Dancek cure
Sajmic je blizu mene pa sam malo prosvrljala,maleno je,usko i guzva,pih.Ima lijepih stvarcica osim kad sam vidjela cijenu kolica skoro sam na guzici zavrsila 6 i pol tisuca kuna,ali dobro ima i jeftinijih.Uzela katalogic pa je rekal dragi da on mora izabrati i naruciti.
PROLJETNE BEBE 2016
1. Pupa2 - 12.3. - decko
2. Garavica - 13.3. - cura
3. poisonivy2604 - 13.3. - cura
4. Halila - 14.3. - cura
5. Damjana - 20.3. - cura
6. LillaRose - 24.3. - ?
7. Bambola - 27.3. - decko
8. doris1006 - 30.3. - ?
9. Mune - 6.4. - cura
10. NMareN - 7.4. - ?
11. Suneshine-ri - 11.4. - decko
12. Minniee - 13.4. - ?
13. kiki_ca - 16.4. - decko
14. Mamasita4 - 21.4. - cura
15. Bellagio - 15.5. - ?
16. Piki83 - 17.5. - ?
Da sajam, ako su ova 3 štanda sajam...teško razočaranje..Jedino je vrijedilo vidjeti Bebetto kolica uživo i čine se dosta kvalitetno iako moj muž kaže da je njemu to sve klimavo.. Dobila sam adventski kalendar za utjehu i idem nesto papati... NIIISAAAAMMM ZADOVOLJNA ..Mislim da ćemo drugi vikend u Slo... Super ideja ova tablica, baš mi se sviđa,a možemo dodati i imena bebača kad budemo znali
Pupa, ljube, prva si da, prva ces upoznati svoju mrvicu.
Minniee, slazem se s tobom za taj takozvani sajam.A kolica su stvarno prekrasna.
Cao proljetnice! Ja bi se pridruzila ali sam malo zbunjena po terminu spadam pod proljetnice a na ljetnim trudnicama vidim proljetne blizu mog termina!? Pa gdje cu,tu ili tamo
mare26 i ja sam prvo bila pod ljetnima zabunom pa sam dosla ovdje, ipak mi je termin u proljece.Svakako si dobrodosla.
Minniee i Piki, supeeeer za Bebetto! Meni trebaju za tjedan dva stici kolica pa vam okacim sliku!
Starim, dobrodosla!
Sortiraj odgovore
Najstariji