Damjana, ista stvar i kod nas! Legnem u krevet i krene udarati, kako god se ja naredila. Ja inace spavam na lijevom boku, ali otkad me to boli nekako mi ne pase pa se okrenem na desni! A to okretanje jako dugo traje jer me pri okretanju bas boli to sranje koje ne znam sta je pa se moram tako izraziti! Sinoc od udaraca bebe nisam mogla zaspati jer je udarao tako da mi se cijeli stomak tresao i onda me fino nogom udario da sam imala osjecaj da je noga u bubrezima :D i da je ostala tamo negdje iza... Nekad sam od tog svega i zaspala, al ujutro cim muz ide raditi, evo njega! Jako jako reagira na tatu! Mislim da je vec tatina maza :) cim muz pocne pricati evo njega, cim cuje njegov glas... Nesto nevjerojatno!
Muz i ja smo bili dosta zlocesti kao klinci, male nevolje stvarali pa muz prognozira da ce i nasa beba tako, a kako jos nemamo ime, ja namjerno govorim da je to mamina dobrica bobrica i da ce on biti dobaaar pa ga zovem moj Bobro :) muz poludi na to ime :D a to mi je zapravo osveta sto jos nismo smislili tj.sto se njemu svidja samo Erik :)
Poisonivy, i ja sam mislila da to ide brze, ali moguce da ide jer mi je jedna sestra rekla 2-3 dana, a kako su mi dan poslije radili briseve, rekli su da ce oba nalaza biti u cetvrtak! Tako da moguce da taj nalaz urinokulture bude brze od 4 dana!
Mune, a sve te upale, infekcije i bakterije su bas napast!!! Nadam se da ces uspjeti rijesiti! A vidjet ces sve na kontroli... Bit ce to ok :)
Pitala sam sestru, kaže ako je nalaz uredan dođe za 2-3 dana, a ako nije dođe za 5-6 jer moraju testirati na sto sve reagira.
Hehe, tako su mali, a već su glavni u svemu i znaju sto im se sviđa sto ne, kako ce tek biti kada nam dođu na ovaj svijet. ;-) mudrice male...moja cura poludi na ctg, a svako jutro mi ga ovdje rade...onda je najzivahnija, samo se okreće i udara.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro cure,
Mene jucer opet kod lijevog jajnika pikalo, kasnije se prosirilo na kukove i cijelo to podrucje, ne zelim panicariti, a obzirom da osjecam da me bole kukovi nisam htjela nigdje,u utorak imam pregled,ali ici cu vjerovatno sutra.
Saginjala sam se do poda i naglo ustala pa me presjeklo.A i dan prije sam se bas napinjala i mucila sa wc-om. Beba lupka, nema iscjetka ni krvi tako da mislim da je sve ok i da to bebolinac raste,ali reci cu ginicki da mi se to vec dva puta dogodilo cisto da zna..
Tako da danas umjesto friskog zraka opet turbo mirovanje...
Uživajte u sunašcu...
Usput, Mune, Piki, Sunshine, cure iz Rijeke, za svaki slučaj, nadam se da nece trebati, ako budem ipak morala negdje kao hitnoća vikendom idem odmah na ginekologiju u KBC pa me tamo pregledaju ili bas na hitnu???
Minniee nadam se da ce ti to proci..koliko se sjecam vikendom se ide odmah na ginekologiju, ali stvarno nisam sigurna..mozda neka od vas bolje zna pa da potvrdi..
Poison bas mi je to slatko kako je najaktivnija tada :)
Hvala Mune, ma vec mi je skoro proslo,ali sam jucer imala osjecaj da nece prestati,a i nikako se nisam mogla namjestiti... popila sam sad malo jaci magnezij, ovaj je 400,a ne 300.. Mislim da bebica pita mir, a jucer sam svasta nesto radila pa mi se "obilo o kuk", a ne o glavu hahahaha
Žene trebam savjet!! Koji vitamin je neophodan za zube u trudnoći?? Znaci pukao mi je zub. Nije sad da se prepolovio. Al mi se malo oškrnuo. Jedva se vidi, al ja vidim. Jucer je sve bilo u redu, a sad iza ručka mi nevjesta govori: jel ti to pukao zub?? Ja poludila. Fali bas malo, kao da se oškrnuo prvi sloj i jedinica je 😫
Minnie, ja sam isto jucer malo radila i odmah mi stomak podivlja. Moji bolovi su konstantni, ali smanjeni, ali nakon nekog napora trbuh mi se tako stvrdne nekako. Citam o onim bh kontrakcijama, ali nisam sigurna jel kod mene to to. Cim se malo smirim bude ok....
Tako da, sto vise odmaraj pa ces sve vidjeti na pregledu.
Izgleda da ja jesam osjetljivija pa trebam vise odmora, bar mi je tako dr u bolnici objasnio.
Damjana, ajme ne mogu vjerovati!!!! Pa kako? Sta si jela? Znam da treba u trudnoci voditi racuna o zubima i cesce ici zubaru, kao podloznije smo upalama i tin stvarima, ali nikad nisam cula za puknuce zuba!!!! Za vitamine ne znam :/
Poison, kako ste vas dvije
Nema nam dugo Maje58...
Velika pusa Doris!!!!
Damjana, dragi mi je zubić, treba ti kalcij, ali ako već piješ magnezij, jednom sam pisala, magnezij provodi kalcij do kostiju i zubića, ali možda ga tvoj organizam nema dovoljno prirodno, jedi više banana i pomidora. Možda ti je već bio načet zubić ali nisi primjetila...ili kupi onaj elevit ili neke multivitamine za trudnice što sadrže i kalcij..
Pupa ja znam da moram mirovati jer je beban nisko, ali ovo me baš podosta bolilo, vidjeti cemo sutra, nadam se da nije nista i da se to moje koščice rastežu. Danas sam čitala zanimljiv članak o tome kako bebe koje se nisko nose baš traže mir. I evo otkad sam popila magnezij i legla sve dobro. To i mene zanima za BH kontrakcije jer se i meni zna trbuh tako zategnuti i otvrdnuti na 10ak sekundi i onda otpusti, ne cesto, ali evo danas mi se jednom to dogodilo.
Dan cure...
Minniee, ako smatras da moras na hitnu to ti je ginekologija tj.rodiliste.
Damjana desava se u trudnoci da caklina oslabi, mojoj seki ni zubar nije pomogao koliko je oslabilo, a i kasno se javila, ali svakako se javi zubaru barem da ti da savjet kako ojacati zubane.
Kako je lijepo konacno osjetiti da nesto raste u busi. Sinoc kad sam legla me zabolio trbuh i osjetila sam pod rukom na toj strani migoljenje. NAPOKON
Sortiraj odgovore
Najstariji