Mune i Minnie bas mi je drago sta je sve dobro! Jedva cekam opet vidit bebu!
Hvala na savjetima, Bellagio majka mi je mladjeg brata rodila sa gotovo 37 god i otad je muku mucila sa krizima, a i posao joj je sjedilacki. Kaze da ju je stvarno kozmodisk spasija. Sad, meni se ta bol pojavila otkako je stomak odjednom ispao vanka. Nije velik, odokativno mi ne izgleda nisko, a gin nije nista spominjala. Probat cu svaki dan radit te vjezbe! A da, hemic jedan mali i beskrajno doaadni vucem i ja od drugog mjeseca trudnoce. Malo se sakrije, al je uglavnom postojan i dosadan. Probala sam prvo sa domacima mastima, al ga jedino Faktu mast otjera na duze!
I da, jasno mi je da ti se ne da u skolu. Imam te polozene kompetencije, pa sam u nekoliko navrata isla radit po zamjenama. A stajaznam, nema toliko ljubavi u meni da podnosim bas svu tu 'odgojenu' djecu 😁
Bambola idem u Cita. Kod Poljaka ako se dobro sicam. Jedva i ja čekam!
Nego glava me boli za poludit, situacija na poslu se nastavila, davali su se i otkazi, a sve zbog bolesne glave koja svoj problem u glavi i obitelji odjednom rješava kroz otkaz koji je kao uzrokovan kolegom, a u biti samo se traži razlog da se ode i podigne od privatnih problema! Uh sad sam ovo bas objasnila, al nemam volje ponovo pisat.
Sta mogu popit, jer me bas rastura ova glavobolja?
Lila ja sam ih imala skoro dva tjedna..koristil i kremu i cepice,,,nista mi to nije pomoglo ...
Procitala sam na netu da se koristi maslinovo ulje...stavi sr na blaznicu i onda na hemić...ja ga odmah kupila,koristila i u roku dva dana proslo
Bambola, naravno da ću javit 😀 Sutra sam u 5. Di si ti mislila ići? Jesi ti sad u St ili Zd? I hvala za Lupocet.
Za hemoroide, ja sam totalna kontra u trudnoći. Inače sam imala velikih problema sa probavom i unutarnje hem. Sad sve super, valjda kako sam se počela normalno hranit😬
Btw. Jel vama svaki obrok bas zdravi obrok, ono juha, povrće, meso, salat, voćka?
Minniee i Mune, super za preglede! Neka je s vasim bebama sve u redu :)
Damjana, javi dojmove i novosti :) bas lijep poklon!
Netko je pitao za hemeroide, ja sam ih imala prije trudnoce, ali evo u trudnoci, zasad, jos nijedan! Meni je pomogla isto faktu mast, ali, citala sam da je dobro staviti krumpir!!!! E sad, nisam probala, ali eto, vrijedi pokusati. Mislim da je jos gore kad su unutarnji :/
Mene ginekologinja jos uviejk nije slala na nikakve pretrage, sljedeci puta sam narucna u 28.tjednu i mislim da ce mi tada dati sve sto trebam obaviti, barem je tako rekla. Iako, moja frendica je u 17.tjednu isla na ogtt bez ikakvog razloga, ali njen ginekolog ima obicaj slati tada! Tako da to ovisi ocito o ginekologu.
Mi bili danas na predzadnjem predavanju trudnickog tecaja... Dr govorila o dojenju i tako. Recimo da je danas bilo korisno, ali sve dobrobiti dojenja mogu naci i na netu, ali mislim da se premalo govori o "problemima" dojenja i zasto zene odustaju i zasto trebaju nastaviti... A nista o tome. I onda se cude zasto toliko zena odustaje..... Nadam se da kuzite!
E sad, sto se posla tice, ja ne osudjujem nikoga kome se ne ide na posao, osobno radim u skoli i koliko god mi se radi, kad vidim cijelu situaciju tamo stvarno mi se otvaraju komplikacije. Onda opet razmisljam, a sta cu doma, hvala Bogu zdrava sam i tako u krug....
A Bambola, za kriza ne znam, mene vise boli onak gore ispod lopatica... Po sredini...
I nis ne pomaze! Malo masaza ublazi, ali cim sjedim malo duze, uzaaas!
Damjana, sto se obroka tice, ja za rucak jedem ili varivo ili juhu i meso i neki prilog uz salatu (ali ja obozavam salatuuu pa je pojedem brdo). A navecer neki sendvic i voce... Ne zato sto kao "trebam" nego zato sto volim :D
Pupa, tako nekako i ja. Ručak je konkretan, odnosno nešto kašikom😀 A večer dvopek, salama ili sir, ili jaja sa nečim.
Bambola, pitala si za kriza. Mene su nedavno bolila, al to je bilo nakon sto sam se puno saginjala sa mašinama i susilicom. Bas su mi pucala 5 dana. Sad je puno manje.
Damjana promislila sam se za kofi, ali sam u Zd do 30.11. tad cu na 4D kod Kosovicke, ona je tad u ordinaciji od Mimice! Ostat cu par dana u St vidit se sa belgijancima za posal i malo gustat na kucice pa ako tad budes u st, sibni mi por! A za obroke, jedem kuhano za rucak, tad mi je najdraze. Navecer sta uvatim.
Jutro cure,
Viky mi smo danas točno na pola,20.t, to bi bilo nekih 4,5mjeseca. Sretna sam jako da je za sad sve u redu,samo da tako i ostane. Počela sam osjećati svoju mrvicu,lagani su to pokreti,ponekad malo škakljivi,čujem ujutro dok još malo ležim i navecer,.
Minnie i Mune super za kontrole, Damjana sretno i tebi.
Bambola pričaš o boli u ledima,i ja muku mučim stim. Mene prilično bole leda i listovi,ujutro i navečer najviše. Nisam još otkrila recept protiv toga,idem na pilates i vjerujem da mi to barem donekle olakšavabol,uz mmasažesuprugove naravno.
Jaknu neću kupovati,tj kaput. Za sada ih mogu obuci, a kad trbuh naraste vise na sportskom kaputu imam patent s obje strane,i gore i dolje pa cu otkopcati koliko ztreba. Fancy kaput mi ima tri gumba i vjerujem da ce biti Oke.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji