Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    06. Studeni 2015. 19:08

Ma i meni se te dlake vide, ali ne želim ih dirati :D nisam čak ni pomislila na to da ih uklonim...nije baš tak strašno :D al najjače je kad natrackam onu kremu protiv strija ili ulje pa se onak zabijele (ko kad namažeš tijelo kremom za sunčanje faktora tisuću) i uviju :D predobro!!!!
    Doris, samo ti lezi, moraš mirovati... znam da nije baš ugodno, ali znaš koji ti je cilj pa se lakše podnese.
    što se knjiga tiče, ja sam ti knjiški moljac, ali većinom čitam krimiće i toliko sam se načitala da mi se sve pomiješalo. Ali definitivno ću uvijek preporučiti trilogiju milenium, stieg larson... Možda si i čitala, ali knjige su savršene i ja bi ih mogla opet pročitati bez obzira što sve skupa imaju ohohoooo stranica! Film sam gledala samo prvi dio i jako mi se svidio. 
    A u zadnje vrijeme ne gledam baš puno filmova, nekako nemam vremena.... A seriju zadnju sam pogledala The Killing, prošle god u ovo vrijeme.... i od tada samo nove sezone New girl što sam od prije gledala.. Neki dan smo muž i ja počeli gledati True detective, ali nikako da nastavimo zbog razno raznih obveza... Ali budemo sada, kad se malo sve smiri :)

Bambola
    06. Studeni 2015. 19:11

Evo me cure! Ines cestitke na diplomi! 
    Moj momak triba doc 27.03. 
    Moran vam napisat malo o tegobama! Prvo ove 'bezbolne' kosa mi se stalno masti, koza proizvodi masu sebuma (trudnicki glow, kod mene je definitivno masna koza), pristici se javljaju i to ne toliko po licu koliko po ledjima, oni sitni, iritantni. Dlake mi rastu nemilo, na trubuhu ih imam ono po sredini, noge, prepone, nokti su mi ekstra cvrsti, kosa, inace jako gusta i teska sad nalikuje na lavlju grivu ( meni su u obitelji svi kovrcavi, sa obe strane, a ja imam samo gustu valovitu grivurinu). 
    Sad oni nelagodni problemi: hemoroidi, svako toliko, kriza stezu, prepone isto tako, steze me, ubiti rasteze donji abdomen. Kako sam prilicno nehajna, uvik puno hodam, moran napomenit da sam ja čaplja dugih nogu i brzo hodam. Danas nakon vodjenja grada i hoda bez stajanja od 8.30 do 12.30, kad sam isla na pazar uvatija me opet taj zivac iznad kuka kroz preponu do bedra. Mila majko kako je siknila bol. Sidila sam na klupici jedno 20 min prije nego sam isla doma. Sve se smiri kad lezim i sidim. Ne potpuno, al je bolje. Nekako bas osjecam sve te ligamente i sta vec. Nije prestrasno, al nije ni ugodno. Ufff, sad mi je lakse.

doris1006
    06. Studeni 2015. 19:19

E da, ines cestitam na diplomi! ;)
    Pupa, hvala na preporukama. Bacit cu oko na sve sta si rekla, iako sam ja njeznija dusica, i sta se tice knjiga a i filmova i serija... 
    Ali vremena sad imam i na pretek...
    Bambola, svakoj nam je nesto znaci... al ajde prezivit cemo! Jesi ti hemice uhvatila u trudnoci il i od prije imas problema?

• Piki83

Hej curke..
    Uspjela sam sklepati neku tablicu i ja za sada.
    LillaRose meni nisu dali nista za to krvarenje samo su mi rekli da prestanem fizicki bilo sto raditi.
    Vidim da pricate o dlakavosti,to i meni bilo u prvoj trudnoci,a sad sam puna pristeva,pih.Ludih li hormona.

Bambola

E da, moj Batman me stalno tucka. Najvise kad sam gladna i kad se nahranim. Ja sam to protumacila da ga aktivira rad mojih crijeva! A ni majka mu nije bila premirno dijete.

Bambola
    06. Studeni 2015. 19:23

Hemici su mi u prosjeku dolazili jednom godisnje, prije trudnoce. Sad sam ih prvi put imala u deveti misec kad sam pila antibiotike i imala velikih problema ic na wc. Sad idem svaki dan na wc, al nekako imam osjecaj da se ne ispraznim do kraja. Ima tri dana evo ga opet majku mu! Mazem mascu i hladni oblog! Ne jedem sad bas stalno junk. Zalomi se, al on se samo ukaze!

Pupa2
    06. Studeni 2015. 19:39

Bambola, ja sam prije imala problema s hemićima, sad kao manje.... Nekad su mi znali biti baš bolni, a sad onak...ne tak jako! Ja imam problem što je meni dolje sve baš jako jako osjetljivo...mažem s kremama svakakvim, ali često znam na papiru vidjeti onak ko krv od krastice i točno znam na kojem mjestu je to... Znači, nije unutra nego izvana. I sad ne znam od čega to nastane i kak da se toga riješim...
    A ostalih bolova i nemam previše samo što mi je stomak svakim danom sve veći i već sada mi se teško ustati normalno i okrenuti :D a živim na najgornjem katu bez lifta pa dok dođem do stana umrem otprilike. A isto sam jedna od onih koja šeta i brzo šetam. Skužila sam da kad dođem npr u školu raditi, toliko budem uspuhana, bez zraka jer letim ko luđak, a valjda više ne mogu kao prije. 
    i presmiješno mi je što mi taj stomak smeta dok sjedim i pokušam se nagnuti prema naprijed. isuse, koja je to muka :D

Bambola
    06. Studeni 2015. 19:52

Da! Nema naginjanja naprijed ni krizanja nogu! To i meni smeta. 
    A sta cu ja sa tim hemicima, da postanem skroz bedasta, pa i sa njima pocnem razgovarat 😂
    I kad me otvorilo, moram primjetit jos nesto drugacije- dosta sam zimogroznija nego prije! 
    A i ja se uspusem, al nacelno ne primjetim umor dok me taj zivac ne sikne i onda sidnem i skuzim koliko sam umorna!

Mune
    06. Studeni 2015. 19:52

Dakle, 6.4. cura 
    Meni sada dlake i ne rastu nesto brzo, al zato mi je lice suho, bas danas bila na tretmanu i kaze kozmeticarka kako mi je koza dehidrirana i kako moram vise piti, a tek mi onda ne gine stalni boravak u wcu  inace mi je prije trudnoce koza lica i kosa bile masne..
    U ovoj mi je trudnoci posteljica sprijeda i nosim curicu, u prvoj sam nosila decka, ali nisam sigurna gdje je bila posteljica, mislim da isto naprijed..jedino sam imala puno vise mucnina (i danas ujutro povracala ) u ovoj nego u prvoj trudnoci, a i spol je razlicit..
    aha i sto se tice maticnih stanica iz pupkovine mi smo ih pohranili u Belgiji preko neke slovenske firme, govorim za prvu trudnocu, a i sada namjeravamo isto.. 
    nadam se da nisam nesto zaboravila, jos jednom hvala svima na dobrodoslici :)

Bambola
    06. Studeni 2015. 19:53

Te krastice i to, sa cim se doli depiliras?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.