Minnie, mislim da to tvoje jesu bh jer kao kod njih je karakteristicno sto traju tak kratko! A meni se cini kao da duze to traje i onda se tek smiri. A zadnjih par dana je znalo tako biti da mi se stvrdne trbuh al brzo splasne. Ali to rijetko.... Iako je moj bejbi bas bas nemiran i staaalno se mrda, cijeli stomak se trese i pomice :D i stalno izbacuje guzu! Onda nekad ne znam jel to bh ili guza :)
Mozda netko zna nesto vise o tome?
Piki, super za mrvicu i migoljenje :) bude to kasnije i pravi udarac!
Moj muz se malo iznenadio kako njega pod rukom bas udari pa me pitao kak me to ne boli :D
Piki hvala, ja bi vjerovatno otisla na hitni trakt, zato i pitam...neznalica..
Pupa nisam ni ja bas sigurna da li su BH ili se bebica okrece jer pise da traju malo duze,a meni to bas odmah splasne, a moguce i da jesu jer se nekako jave u vrijeme kad se i beban mrda, pitati cu ginicku.
Bambola - Luce sretan imendan!
Ima li koja problema sa sinusima? Ja sam već luda malo. Imam puste stele maris, sinusane i dr. gluposti i sad je moj bidni mm (u dobroj vjeri) mi kupio nebulizator od 1000kn, a ja doživila slom živaca što zbog cijene, što zbog toga što ne pomaže :-( Ušmrkala bih bilo što da bolovi nestanu.
Minnie kao sto su cure vec rekle za hitnocu ides na ginekologiju,ali se nadam da ti to nikad nece trebati.
Vidim da nas sve muce iste brige. Mene prije par dana tako odjednom pocelo boliti dole nisko desno,samo odjednom. Ne moram ni reci koliko sam se prestrasila. I onda sam malo sjela i nakon desetak minuta se smirilo. Pa sam onda to objasnila da se vjerojatno malac smjestio nekako da mi nije bas pasalo. Uglavnom zadnjih jedno tjedan dana se ful brzo umaram i ne mogu bas dugo stajati. Ono bas me trazi da sjednem. A cim nesto malo vise po stanu pocnem raditi odmah me nekako pocne boliti stidna kost,tako da sam skuzila da je vrijeme da lagano usporim i da je to nacin da mi tijelo porucuje da se vise toliko ne umaram. Sljedeci tjedan u srijedu mi pregled,jedva cekam. Prekosutra cu vjerojatno na ogtt,nadam se da ce to sve biti ok.
Cure mislim da bi bio red da opet nabacimo slike trbuscica,nismo vec dugo! Sta kazete? 😙
Bellagio, jao ti sinusi su koma. Na svu srecu ja nemam s tim problema, ali seka ima i znam kak se pati s tim... Ona jedino inhalira s kamilicom... Probaj namazati svinjskom masti!!
Sunshine, e mene tako stalno boli, ne jako kao onda kad sam zavrsila u bolnici (tad nije popustalo uopce, cak me i uhvatilo dok sam sjedila). Na uzv mi nisu nista rekli da se beba naredila na tu nesretnu lijevu stranu... Al eto, mene i dalje boli! Ne jako, ali osjetim.
Ja sam si sad odredila svaki dan pomalo nesto. Krecem s pecenjem kolacica, al stvarno svaki dan po jedan... Doslovno to sto kazes, kao da mi tijelo vise ne da da ubacim u petu...
Ja sam za slike, sutra ujutro nabacim svoju :)
Bambola ❤️
Pupa, jedino tvrdo sto sam danas jela je dvopek, al to jedem svaki dan. Ručak normalan, juha i peka. Nije mi jasno kako se to "odlomilo"?? Sutra zovem zubara.
Minnie, banana i pamidora, bananu ne smijem jer dobro diže šećer, a pamidoru ni nacrtanu ne volim😀 Vise sam zeleni salatni tip 😝
A gledam bas ove moje vitamine, kalcija ima 125 mg ako se popiju 2. A ja često znam zaboravit drugu 🙁
Inače u zubara idem jednom - dvaput godišnje, jer stvarno imam odlične zube. I često mi nema sta radit. Al evo, okrenulo se. Mama ni kaže da joj je isto bilo od 6. mjeseca trudnoće. Samo se nadam da kasnije neću imati problema kao i ona 🙁
Sunshine i ja se nadam da mi nece trebati hitnoce jos...vidjeti cemo sutra,ali bas me stislo ovaj put,dobro sam se isprepadala.
Damjana,onda nista od banana i pomidora kupi si u ljekarni kalcij, mislim da imas i kalcij direkt.
Javim vam se, nadam se sa dobrim vijestima..
Evo nas cure natrag u Dalmaciji! Hvala vam ❤️ bas sam se nasmrzavala u Zg! Bolio me i stomak, al nekako mislim da nije od trudnoce nego smo stalno jeli. Morali smo obic dosta ljudi i pusta ukusna hrana, ja ko malo prase sve jela i opet malo zatvor, vjetrovi, blah...
Bellagio meni nos curka od pocetka trudnoce. Ne ono da sam prehladjena, ali imam sekret onaj vodenasti. Cak mi je jednom isla i krv iz nosa na pocetku kad sam povracala, usporedbne radi kod trovanja hranom kad sam dva dana divljacki povracala nije bilo krvi. Ja se samo inhaliram slanom vodom. Ne smatram da je sad nesto akutno, pa nisam isla kod doktora. Al ako te bas boli, otidji.
Damjana i ja sam cula za kalcij. Ja isto zasad popijem casu kozjeg mlijeka, tih jogurta i banane. Al ako ti ne pase, uzmi u ljekarni.
Minnie ma nema mista za brigu, nije sad trudnoca tako super ugodna i sve boli i nateze. Ja kad se najedem imam osjecaj da cu eksplodirat. Pupak mi ima sad oblik male crtice i pojavila mi se ta linea negra.
Poison, puno pozdrava.
Sortiraj odgovore
Najstariji