Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    06. Studeni 2015. 16:11

14.3. cura :)

meni je do sad svaki put radio uzv, al zato sam na pregledu bila samo jednom.
    i da, Ines, bravo! Čestitam! :)

• LillaRose
    06. Studeni 2015. 16:40

Zgodna ideja za tablicu..
    Termin : 24. 03.
    Spol: na zadnjem pregledu rečeno da je najvjerojatnije curica 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Bellagio
    06. Studeni 2015. 16:56

Termin: 15.5.16. spol:?
    Za darivanje krvi iz pupkovine dobar je informativni letak http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/documents/letak_novi_zivot.pdf a, ako se odlučite sa sobom u rodilište nosite pristanak http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/content/hr/banka_krvi/obrasci_za_darivateljice.aspx Ja sam rodila u 3 sata ujutro i zbog hitnog transporta do ZGa kojeg nije bilo, nije bilo darivanj;, ali ako rađate po danu ili blizu ZGa problema nema. (Bar sam takvo objašnjenje ja čula.) Ne boli, može koristiti drugima ili možda baš vama. Meni je super ideja!
    Nosila sam curicu sprijeda i nikad nisam bila ljepša (nestale su mi sve nepravilnosti po licu, kosa divna, nokti još divniji). A sad ne znam što bih rekla kad završe mučnine, suočiti ću se s ogledalom.

Pupa2
    06. Studeni 2015. 17:03

Od frendice sestra i ja smo tu negdje po terminu, obje nosimo decka, njoj lice cisto kao suza, kosa bujna, nokti cvrsti, ma predivno... A jaaaaa :D svaki dan makar jedna nova bubuljica. Uzas uzasa! Jedino sto mi se smanjio rast dlaka na nogama 👍🏼

Garavica
    06. Studeni 2015. 17:46

13.03.2016. Cura
    Mare bas mi je drago i Bellagio
    Hvala ti.
    Super ideja za tablicu sad da ju popunimo bit ce lakse pratit.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

doris1006
    06. Studeni 2015. 17:47

30.03.2016. A spol jos ne znamo sigurno :)

Pupa, kad si spomenila te dlake bas sam se nasmijala, blago tebi :) ja sam prije trudnoce bila jako slabo dlakava, a i ono malo dlaka sto je raslo je bilo mekano i svijetlo..... al zato sadaaaa, auffff, ko medvjed dlakavi, cak i po trbuhu, uzasno! 
    Samo sam primjetila da mi se kosa jako slabo masti, nokti ekstra cvrsti, i lice mi je sad normalno do suho, a prije je bilo ekstra masno.

Pupa2
    06. Studeni 2015. 17:52

Joj, sori Ines, ja ti zab cestitati na diplomi! Rekla bih ti da popijes koju :) a malo samo, moras ipak to nazdraviti! 
    Mare, super za pregled i mogucu curu.. Vidis da nemas razloga za brigu, sve je to super!!!!
    Doris, hahahhahahahha ocito netko nesto! Meni je kosa aaaajme koma, lice nije masno al ne cvimbavo, nokti su mi bolji nego prije, al zato uzivam u usporenom rastu dlaka! Znas kolko je sati kad se za predzanji pregled uopce nisam depilirala, a bile su dlake vec jedno 2-3 tjedna stare! Neka sam i ja to docekala jer inace imam dlaka, nije sad bas vukodlacno ali ono, mora se! Ja to rjesavam aparaticem pa su se prorijedile i posvijetlile, ali ih svakako moram. Sad mi je milina! 
    Kako si mi ti?? Jel odmaras?
    Poisoooon di siiiiiii tiiiii?

P.S. Cekam da Bambola javi svoj termin i sincinu na listu da pojacamo! Ja znam kad je, al necu napisati :P

Pupa2
    06. Studeni 2015. 17:53

Joj, da, doris, zaboravila proklmentirati trbuh-i meniiiiii se ko malo odlakavio! Moj muz svima prica kako mi je predivan trbuh i uvijek kad smo s bliskim prijateljima ili obitelji zeli da pokazem 😂 a ja samo mislim o dlakama hahahhahahah

doris1006
    06. Studeni 2015. 18:19

Hahaha da me nije sram slikala bi vam goli trbuh da se posteno nasmijete... moj dragi se meni smije koja je to kolicina dlaka haha... 
    Al nekako ne zelim dirat te po trbuhu, ostalo obrijem jer imam slab prag tolerancije na bol. 
    A ja ti lezim i umirem od dosade, al sta cu, sve cu izdrzati zbog malene srecice da sve bude dobro pa makar morala dubiti na glavi. 
    Ako netko ima preporuke za filmove, serije, knjige... javiteeee seeeeeeeeeee!

• Piki83
    06. Studeni 2015. 18:52

PROLJETNE BEBE 2016

1.Pupa2 - (12.3.) - decko
    2.Garavica - (13.3.) - cura
    3.Halila - (14.3.) - cura
    4.LillaRose - (24.3.) - ?
    5.doris1006 - (30.3.) - ?
    6.Mune - (6.4.) - ?
    7.NMareN - (7.4.) - ?
    8.Minniee - (13.4.) - ?
    9.Suneshine-ri - (11.4.) - decko
    10.Mamasita4 - (21.4.) - cura
    11.Bellagio - (15.5.) - ?
    12.Piki - (17.5.) - ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.