Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bellagio
    11. Prosinac 2015. 17:51

Bambola sinoć sam ti poslala link u inbox.
    Ja se javljam s pregleda - kako je moja ženska skroz dobro. Nogata na svog papu i uspavana ranim jutrom na mamu. Dobila sam 3D sliju crno-bijelu s rukom ispod obraza. Cijeli mi je dan čaroban. Upitala sam kakvo je 4D dijagnostičko sredstvo i dobila odgovor - vrlo malo i nikakvo. Prave stvari se još uvijek vide samo sa 2D unutrašnji organi i sve moguće mjere. Eto ako nekoga zanima.
    Mislim da ovdje još ima splitskih mamica ili iz okolice - kavica, druga runda?

mamasita4
    11. Prosinac 2015. 18:40

Bellagio, baš mi drago da je sve super i da si vidila svoju curu! Super je to osjecaj!
    I ja sam splitska mamica, al i da hocu na kavu, ne znam kad bi....Ujutro vodim malog u vrtic, ja na posao, poslije po njega, pa doma kuhat pa popodne malo pospremat i igrat se s njim....evo upravo se zaigrao malo pa pišem....ne stignem....zato sam bar tu s vama virtualnoooooo
    Pusa svima

Pupa2
    11. Prosinac 2015. 19:49

Bellagio, super za pregled!
    Halila, daa, ja sutra u 28.tjedan lagano krocim :)
    Sto se tice normabela, rekli su mi da je siguran za koristenje u trudnoci, ali ja ga nisam nikada uzimala! 
    Pa cure, to nije u redu!!! Sve ste iz splita! Sta cu ja? :D

poisonivy2604
    12. Prosinac 2015. 08:34

Jutro bušaste. :)
    Kako ste?
    Pupa, koliko si ti čekala urinokulturu rađenu bolnici? Išla sam 10-ak stranica u rikverc, a ne mogu naći, još mi k tome mobitel spor. :\

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

poisonivy2604
    12. Prosinac 2015. 08:36

Bellagio, super za pregled i za curu :)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

Pupa2
    12. Prosinac 2015. 08:41

Jutro svima! Poisonivy, cekala sam ju od nedjelje do cetvrtka! Tj mene su pustili doma u ponedjeljak pa sam isla po nalaze u cetvrtak. Nisam primala nikakvu terapiju u bolnici pa su me pustili.
    Kad si dala urin?

Damjana
    12. Prosinac 2015. 08:50

Jutro!
    Poison, drži se i nadam se da ćete izdržati sto duže zajedno bebica i ti! 
    Bellagio, odlično da je sve super. 
    Moja je postala jako aktivna zadnjih dana. Navečer kad legnem na bok, slijede udarci! I mogu reci da konačno uživam u trudnoći kad to osjetim! 😍😍
    Pisale ste već o spavanju, ja uredno legnem na lijevi bok, al se svako jutro probudim na leđima. Zadnjih dana spavam bez jastuka za dojenje i isto mi je ok. Ne osjetim bas neku promjenu. 
    Nama je sljedeći tjedan pregled i jedva čekam 😊

Damjana
    12. Prosinac 2015. 08:52

I moji dani su pali ispod 100 ❤️❤️

poisonivy2604
    12. Prosinac 2015. 09:03

Jučer ujutro sam dala urin, mislila sam da ce to malo brze ići :-P

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

Mune
    12. Prosinac 2015. 10:07

Jutro :)
    Pupa rijec je o nekoj infekciji, koja mi ni nakon ljecenja nije prosla..sad vec 8 tjedana, zato me brine..a ne znam o cemu se tocno radi jer mi dok nije napravio briseve..zato cekam utorak da vidim sto ce mi reci..ma bude ok :)
    Inace jucer sam.imala promociju i cijeli dan mi je bio dosta fizicki naporan tako da sam noc probdjela u bolovima u preponama i stidnij kosti..evo sad je vec bolje..
    ima li neka pregled ovaj tjedan? 
    Uzivajte u vikendu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.