Doris, beskrajno mi je žao, želim svu snagu ovoga svijeta tebi i tvome mužu
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Ajme citam i ne vjerujem...ajme..u soku sam.Doris moje saucesce tebi i suprugu.ne mogu zamislit kako se osjecate.jooj.
POison samo hrabro i strpljivo.
Bambola zao mi je sta imas borbe i to su muke isto.
Ostale cure pozdrav znam da nije trenutak ali moram napisati da ne zaboravim jer nekoj ce biti od koristi mozda.zapela solica 5 dan danas nista i zvala sam sestru od gina rekla da uzmem sirup duphalac da je siguran i ucinkovit i stvarno je za sat vremena obavila.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Doris, iskreno mi je žao...
Nemam što dodati nego idem upaliti jednu svijećicu...
Držite se ti i suprug...
Doris najiskrenije mi je zao. Mislima sam uz vas i molim za malog Nikolu.
Stvarno ste hrabri i jaki i ostanite takvi mozda mali Nikola pokusa opet doci svojoj mami uskoro.
Draga Doris, moja sućut. Sama sam majka dva anđela i znam koliko boli...ako poželiš pisati...piši mi
Doris, iskreno mi je zao. Nek vam Bog da snage.
Imala sam štošta za napisat, al sad me ovo bas rastužilo.
Doris draga, bez riječi sam ostala...Iskrena sućut tebi i tvojem suprugu, nek vam dragi Bog udijeli svu milost da izdržite gubitak malog Anđela...
Sve šta sam tila napisat sad mi je totalno nebitno....Pisat ću drugi put, baš sam se ušokirala
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
U soku sam....
Doris draga iskrena sucut tebi i tvom suprugu... ne znam sta bih rekla osim da ne mogu opisat koliko me ovo rastuzilo i potreslo. Drzite se ....
Iako ne postoji nista na svijetu sta bi me utjesilo danas, hvala vam cure.
Pomazite svoje buskice i hrabro naprijed.
Tesko je, uzasno je... mali anđeo nas sad cuva sa neba! A nece proci dan da ga se mama i tata ne sjete... a polako, s vremenom nadam se da ce dobiti brata ili seku i da ce bit njihov andjeo cuvar.
Sad mi najvise treba mir....
Javit cu vam se tu i tamo da cujem kako ste mi.. ljubim vas sve.
A tebi Bellagio se javim u privatne poruke.
Sortiraj odgovore
Najstariji