Doris jako jako mi je žao, beskrajno nek vam dragi Bog da snage, u mojim si mislima
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav drage.
Evo mi smo OK, rekla nam doktorica da dobro napredujemo i da ćemo vjerojatno do kraja trudnoće biti tako malo doma, malo u bolnici. Dok je sve pod kontrolom ja se neću više ni na što žaliti. Sve su to male žrtve za život i zdravlje moje male curice. Svi ti problemi i problemčići neće više biti važni.
Nakon tragedije koja je zadesila našu Doris sve smo tužne i preplašene, ali isto tako vidimo koliko su te naše brige male.
Zato mazim svoj trbuščić i idemo pozitivno dan po dan. :-*
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Doris, od srca vam zelim da nadete mir...
Cijelo vrijeme ste mi u mislima... Javi nam se kad pozelis, znas da smo tu :*
Poisonivy, jako mi je drago cuti da napredujete! Samo se ti pazi i pazi nasu Stelu... Sve ce to biti u redu...
Ja sam sluzbeno na bolovanju! Isla sad sve srediti u skolu, umorila se do tamo i nazad i sad odmaranje!
Pozdrav drage cure !
Doris ..molim za tebe, tvoju obitelj i malenog Anđela ...Želim ti puno puno hrabrosti, strpljenja i mira, da si jaka cura već si pokazala..
Cure evo prijavljujem da sam prva na temi kojoj je dijagnosticiran gestacijski dijabetes. Doktorica mi je dala uputnicu za bolnicu i namjeravam ići u ponedjeljak. Malo sam zbunjena,jer nisam baš udarala po slatkom, sve umjereno tu i tamo ali sad šta je tu je. Moram raditi GUK profil . Rečeno mi je da ću morat ostat u bolnici noćiti, ne znam koliko dugo.
Ima li iti jedna od vas ikakvog saznanja o tome što me čeka na tom Guk profilu, što uopće ponijeti u bolnicu, kakvu vrstu dijete provoditi?
Šaljem pusu !!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Poison bravo! Bas si lipo to srocila! Doris ce uvik bit 'nasa'!
Lilla, Damjana ima dijabetes, vjerojatno ce ti ona znat. Sad ona ima oduvik, al vjerojatno zna vise od nas ostalih. Koliko kila si dobila dosad?
Cure urin je sterilan! Napokon sam nasla lipe, udobne cizmice sta ih samo navuces na nogu, bas za do kraja. I blesa blesava isla muzu rec tocnu cijenu koliko sam ih platila. Nikad naucit 😏 al dobro, prokrijumicarila sam kosulju zato!
Bambolaaaaaaaaaaaa i meni trebaju takve. Daj mi reci gdje si ih uzela??
Lila, ja nemam pojma, još nisam išla na te pretrage...
doris tako mi je žao, drži se.... Mislimo na tebe
Ja to mogu, ja to hoću....
Doris, drži se. Stvarno kad se ovako nešto dogodi, vidimo koliko su naši "problemi" mali.
Bas sam komentirala kako do sada kad su meni bliske žene išle rodit, ja uopće nisam razmišljala o ikakvim problemima tijekom poroda. Još jedna koja ide rodit, sve bude u redu i to je to. Al sada kad sam trudna i kad mi je nevjesta išla rodit neku večer, nisam mogla zaspati do nekih doba od misli i sekirancije kako ce proći porod. Btw. Stiga nam je mali dječak i odlučio se rodit bas na svoje seke rodjendan! 😊
Lila, guk profil je ono na sto ja idem svako 3 tjedna. Uglavnom, ostaješ 24h u bolnici da ti mjere šećer prije i nakon obroka, te po noći. Nekih 9-10 puta u ta 24h. Ukoliko vrijednosti budu u redu, ideš doma. Ukoliko budu vise od zadanih, dobivaš terapiju. Uglavnom, oni ce te staviti na režim prehrane. Obično dijeta od cca 2000 kalorija. Ili ako si već malo deblja, onda 1800.
Moj ti je savjet da ne nosiš nikakvu dodatnu hranu sa sobom, jedi samo ono sto ti daju u bolnici.
Sortiraj odgovore
Najstariji