Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garavica
    06. Studeni 2015. 12:38

Ines cestitke na diplomi.svaki put izostavim nesto bitno.cccc xD
    Al razumijemo se pa smatram da mi nitko nece zamjerit.
    Bellagio di bi se moglo procitati vise o tome?mene zanima taj dio a da sad ne lutam po netu jer uvijek naletim na neke cimalice.
    Vidim da si ti informirana pa ako ti nije tesko neki link nabaci☺

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Garavica
    06. Studeni 2015. 12:40

I da mamasita cestotke veselimo se zbog tebe ajde Pupa tebi to ide pa nas prebroji cure decki da vidimo koliko cemo pridonjeti natalitetu :))))

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Sunshine-ri
    06. Studeni 2015. 13:10

Dan cure!

Evo meni je u prvoj trudnoci posteljica bila sprijeda,pa je bila curka,a sada mi je opet posteljica sprijeda pa je decko tako da kod mene to ne stima. 😁 Jedino kod mene je kineski kalendar pogodio oba puta. 😃

Mune dobrodosla! I ja sam iz Ri.
    Minnie mi cemo svratit do sajma,voljela bi vidjeti malo sta ima. 

Vidim da ste pisale o terminima. Meni je termin 11.4.,koliko sam uspjela pohvatati mi smo medju zadnjima. Heheh...

I curke koje jos niste osjetile bebice ne brinite se. Ja sam u prvoj trudnoci tek negdje u 21. tjednu pocela osjecati,a gin mi je rekao da je to potpuno normalno,jos pogotovo ako vam je posteljica sprijeda,jer onda valjda ona jos malo amortizira te udarce pa se onda jos slabije osjeti. Meni je i ovaj put posteljica sprijeda i jos nisam pocela osjecati bebu,ali se ne brinem jer je to sasvim normalno.

Cure koje morate mirovati saljem vam pusu i pozitivne vibracije vama i vasim bebicama! Samo pozitiva i lijepo odmaranje i bit ce sve super! Uzivajte!

Sunshine-ri
    06. Studeni 2015. 13:12

Cure ajde ako se slazete da svaka napise termin i spol pa da napravimo lijepo jednu ko tablicu da znamo tko kada ide po bebaca. 😊

Sunshine-ri
    06. Studeni 2015. 13:13

Evo da probijem led.

11.4.2016. Decko

Pupa2
    06. Studeni 2015. 13:32

12.3. Decko
    Moze tablicu, samo ja ne znaam :)

• Piki83
    06. Studeni 2015. 14:47

Hej mame ljepotice
    Bas zato i pitala radi tablice termin i sl. ali ako ce koja od vas super.
    Termin: 17.5.2016.
    A spol jos neznam iako je doktorica u bolnici rekla da bi mogla biti curica.

Minniee
    06. Studeni 2015. 15:25

Pupa kako sam se nasmijala sad, kod mene potpuno ista priča, lice se oprištavilo,mučnine bile za poluditi, a čini se da je pišulinac.
    Meni je termin 13.4.,a spol vam sa sigurnosti javim 17.A posteljica neznam gdje mi je, nisam pitala,pitati cu je sad na slijedećem pregledu.

NMareN
    06. Studeni 2015. 15:43

Cure evo mene da vam se javim, sve je u najboljem redu i jaaaako smo sretni . Bejbi je oko 230g i 12-13cm,glavicu je gledao,zeludac,srceko ma sve i kaze beba je super zdrava. Nogice su kao malo bile prekrizene pa nije 100%siguran ali kaze 99% je cura. Dobili smo 1,5kg i to je kao sasvim ok. Mama102 meni je svaki puta radio uzv,isto ga dijeli s drugim dr i danas sam malo pričekala samo jer je bio uzv zauzet.
    Cure uzivajte u vikendu .
    Termin 7.4. i možda cura

Ja to mogu, ja to hoću....

Sunshine-ri
    06. Studeni 2015. 15:59

Tablica zasad 

💜Proljetne bebe 2016💙

Pupa2            12.3.2016 - decko💙
    Nmaren         07.4.2016 - cura   💜Sunshine-ri   11.4.2016 - decko💙
    Minniee         13.4.2016 -  ?
    Piki83            17.5.2016 -  ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.