Hvala Sara, Ena2203 znaći i kod tebe party svaki dan,hahahha
Joj jedva čekam kada budemo pisale koliko su naše bebe aktivne nakon rođenja i koliko smo naspavane,ma bit će veselo svakom slučaju..
Bravo leptirica..
Moj prvi je stalno nocu bija aktivan kad bi se umirila, jer priko dana sam ja bila stalno aktivna i bilo me strah bas radi tih prica, kakvi su u stomaku, takvi su kad se rode...medjutim, moj je poceja spavat cilu noc vec sa 2 ipo miseca, al zato danju ne spava..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Moja curka je u pogonu od 0-24. Nadam se da će se sad u trbuhu umoriti pa će biti mirna kad izađe van
Maalo kasnim cure.
Ja sam u 19.tjednu i mislim da jos nisam vratila onih 6kg sta sam izgubila u prvom tromjesjecju.
Polako se vracam, evo i Sara kaze da se ona odjednom zaokruzila.
I moja bebica je pocela bit aktivna zadnjih tjedan dana. Neki tulum ima dole sto posto.
I moja curka je živahna trbuh skače na veliko
Svi mi kažu na mamu je naime ja sam se bavila sportom pa svi kažu da ce biti mala sportašica
Dare12 ti već imaš jedno iskustvo bebe prije i poslije poroda. Ma neka su nam samo zdravi, sve ćemo mi to s lakocom.
Je, neka su nam svi zdravi !!
Moja Marija je bila jako mirna beba, samo bi se koji put okrenula, posebno oko 8, 9 navečer. Tako je bilo do zadnje. I kad se rodila isto tako, u bolnici sam je trebala budit da joj dam mlijeko. I dan danasse satima sama igra Ali, možda se kasnije sve to promijeni.
Ma, hvala Bogu!
A sada je beba Klara također slična Mariji. Doduše, možda je malo više osjetim jer mi je druga trudnoća. Ali, ne mora značit da će bit jednako mirna kad se rodi. Bogu u ruke
29.8.2022. ➕
I moja curkica je jako aktivna..prvi put sam ju osjetila u negdje 15tt, ma ko mali leptiric, a sad 23tt vec curka udara ko mali karate kid . Samo neka ona lupka odmah mi je osmijeh na licu!
Zene, evo mene s kontrole....sve je uredu i kako stvari stoje bit ce jos jedan pisulinac... a ja se nadala curici...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji