Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Double M
    09. Prosinac 2014. 14:28

Zadnjih dana razmišljam o darivanju krvi iz pupkovine, pronašla sam obraske koje treba popuniti i donijeti sa sobom u rodilište. Također, sam pročitala da u prosjeku svaka treća donirana krv odgovara. Što i nije tako zahvalna statistika. Cure, jeste vi razmišljale o tome ili ste u prijašnjim trudnoćama to već donirale? Meni je ovo prva, pa je sve novo 

ena2203
    10. Prosinac 2014. 10:51

Ja mislim da moraš imati sreće. Svaka bolnica ima i ružne i lijepe priče. Moj optimizam i veselje će mi sigurno osigurati dobar porod. Znam to. Odoh u Petrovu rodit, bez obzira na tračeve oko iste.

Vmnina
    10. Prosinac 2014. 13:47

Sara, ajde tjesit cemo se da ce se jos novih proljetnih mamica priduzit na forumu (podrucje Splita) pa da nismo usamljene

maja(twin mom)
    10. Prosinac 2014. 16:12

bok curke, nije me neko vrijeme bilo, al evo saznala sam da nosim dva dečkića! nadala sam se curki, jer se ovaj dečkić pokazao tek sad u 27 tjednu..... 
    i da, ja idem roditi u Merkur... 

Mare121
    10. Prosinac 2014. 16:42

Pozdrav buduće mame.... Nova sam na forumu, prva mi je trudnoća i očekujemo curicu Termin 12.4.

• Loreen
    10. Prosinac 2014. 17:57

Ja rađam u Splitu. Izborom. Jer mogu i u Dubrovnik ali ako nesto s bebicom ne štima šalju te u Split pa gubiš dragocjeno vrijeme pa cu ja radije odma u Split zlu ne trebalo iako sumnjam, zasad je sve ok. Termin mi je 15.3. Tko ima da će tih dana možda biti tamo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.