Bokic svima, posebno nasim najhrabrijima, doris i njen borac , poison
Nema me dva dana na forumu i bome imam svasta za procitati, svasta se izdogađalo! Cure drage, mislim na vas i molim se za vas da sve bude ok.
Nikako da se javim poslije pregleda, jucer sam ga obavila. Sve je u najboljem redu, doktor zadovoljan sto se tlaka tice, trenutno je stabilan uz terapiju. Dobila sam 1kg od proslog pregleda. S bebolinom je sve ok, potvrđeno je da je curka, sada smo 604g.
Bila je skroz medena na utz u pozi sisanja palca :)
Moj dr.također naplacuje utz, zbog cega, ne znam, nisam nikada pitala, znam da to ne bi smio, također je soc. Nisam se bunila, jer nije tako skupo (svaki drugi put ga pkatim 120kn). Prilicno sam zadovoljna jer je temeljit, svaka 3 tjedna mi obavezno radi utz jer sam u skupini rizicnih trudnoca.
Saljem svima puse i pozdrave! doris, poison :*
Piki mislim da je viky bila pisala da si je racunala termin 9.4.ali joj gin nije rekao..
Mene zanima kako se racunaju sad ovi tjedni, je li 22.tjedan 6ti mjesec???Nalazim razne podjele tih tjedana na internetu pa mi nije bas jasno...
Doris - hvala što s nama dijeliš najintimnije trenutke i čestitke na hrabrosti, a bebanome virtualna pusa.
Bambola - uz antibiotik kupi neki probiotik i canesten vaginalete (ja sam ih dobila kad sam bila na antibioticima u rujnu). A ja sam osobno bila na luk (češnjak) terapiji: zavešeš u gazu/zavoj kao tampon i može se namočiti kantarion uljem i tako tjedan dan.
I meni naplaćuje uzv 100kn, ali je ponudila besplatni socijalni pa se ne smim buniti.
Piki - socka ti je koma definitivno. Zaboravi je i budi mirna.
Doris, draga, suze su mi potekle kad sam pročitala. Mislim na vas stalno! Sad ću i ja nazdravit s čajem od brusnice za prvu proljetnu bebicu.
Sigurna sam da je mali dečko hrabar ko i njegova mama i da će nam biti živ i zdrav! ❤❤❤
Poison, samo hrabro, bolje da si tamo ako treba.
Držite se, cure!
Svima ostalima lijepi pozdravi od mene i moje ritalice 😊
Cure moje, nas mali Nikola (to su mu ime dali kad su ga krstili) nije uspio prezivjeti. Zivio je samo 5 sati. Doktori su dali sve od sebe.
I tuga je velika, sutra moramo na patologiju po njega i dogovoriti se oko pokopa.
Meni su dali tablete za smirenje, jos ne mogu doci k sebi da se ovo dogodilo. Ko da ce me svako malo pozvati i reci da bolje napreduje.
Pustili su mene i dragoga da vidimo naseg sina zadnji put...
Tuga je velika, javit cu vam se kad uhvatim snage.
Doris.... Najiskrenije mi je zao.... Beskrajno.... :( nemam drugih rijeci osim drzi se!
Ma ni problem ca naplati utz neg ocito nije profesionalna i zrela je za mirovinu. Na pocetku je bila super, a sad. Mah, bez nerviranja.
Minniee...
1-4 1.mj
4-9 2.mj
9-13 3.mj
13-18 4.mj
18-23 5.mj
23-28 6.mj
28-33 7.mj
33-38 8.mj
38-42 9.mj
Mislim da tako nekako ide.
Doris, najiskrenije mi je žao. Moje saučešće tebi i suprugu. Držite se.
Sortiraj odgovore
Najstariji