Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    08. Studeni 2015. 07:16

Halila, ja samo od muskih nailazim na obzir! Zene slabo. Ali imam neku jaknu u kojoj sam inace izgledala kao bumbar pa se ni ne kuzi jesam trudna ili pufasta od jakne :D tak da moguce da ljudi ne skuze. Ali kad skinem jaknu, nema sanse da promase

Minniee
    08. Studeni 2015. 08:22

Jutro curke,
    Damjana ja cu vjerovatno do BTCa u Slo pa neznam kojih trgovina tamo ima, moram malo proučiti.
    Pupa koja si ti ono uzela Bebetto Holland 3u1 ili??? Ta sam jučer gledala, sajamska cijena je 3900 i meni djeluju jako kvalitetna iako materijal nije nepromočiv ali dobije se kabanica za cijela kolica uz njih.I kao na sajmu daju suncobrančić gratis,a inace ide uz doplatu,taj podatak nisam na njihovim str procitala. 
    Ajmee kolikoo nas je na tablici, kako lijepoooo .. 
    P.s.Tko kaže da plavo ne moze za cure, moja najdraža boja...baš totalno slatko..Jedino neznam ako su ciljano i robicu za deckica kupovali kako su to iskombinirali..kako bebice znaju iznenaditi. 

Damjana
    08. Studeni 2015. 09:00

Jutro! 
    Minniee, ako do tvoga posjeta Btc ne dobijem neke informacije iz trg, hoćeš mi provjerit gore? 
    A za obzir i pomoć sto sam trudnica. Nedavno ulazim u bolnicu i pridrzim vrata didu koji hoda sa štakama, iza njega ulazi savršeno zdrav momak u 20-im, a ja sa ogromnim stomakom još držim vrata i samo se obratim: hej momak, svaka čast! Umijesto da ti nama držiš vrata, samo ti pomalo! Okrenuo se i otrčao dalje. Did mi se nasmijao, a ja slegnula ramenima. Pa ako mu je i bilo neugodno ( momku) neka je. Nadam se da ce drugi put pridržati vrata invalidu i trudnici.  
    Btw. Kad smo kod stomaka, hoćemo opet jednu turu sličica? 😀😀 nismo odavno!

Bambola
    08. Studeni 2015. 09:08

Jutro zene! Mene isto pere kraljevsko plava ove jeseni, a meni je bzvz ono cure u rozu, a decke samo u plavu. 
    Sta se tice tih neugodnih ljudi, istina je da su cure ludje, al nekako posebno one babe sta ka prolijevaju mudrosti 'nes ti' ja im samo odvratim da je 'nes ti' kad rodis i oporavis se! Uglavnom, znam da ne djelujem ko netko kome treba pomoc sa mojoj visinom i stomak se ne vidi kad nosim ove sire veste, al meni bude najgore- piskenje! Evo jucer sam udrila djir oko marjana, prvo sam se u sumu sakrila jednom dok je prija cuvala strazu, a jedva sam docekala doc na Zvoncac da uletim u kafic, ispricala sam se, zamolila da odem u wc i momak se nasmija i bez beda! 
    Inace kad obavljam nesto po gradu, strateski promislim di mogu kad zicnit piskit! Dotle je doslo 😂
    Ja imam lijepa per perego 3 u 1 modra i boje tamnog jeansa. Stavit cu sliku kad ih uzmem od kume! Sad se zabavljam onim zidnim naljepnicama, da stavimo kad muz opitura! 
    Bas lipo koliko dice ima u kratkom periodu!

Bambola
    08. Studeni 2015. 09:11

Da mogle bi opet foto session stomaka! Sta se mene tice moze svako misec dana! Bas me to zabavlja! Samo pliz napisite opet onaj link za sliku. Nisam to koristila od zadnjih slika stomaka!

• Piki83
    08. Studeni 2015. 09:23

Jutric curke
    Pupa ljube bas ta oko 3200 su, a ako bi uzeli odma i veliku autosjedalicu, torbu.. onda bi bila malo skuplja ali opet ne puno i ja ocem ta kolica,a dragi je lud za aticima i on je nasao preko auto kuce sa logom svog auta i ta su u kompletu 9000 i bude na kraju po mom.
    Halila draga ima stvarno odvratnih ljudi, ali opleti ti njima dve tri nek oni vide sto je trudnica.
    Pa naravno da plavo ide i za cure, ja imam puno robice od malog sto mi je ostalo i ako bude curica, ima da nosi plavo.
    Hhahahah
    Budem popravila tablicu.

Pupa2
    08. Studeni 2015. 09:52

Minniee, mi smo dobili i kisobran i sve dodatke u 4600! I krevetic i madrac! Hahaha... Uzeli smo Holland., a gle, sigurno necu hodat po kisi s malim, ako me uhvati, ako je slaba i ako smo blizu doma, sve je to ok, naravno da ako pada ko luda sakrit cu se negdje s djetetom...
    Ne znam tko je predlozio za slikanje stomaka! Moze, ja sam zaaaa svakako! Ide se na tinypic i uploada se fotka!
    Bambola, ta jeans peg perego su mi jako lijepa!!! 
    Ma meni je isto bezveze skroz roza za cure, a plavo za decke... Ja bas volim plavu :) 
    Piki, ima ta kolica par ljudi tu kod nas i svi su zadovoljni :)

Halila
    08. Studeni 2015. 10:26

Znači sve imamo lijepa iskustva s ljudima. Ma nisam ni očekivala da mi se klanjaju ili što već, al tu i tamo malo obzira od nekog, dobro bi došlo. Pupa i ja nosim pufastu jaknu, zato sam ju jučer namjerno raskopčala da se vidi trbuh, mislim si, možda se netko smiluje. :) No, nije pomoglo. Ali inače kolko primjetim, muški su puno obzirniji poznati i nepoznati, nekad se osjećam ko invalid zbog njih :)
    Inače i ja sam jučer baš vidla curicu u plavim kolicima i nije mi čudno izgledalo. I ja sam ko mala imala plava kolica, nikad mi to nije bilo čudno kad bi slike gledala.
    I ja sam za turu slikica, da, može! :)

doris1006
    08. Studeni 2015. 10:40

Evo da ja onda probijem led sa slikicama, kad vec imam vremena na pretek :P

Ako se uploada Bambola, napisat cu kako sam ja ;)

doris1006
    08. Studeni 2015. 10:46

Uspjelo, uglavnom tinypic, uploadas sliku, i od ona 4 ponudjena kopiras IMG code for forums and message boards 
    :)
    Jedva cekam da vidim vase buse, kao da smo se prije 100 godina slikavale!

A to za obzir prema trudnicama, bolje da ne pocnem pricat! 
    Al muskarci su definitivno daleko daleko pristupacniji i pazljiviji nego zene... iako uvik ima iznimaka, al definitivno su mi babe stare najnerazumnije, sta sam imala vidit priliku i prije par dana kad sam ono oprt isla vadit krv i kad su me pozvali preko reda jer ne smijem ni stati ni sjediti a cujes njih kokosi u pozadini.. uhh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.