Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    14. Prosinac 2014. 16:37

Mare sad sam u 17 tjednu. A da se pridružim raspravi, ovo mi je 4 trudnoća i 3 dijete. Prvo dvije curke (15 i 6 godina) i sad dečko. Do sad sam dobila 3 kg, ali bilo mi je muka pa nisam puno jela. Beba je 15 cm i 180 grama teška i osjetim već kako me lupka ali ne često.

Docka
    14. Prosinac 2014. 18:20

Mi smo u 21. tj....prvi put sam trudna. On je prosli tjedan imao 280 grama, a ja samo 1 kilu vise...dotukle su me mucnine prva 3.mj. pa sam puno pala, sad sam to vratila ali jos nekako jedem na silu, malo sam se brinula zbog toga jer sam vec ocekivala da se zaokruzim bar malo ali doktorica kaze da je sve ok jer su mi nalazi krvi super I da cu tek sad poceti dobivati na kilazi...tako da za sada samo trbuscic koji me boli, svrbi I osjecam kako se rasteze...a I lupkamo se pomalo, sad sam vec sigurna da je to on, prije bas I nisam bila

Sara9
    14. Prosinac 2014. 18:35

Docka

Mi smo u 21. tj….prvi put sam trudna. On je prosli tjedan imao 280 grama, a ja samo 1 kilu vise…dotukle su me mucnine prva 3.mj. pa sam puno pala, sad sam to vratila ali jos nekako jedem na silu, malo sam se brinula zbog toga jer sam vec ocekivala da se zaokruzim bar malo ali doktorica kaze da je sve ok jer su mi nalazi krvi super I da cu tek sad poceti dobivati na kilazi…tako da za sada samo trbuscic koji me boli, svrbi I osjecam kako se rasteze…a I lupkamo se pomalo, sad sam vec sigurna da je to on, prije bas I nisam bila 

Vidit ces kako ce ti se to odjednom prominit! Ja sam bila u minusu s kilama isto zbog mučnina, I taman se oko 20og tjedna pocela debljat i odjednom se zaokružila :)

Mare121
    14. Prosinac 2014. 19:24

Marlameri ja sam u 16 tjednu isto imala vrlo nisko posteljicu i morala strogo mirovati.... Na slijedećoj kontroli u 20. tjednu se ipak podigla tako da je sve bilo ok. Iskreno se nadam da će tako i tebi biti...Isto me je svaka bol zabrinjavala ali nažalost to se i dalje nastavilo, zabrinem se zbog svake vrste boli makar mi svi kažu da je to normalno. Evo nas sada 23 tjedna i lupkamo svaki dan po malo, javlja se da je i ona tu...

Dare12
    14. Prosinac 2014. 22:07

Mi smo taman usli u 16 tjedan...ne znam jesam li dobila kilogram.. a to me i ne brine nesto..
    U prvoj trudnoci sam se udebljala 17 kg i to sve iza 5-og miseca trudnoce, a isto tako sam uspila skinit odma sve, gentika..
    A i sta se bebine tezine tice isto se ne zamaram, jer u prvoj trudnoci u 36tt mi je na UZ doktor reka da beba ima oko 2500gr, a ja za 2 dana rodila bebana teskog 2870gr. Tako da je sve to relativno, bitno samo da se trudnoca dobro podnosi...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Docka
    14. Prosinac 2014. 22:52

Sad ce to I mene krenuti ...glavno da gin. kaze da je sve ok

leptirica3
    15. Prosinac 2014. 08:40

Ja sa 27 tj trudna,dobila sam 7 kg,al sve se to lijepo rasporedilo. Moj sin je jako živahna beba od 19,tj je aktivan i skoro da ne prestaje,neka tako nastavi do poroda jer muž i ja uživamo i umiremo od smijeha pitajuči se što on to radi unutra. Evo ni sad mi neda da tipkam kako mi je laptop na nogama,ruka preko stomaka i malac svoju mamu gura.
     Prva mi je trudnoća i iz 8-og pokušaja..

Sara9
    15. Prosinac 2014. 10:38

Bas lipo leptirice

ena2203
    15. Prosinac 2014. 11:13

Leptirice, imaš aktivnu bebicu kao i ja.

Melly29
    15. Prosinac 2014. 12:00

Ovo mi je prva trudnoća, i osjećam se super.. nisam imala mučnina, već samo žgaravicu tri dana u 24 tjednu sam i dobila sam oko 7 kg 

Osjecam sina od 18 tt i sada su udarci sve jači i jači

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.