro. Ja isto imam tako 2-3 puta dnevno i vele doktori da je to OK.
Neki put mi se isto cura tako narikta pa ne znam ni sama dal se stegla maternica ili se to moje malo čudo gura. :) bas je živahna bila jučer, trbuh mi je stalno bio u valovima od njezina okretanja. A ja ga samo gledala i uživala.
Ovaj tjedan vjerojatno idemo opet malo kuci. :)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro! Damjana svakako preporuka za sve od koze. Ja to isto nabavljam u jedne babe na kamenjaru, smrducka i sve, al je zdravo, pa se natiram.
Kako ste sve?
Jutro :)
Sto se tice bolova i stezanja, mene nekako najvise bole te prepone i stidna kost..a leđa kad duze lezim i sjedim..ja sutra imam pregled i jedva cekam da vidim bebicu 😍
Minnie je danas na pregledu..cekamo izvjestaj..
Poisonivy super ako cete opet kuci ovaj tjedan..
Bambola i ja se tako najedem svega i onda mi trbuh izgleda duplo veci nego sto zapravo je 😄 al sta cemo, moramo papati..
Knjiznicarka odlicno za dopustenje za let, uzivat ces kuci :)
JUtro!
Uuu vidim svasta kod vas.
Ja bi nadodala da se malena javi tati kad ide radit i kad dode tak da Pupa vrsnjaci su to vidis:)))
Evo mi dorucak.
Sto se kolaca tice ja sam odustala.ne mogu ja to vise neki dan radila bila umorna ko ne znam e...mene noge muce.ne mogu dugo hodati a stajanje na mjestu je uzas.ne oticu ali mi se stopala uzare imam osjecaj da ce eksplodirat ako se ne izujem xD
Smijesno mi to...a imam bol u ljevoj nozi tj.potkoljenici koja se seli list pa naprijed i nema pravila kad boli kad ne al mislim da je to od tezine i spavanja na lijevom boku.sve to ide nis ja ne kukam samo muza davim ajmo kupit kaj treba jos dok sam koliko toliko mobilna.
Inace kad me jako stisne kao grc al nije tipicni grc malo pod tusem smocim hladnom vodom potkoljenicu i tako paseee aaaauuu.brijem vene da me gnjave.
Sretno svima na pregledima.:)))
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Imam pitanje za cure Koje su imale povisen secer...
Upravo me zvali da na prvoj kontroli (znaci pila sam samo jednu casu glukoze i vadila krv) mi je minimalno poviseno i narucili me za cetvrtak za jos jedan pregled, onaj trosatni. Pa me zanima, jel su vam odmah nakon tog rekli dal imate tr. dijabetes ili treba jos nesto
Jutriiiic
Damjama ako imas problem sa zgaravicom il ne voli papriku, pomidor i sl.ne sili se uopce. Tamani samo mljecno i kalcij, a i banane je netko spomenuo, one su za kalij (srce) sto sam ja dobila preporuku papati u prvoj trudnoci.
Curke na pregledima i ovaj tjedan koje idu sretno. Idem i ja napokon kod svog novog privatnika u petak.
Ovaj tjedan dosta pregleda :)
ja do sada nisam imala problema s odlaskom na preglede, nikad me nije bilo ni strah ni ništa, a sad sam baš sva neka na iglama...valjda jer i dalje osjetim tu bol pa me strah da se nešto ne događa. a valjda nije...
mislim da ću i ja uskoro taj ogtt morat obaviti.
evo ja se uslikala, ali nisam uspjela okrenuti sliku :D
Sortiraj odgovore
Najstariji