Zadnjih dana razmišljam o darivanju krvi iz pupkovine, pronašla sam obraske koje treba popuniti i donijeti sa sobom u rodilište. Također, sam pročitala da u prosjeku svaka treća donirana krv odgovara. Što i nije tako zahvalna statistika. Cure, jeste vi razmišljale o tome ili ste u prijašnjim trudnoćama to već donirale? Meni je ovo prva, pa je sve novo
Ja mislim da moraš imati sreće. Svaka bolnica ima i ružne i lijepe priče. Moj optimizam i veselje će mi sigurno osigurati dobar porod. Znam to. Odoh u Petrovu rodit, bez obzira na tračeve oko iste.
Sara, ajde tjesit cemo se da ce se jos novih proljetnih mamica priduzit na forumu (podrucje Splita) pa da nismo usamljene
bok curke, nije me neko vrijeme bilo, al evo saznala sam da nosim dva dečkića! nadala sam se curki, jer se ovaj dečkić pokazao tek sad u 27 tjednu.....
i da, ja idem roditi u Merkur...
Pozdrav buduće mame.... Nova sam na forumu, prva mi je trudnoća i očekujemo curicu Termin 12.4.
Ja rađam u Splitu. Izborom. Jer mogu i u Dubrovnik ali ako nesto s bebicom ne štima šalju te u Split pa gubiš dragocjeno vrijeme pa cu ja radije odma u Split zlu ne trebalo iako sumnjam, zasad je sve ok. Termin mi je 15.3. Tko ima da će tih dana možda biti tamo?
Sortiraj odgovore
Najstariji