PROLJETNE BEBE 2016
1. Pupa2 - 12.3. - decko
2. Garavica - 13.3. - cura
3. poisonivy2604 - 13.3. - cura
4. Halila - 14.3. - cura
5. Damjana - 20.3. - cura
6. LillaRose - 24.3. - ?
7. Bambola - 27.3. - decko
8. doris1006 - 30.3. - ?
9. ines_m - 2.4. - ?
10. Mune - 6.4. - cura
11. NMareN - 7.4. - ?
12. Suneshine-ri - 11.4. - decko
13. Minniee - 13.4. - ?
14. kiki_ca - 16.4. - decko
15. Mamasita4 - 21.4. - cura
16. Bellagio - 15.5. - ?
17. Piki83 - 17.5. - ?
18. mare26 - 23.5. - ?
Prosvrljala sam jos malo sa dragim za kolica i skoro me udavil kad je vidio cifru onih koja se njemu svidaju, 7 i pol tisuca,ali zato su mu se i moja svidjela.
Ja saad gledam i ne kuzim tko je mare26 s liste? :D jesam nesto propustila?
Piki, sta da ti kazem, meni su se svidjala ona od 13 000 hahahah! Al na kraju kupila po 4600! Koja su tvoj favorit?
Meni se cini da je mare26 sad pod nickom Starim.
Ako sam dobro skuzila
Btw, dobrodosla Starim :)
Cure, moje maleno se uznemirilo i osjecam neke borilacke vjestine u trbuhu, toliko slatke i cudne da ne mogu jos spavat. Pa ima li ista ljepse na svijetu od ovoga :)
Evo i ja nespavalica..
Pupa, upala mi u oko neka crna na tocke raznih boja, super mi je sto ima sve u kompletu, ali dragi hoce prvo da saznamo spol jer je on nasao nesto na internetu..mah,hoce da bude iznenadenje, muski ludi.Ima vremena, budemo mi jos svrljali za kolica.
doris draga, bas sam ljubomorna i ja jedva cekam moju bebanu osjetit.Nema ljepseg kad se druzis i igras sa mrvicom prek trbuha.
Piki, ovako po opisu mi se cini da pikiramo ista kolica, samo sam ja svoja nasla u svom gradu, u Koprivnici, al nisam sigurna koja im je cijena.
I da vam se požalim, bila sam na rođendanu večeras, u bircu se slavilo i jeeedva sam čekala da dođem doma.. Zadimljeno, bučno, teško mi sjedit.. Mislim da mi je to zadnji izlazak ove godine, a moguće i dulje. :) Još šećer na kraju, po putu do doma svratim u fast food i ženska se bez beda pogurne ispred mene i ovaj joj složi kebab uz ispriku "curi se žuri".. Pucala bi od muke. Tolko o tome da trudnice imaju prednost. Nadam se da vi nailazite na obzirnije ljude.
Moguce za mare26 i starim :)
Doris, moj momcic je isto poceo malo ludje lupati! Zavisi od trenutka :)
Piki, znam da imaju takva Kunert, ali ona su maksimum 4000, 3u1! Zapravo, ispod 4000 su svakako.
Eno poznanica voza curu u tamnoplavim kolicima! Kupljena za decka jer je bio decko dok nije rodila :D i bas mi je slatka cura u plavim kolicima! Ali ja volim plavu pa je meni to sve super! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji