Ninach, ja sam pitala za graco. Hvala na informaciji. Mi idemo sutra u Varaždin po kolica jer kod nas mi se ništa ne sviđa, a ja sam vam malo staromodna, kako bi se reklo, pa su mi ružni ti veliki kotači iako vjerujem da su lakši za upravljanje. No, mi smo se odlučili za Cam comby tris, nisu teška i imaju sve što mi je bilo bitno, jedino što imaju dvije ručke, al negdje sam morala popustit.
Poison nadam se da ćete čim dulje izdržat i da će sve bit super!
Mene jučer navečer počelo probadat unutra.. čitala sam malo pa kažu da je uobičajeno ako je beba nisko, al uvijek se naiđe i na nešto loše, a pregled mi tek 28.12. Danas je sve ok, al ako se ponovi morala budem doktoru. Zbog svega s Doris, sad sam sva na iglama čim nešto nije normalno.
Hvala Mama, probat cu pronac di je ducan. U nedilju idemo kod tih prijatelja, ako se koja siti jos kojeg ducana, nek pls napise!
Halila svih nas je to potreslo, al nemoj se uvlacit u ta razmisljanja! Bit ce to sve super i tvojoj bebi je najbolje!
Bilo je na ovoj nasoj temi stvarno svega, puno nekih nesretnih okolnosti i slucajeva!
Ako nas citate Fiolina, jagodica i ostale, nadam se da ste dobro Mislim da svaki taj slucaj potrese svaku od nas i onda reagiramo na sve. Ipak su nase mrvice u pitanju...
Poison, naravno da ne mozes biti uvijek jaka s obzirom na okolnosti! Ali, malo se ispuses pa skupis snage za dalje, bas zbog djeteta u sebi.
Ja sam uvijek mislila kako ce meni biti trudnoca stanje bezbriznosti, lakoce i uzivanja, a evo imam bas puno vise onih faza kad sam na iglama, psihicki lose i ne znam... Nisam ovo tako zamisljala! Ali eto, nekako cemo izgurati i nadam se da ce to sve na kraju ispasti dobro!
Mune, mozda imas neku upalicu ili bakteriju pa ti je takav iscjedak! U svakom slucaju malo uspori do pregleda pa ces sve vidjeti!
Bambola, oko mene samo pisonje pa nemam pojma nista o trakicama za curke :)
P.S. Poisonivy, mi smo jednako trudne, u dan, i ja na pocetku svakog novog tjedna pogledam u trudnickom kalendaru sto me ocekuje! Kazu sada za ovaj 28.tt da ukoliko se beba rodi sada, velika je vjerojatnost da ce sve biti u redu! Eto, kad se uplasis, neka ti to bude light misao :) iako cete vi izgurati jos, ali da se dogodi, sve ce biti dobro!
Da i ja to pratim ;) šanse da ce sve biti dobro su nam skočile na 90% u 28. tjednu
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Hvala, Bambola, pomaže kad me netko "otrijezni" malo.
Pupa, te tjedne i ja redovno pratim.. ti si neka tri dana ispred mene koliko vidim.
Cure, jučer navečer sam zbog probadanja popila normabel.. još mi je ostalo od kada sam ga pila i danas je bebica puno mirnija nego inače.. jel stvarno taj normabel toliko na nju utjece? Inače ga ne pijem već tjednima, al jučer sam se baš prepala.
PoisonIvy-šaljem dobre vibrice i nadam se da nebudeš prerano rodila, a isto tako mi je strašno drago što se toliko dobro brinu o tebi. Svakim danom je beac jači i bit ce to okej na kraju :D Najnormalnije je da postoje trenuci krize, postoje i u urednoj trudnoći, kamoli kada ima problema..nadam se da imaš zdravu okolinu oko sebe koja te mazi i pazi :D :))
Joj i ja bih Peg Perego, stvarno same riječi hvale su za njih, i šogorica mi ih ima, no svekrva i druga šogorica stalno pričaju kako su preskupa itd pa se nakako nadam da ce još koji popust past i da cu muža odvuć u dućan i kupit ih i onda nek pričaju šta hoce :D
Halila-Ma ne vjerujem da ti normabel utječe na bebicu. I moja je baš danas nešto mirnija nego inače, a to prepisujem da sam se jučer dosta kretala pa se i ona izmorila..:)
ej žene...ja sam baš zadnja dva dana bila loše...toliko se toga skupilo...i ovo s doris me baš potreslo uz sve drugo što se događalo u našoj sredini, dva baš ružna slučajeva s djecom...užas...stvarno ti dođe da se zapitaš pa di ja to živim...ljudi su postali životinje...fuj...i onda sam se još i s mamom zakačila i tak me uhvatilo da sam jučer cijeli dan preležala...sve me bolilo, zatezalo...isplakala sam se...pripremila da idem do doktora, al prošlo je...iako sam već pomišljala na svakakve scenarije...al dobro bit će bolje...smirila sam se i rekla sama sebi da su moje mrvice sad najvažnije i da sve loše oko sebe pokušavam zanemarit i ne dopustit da utječe na moje raspoloženje i razmišljanje...
bambola...što se tiče trakica, kapica ima jedna ženska na fejsu...ja sam od nje za svoju curku svašta naručivala...tako da i vi koje ćete imat curice svakako pogledajte...
trakice, kapice i svašta nešta...https://www.facebook.com/karline.perlice?fref=ts
heklane kapice, šlapice, igračke, odjeća za krštenje...https://www.facebook.com/anamarija.muzevic/photos_albums
okviri za slike, vješalice...predivni...ručni rad...ženska iz mog grada...ja sam kupila već 4 okvira i planiram još punoo...je skuplje nego negdje u trgovini, ali trud, rad, ljubav uložena u to...i napravi kako vi želite od boje, likova...ma svašta...ima okvire za djecu...vjenčane...i ovako običnije...idealni i kao poklon...ženska se zove Maja Prka ovo je njena stranica https://www.facebook.com/lovelythingsbyM/photos_stream?tab=photos
i naravno vezice za dude, privjesci i svasta nešta https://www.facebook.com/anamk.mihaljevic/media_set?set=a.1410172615957820.1073741834.100008952848972&type=3
mama10
Mama ma samo okreni leda i ignoriraj. Cuvaj ti svoje bebe.
To je vjerujem kod svih ko za vraga kad ne treba uvijek nesto lose, svade, i svasta. Stjeraj to va rit i buri cvrsta. A za te ruzne slucajeve sa djecicom se mozemo samo molit da se ne desavaju vise i za doris da ostane hrabra i uskoro iznenadi i sebe i voljene novim clanom.
Ninach nisam ni ja uopce za skupa kolica ali bas su nam ova zapela pa ce tajo kupit.
I moram se pohvalit da vec pola sata osjetim ispod pupka lupkanje tako njezno da sam se rastopila ko cokolada. Awwww
Sortiraj odgovore
Najstariji