Kod mene djecak treba da dodje 16.4.2016. :)
A ta dlakavost, pa ja sam mislila da sam jedina sa dlakavim stomakom :(
Kako mi je neugodno kad neko hoce da vidi stomak, a ja ne dam jer je kao kod gorile :'(
Hemici takodjer, imala sam ih I prije ali rijeeetko se ukazu, a unazad mjesec dana stalno su tu -.-'
Bambola, s britvicom, ali ne zarežem sigurno jer mi nema veze to s brijanjem. Npr. depilirala sam se u nedjelju, a tek danas sam osjetila kako me pecka to nešto i ta ko sukrvica... Ja inače imam jako osjetljivu kožu i puno puta se isvrbim gdje god me svrbi nesvjesno tijekom noći. Tako sam se znala buditi s krvavim nogama (dok sam se depilirala britvicom koja mi je užasno štetila), iziritiranim rukama itd... Moguće je da me i te gljivice "natjeraju" na svrbež kojeg nisam svjesna... I onda da si raskrvarim..
Nemam pojma....
Mune, kak ste u Belgiji pohranili? Gdje si rodila?
E, da, meni je skoro pupak izašao van :D inače je skroz uvučen, ali stomak užasno brzo raste i još koji dan i ispupčit će se van...
p.s. ja sam primijetila da mi je lice masno sad u trudnoći čim stavim puder!
Koliko teksta, moram postati malo ažurnije u čitanju i komentiranju 😀
Ja nosim curicu, a termin je 20.3. Al kao sto sam već i pisala, to ce biti sigurno ranije. Al eto nek bude ono sto je sluzbeno. Bellagio, divan datum. Tada mi je god. braka!
Tegobe, ja sam prije imala užasno tešku stolicu, al mi se sad popravila. A i hem. manje iskaču nego ranije. Popravilo se uglavnom.
Lice jako masno kao i prije, al nema bubuljica vise nego prije. Tu i tamo koja iskoči.
Dlake po stomaku, ajme!
Pupa rodila sam u Rijeci, ali smo preko slovenske firme NeoČelica privatno pohranili stanice..odmah nakon poroda netko treba odvesti taj koferic sa stanicama u Ilirsku Bistricu gdje oni cekaju sa sanitarnim kolima i preuzimaju taj koferic..onda to oni dalje transportiraju i rade provjere da li ima dosta tih stanica i ako je sve u redu pohranjuje se na mislim 20 godina u Belgiji..moj tata je odmah nakon sto je muz javio dosao u rodiliste, to preuzeo i vozio u Ilirsku..na kraju je sve bilo super, bilo je puno stanica i uspjesno se pohranilo..e i ja sam jako zeljela roditi na stolcicu, ali kada se zele pohraniti stanice nije moguc takav porod zbog prevelikog kuta pada pupcane vrpce (tako nesto) pa su mi krevet za vrijeme izgona podigli u skroz sjedeci polozaj i imala sam iznad glave kao jednu sipku (kao u autobusu) za koju sam se uhvatila i rodila iz samo jednog tiskanja..to mi je bilo super iskustvo, to podizanje u sjedeci polozaj i mislim da mi je jako olakslao izgon..nisam popucala, ali su me malo rezali..bebica bila na prsima pa sam lakse podnijela.. :)
E da. Danas sam dobila katalog Babycenter iz Slovenije?? Kad sam nazvala nas Baby center kaže ženska: sigurno ste se registrirali kod njih ili kupovali u Slo. A nisam niti kupovala, niti se registrirala. U našem sam se registrirala.
Uglavnom, kolica su mi na popustu u tom katalogu, pa me zanima znate li može li se iz Babycenter Slo naručiti?
Curke koje imate problema sa stolicom, meni je gin savjetovala magnezij i stvarno mi se reguliralo otkad ga pijem,uzela sam u ljekarni šumeći jer mi teško gutati tablete,sad sam već navikla ujutro popiti i čak osjetim da imam više energije.
Što se tiče dlakica, aaa joojjj...sva sam k'o majmun osim što su mi se dlakice na nogama prorijedile.
Mi bi isto pohranili matične ali kod nekog tko ih preuzima u bolnici,a ne da netko mora negdje nositi i čula sam da u obzir onda dolazi jedino porod na krevetu.
Jako se veselim sajmu sutra,moram kupiti neku sitnicu pa makar nešto neutralno, bijele tutice,benkice,kako se to vec zove..
13.3.2016. Cura
Mobitel me stalno izbacuje, zato se ne javljam češće :-\ mi smo dobro, za sada je sve kako treba biti, a u ponedjeljak ćemo na pregled pa ćemo vidjeti kada ćemo kuci...u međuvremenu doktori puštaju muza da mi dolazi u sobu u posjetu, jest da je to na 15 min, ali nećemo sada prigovarat, važno da je tu :D i još sam dobila za cimeri u dobru prijateljicu koja je 3 tj vise trudna od mene, a ujedno su nam muževi bratići, pa imam s kime brbljat i skratit malo vrijeme...i s njom je sve u redu, hvala Bogu, došla je zbog krvarenja koje je trajalo jednu večer samo i sada su ju za svaki slučaj zadržali, na promatranju...
Uživajte mi drage moje, koliko god možete. Puse iz bolnice xo
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Ne znam tko je tražio preporuku za knjigu... U svakom slučaju, trilogija Millenium oooobavezno, meni je, baš kao i Pupi to nešto što ću sigurno opet čitati, a ako hoćeš nešto laganije, Ubiti pticu rugalicu (ako nisi još čitala) od Harper Lee. Jednostavno obožavam tu knjigu. Za serije baš i nisam raspoložena pa neznam.. Ali knjige obožavam. Iako najviše krimiće.
I da se požalim i ja, također muku mučim s dlakama po trbuhu, nisam pojma imala da se to javlja inače pa ste me baš utješile sad :D
Sa stolicom sam i ja imala problema, ali jogurt i suhe smokve svaki dan su mi puuuuno pomogli. Probajte s tim! Ili suhe šljive, ako su vam draže.
Ja sam se danas opet uvjerila da moram usporit i više odmarat, a nemam mira, stalno hodam nekud, isto sam navikla brzo hodat pa se uspušem ko baba neka, po stepenicama umirem obavezno, trbuh mi je stvaaaaarno veeeelik, pupak se izbočio poprilično, poznanica nedavno mislila da sam pred porodom kad smo se srele, a ja tek polovicu prošla... Nije mi jasno zašto tako brzo rastem dok se većini tek sad počinje vidjeti trbuh...
Poison,bitno da ste vi super i da vas brzo puste doma.
Pusa velika cure i vasim bebacima
Halila,dobro zboris.Koliko trebamo odmarati mi sve obrnuto.
A busica nekima kao tebi naraste odma pa stane,a nekima kasnije pa do kraja raste ko lud.
U prvoj trudnoci mi je busa pocela rasti u sedmom mjesecu,a sad u ovoj vec se vidi,a nisam ni pola.
Sortiraj odgovore
Najstariji