Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    17. Studeni 2015. 19:27

Mune i Minnie bas mi je drago sta je sve dobro! Jedva cekam opet vidit bebu! 
    Hvala na savjetima, Bellagio majka mi je mladjeg brata rodila sa gotovo 37 god i otad je muku mucila sa krizima, a i posao joj je sjedilacki. Kaze da ju je stvarno kozmodisk spasija. Sad, meni se ta bol pojavila otkako je stomak odjednom ispao vanka. Nije velik, odokativno mi ne izgleda nisko, a gin nije nista spominjala. Probat cu svaki dan radit te vjezbe! A da, hemic jedan mali i beskrajno doaadni vucem i ja od drugog mjeseca trudnoce. Malo se sakrije, al je uglavnom postojan i dosadan. Probala sam prvo sa domacima mastima, al ga jedino Faktu mast otjera na duze! 
    I da, jasno mi je da ti se ne da u skolu. Imam te polozene kompetencije, pa sam u nekoliko navrata isla radit po zamjenama. A stajaznam, nema toliko ljubavi u meni da podnosim bas svu tu 'odgojenu' djecu 😁

Damjana
    17. Studeni 2015. 21:17

Bambola idem u Cita. Kod Poljaka ako se dobro sicam. Jedva i ja čekam! 
    Nego glava me boli za poludit, situacija na poslu se nastavila, davali su se i otkazi, a sve zbog bolesne glave koja svoj problem u glavi i obitelji odjednom rješava kroz otkaz koji je kao uzrokovan kolegom, a u biti samo se traži razlog da se ode i podigne od privatnih problema!  Uh sad sam ovo bas objasnila, al nemam volje ponovo pisat. 
    Sta mogu popit, jer me bas rastura ova glavobolja?

• viky96
    17. Studeni 2015. 21:42

Lila ja sam ih imala skoro dva tjedna..koristil i kremu i cepice,,,nista mi to nije pomoglo ...
    Procitala sam na netu da se koristi maslinovo ulje...stavi sr na blaznicu i onda na hemić...ja ga odmah kupila,koristila i u roku dva dana proslo 

Bambola
    17. Studeni 2015. 21:44

Damjana aj bas javi kako je bilo! Mos pit lupocet!

Damjana
    17. Studeni 2015. 21:56

Bambola, naravno da ću javit 😀 Sutra sam u 5. Di si ti mislila ići? Jesi ti sad u St ili Zd? I hvala za Lupocet.
    Za hemoroide, ja sam totalna kontra u trudnoći. Inače sam imala velikih problema sa probavom i unutarnje hem. Sad sve super, valjda kako sam se počela normalno hranit😬
    Btw. Jel vama svaki obrok bas zdravi obrok, ono juha, povrće, meso, salat, voćka?

Pupa2
    17. Studeni 2015. 22:00

Minniee i Mune, super za preglede! Neka je s vasim bebama sve u redu :) 
    Damjana, javi dojmove i novosti :) bas lijep poklon!
    Netko je pitao za hemeroide, ja sam ih imala prije trudnoce, ali evo u trudnoci, zasad, jos nijedan! Meni je pomogla isto faktu mast, ali, citala sam da je dobro staviti krumpir!!!! E sad, nisam probala, ali eto, vrijedi pokusati. Mislim da je jos gore kad su unutarnji :/ 
    Mene ginekologinja jos uviejk nije slala na nikakve pretrage, sljedeci puta sam narucna u 28.tjednu i mislim da ce mi tada dati sve sto trebam obaviti, barem je tako rekla. Iako, moja frendica je u 17.tjednu isla na ogtt bez ikakvog razloga, ali njen ginekolog ima obicaj slati tada! Tako da to ovisi ocito o ginekologu.
    Mi bili danas na predzadnjem predavanju trudnickog tecaja... Dr govorila o dojenju i tako. Recimo da je danas bilo korisno, ali sve dobrobiti dojenja mogu naci i na netu, ali mislim da se premalo govori o "problemima" dojenja i zasto zene odustaju i zasto trebaju nastaviti... A nista o tome. I onda se cude zasto toliko zena odustaje..... Nadam se da kuzite!
    E sad, sto se posla tice, ja ne osudjujem nikoga kome se ne ide na posao, osobno radim u skoli i koliko god mi se radi, kad vidim cijelu situaciju tamo stvarno mi se otvaraju komplikacije. Onda opet razmisljam, a sta cu doma, hvala Bogu zdrava sam i tako u krug....
    A Bambola, za kriza ne znam, mene vise boli onak gore ispod lopatica... Po sredini...
    I nis ne pomaze! Malo masaza ublazi, ali cim sjedim malo duze, uzaaas!

Pupa2
    17. Studeni 2015. 22:03

Damjana, sto se obroka tice, ja za rucak jedem ili varivo ili juhu i meso i neki prilog uz salatu (ali ja obozavam salatuuu pa je pojedem brdo). A navecer neki sendvic i voce... Ne zato sto kao "trebam" nego zato sto volim :D

Damjana
    17. Studeni 2015. 22:26

Pupa, tako nekako i ja. Ručak je konkretan, odnosno nešto kašikom😀 A večer dvopek, salama ili sir, ili jaja sa nečim. 
    Bambola, pitala si za kriza. Mene su nedavno bolila, al to je bilo nakon sto sam se puno saginjala sa mašinama i susilicom. Bas su mi pucala 5 dana. Sad je puno manje.

Bambola
    17. Studeni 2015. 22:37

Damjana promislila sam se za kofi, ali sam u Zd do 30.11. tad cu na 4D kod Kosovicke, ona je tad u ordinaciji od Mimice! Ostat cu par dana u St vidit se sa belgijancima za posal i malo gustat na kucice pa ako tad budes u st, sibni mi por! A za obroke, jedem kuhano za rucak, tad mi je najdraze. Navecer sta uvatim.

NMareN
    18. Studeni 2015. 07:48

Jutro cure,
    Viky mi smo danas točno na pola,20.t, to bi bilo nekih 4,5mjeseca. Sretna sam jako da je za sad  sve u redu,samo da tako i ostane. Počela sam osjećati svoju mrvicu,lagani su to pokreti,ponekad malo škakljivi,čujem ujutro dok još malo ležim i navecer,.
    Minnie i Mune super za kontrole, Damjana sretno i tebi.
    Bambola pričaš o boli u ledima,i ja muku mučim stim. Mene prilično bole leda i listovi,ujutro i navečer najviše. Nisam još otkrila recept protiv toga,idem na pilates i vjerujem  da mi to barem donekle olakšavabol,uz mmasažesuprugove naravno.
    Jaknu neću kupovati,tj kaput. Za sada ih mogu obuci, a kad trbuh naraste vise na sportskom kaputu imam patent s obje strane,i gore i dolje pa cu otkopcati koliko ztreba. Fancy kaput mi ima tri gumba i vjerujem da ce biti Oke. 

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.