Bok cure! Evo i mene! Termin mi ja 27.04. Čekam prvu bebu i curica je! 😄😄😄
=http://lilypie.com]
Dobro nam dosle nove mame... u utorak nam je kontrola, pa se nadam da cemo saznat spol...
ena2203 slazem se s tobom, srica je najbitniji faktor...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Nije me bilo neko vrijeme pa da vam se javim. Prvo pozdrav svima i dobrodošle sve nove mamice i bebice!!!!
Jučer sam bila na triple testu u Petrovoj i nosim dečka, cijelo vrijeme samo je pokazivao guzu i pišana i imam super slikicu gdje je pišan u prvom planu. Pravo muško, još se ni rodio nije, a već mu je to najbitnije!!!
Jedini je problem što mi je posteljica nisko i prekriva dio ušća pa ću vjerojatno morati mirovati.
Dobrodosle sve nove mame i bebice
Ja sam danas bas nekako dobre volje bili na pregledu prekjučer curka je super i sve ja za sada ok
Nadam se da ste mi i vi dobro i da vam ništa neće ovaj dan pokvarit
Baš sam se pitala gdje nam je Marlameri. Ne brini bit će to sve dobro,možda je malo teže mirovati uz dvije cure,ali za ponosnog dječaka sigurno svi pomognu.
Ja sam isto jučer bila na pregledu i s dečkom je sve uredu,nisam otvorena,ali svakako se moram paziti težeg napora jer za tjedan ulazimo u 3.tromjesečje.. Ne mogu dočekati svog sina
Eto meni je bas gin rekla da se decki vole taako hvaliti i pokazivati pisu , a moja bebolina se skriva, pa kaze gin- to mora da je cura. Blesavica drzi nas u neizvjesnosti
MalaMia ne ne, neema kvarenja dana!
Marlameri, tako je i moj prvi...cim smo mogli znat spol odma je pajdo pokaza aparaturu...tako da i mi imamo slikicu njega prije nego lica... lice, do zadnjeg dana nije tija pokazat..nadam se da ce ova bebica bi drugacija glede toga...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Kako nam je šarena lista!!!
Eto kako me nije bilo neko vrijeme sad vidim da je bilo svakakvih rasprava. Ja ću roditi u Virovitici kao i prva dva puta. Jučer mi je i šogorica rodila tamo i dosta se toga promijenilo. Pitali su je za drip da li želi da joj ubrza porod, mogla je biti i na lopti a ne samo ležati, nije rezana tako da sam i ja zbog toga sretna jer kad sam zadnji put rodila prije 6 godina nije bilo izbora već je sve išlo kako su oni htjeli pa me veseli da se sad ipak sluša i naše želje. Oba sam puta dobila drip i rezana pa se nekako nadam da ću ovaj put to izbjeći. I nadam se da će mi se posteljica povući sa ušća pa neću morati na carski jer koliko god mi je prirodni porod bolan toliko me strah carskog i rezanja trbuha. Kako ste mi vi??? Sve nas je više i to me baš veseli. Noćas mi je muž javio da se vraća kući 30.1.(na školovanju je od 6. mjeseca- a zatrudnila sam kad smo bile kod njega preko ljeta- da ne bi bilo nesporazuma) pa me i to razveselilo. Mislim da će mi onda biti puno lakše jer neće sav teret kuće i djece biti na meni. šaljem vam velike puse!!!!!
Maja (twin mom) 5.3. dečko i još jedan dečko
Korčulanka 10.3. curica
Tratinčica 12.3. dečko
Loreen 15.3. dečko (Split)
Leptirica 18.3. dečko (Dubrovnik)
Ribica 153 22.3. (Sv. Duh)
Ena 2203 22.3. curica (Petrova)
Mala Mia 24.3. curica (Sv. Duh ili Vinogradska)
Double M 24.3. curica (Vinogradska)
Tamy 24 27.3. dečko (Rijeka)
Adson 4.4. dečko
Aleksandra 6.4. curica (Split)
Melly 29 11.4. dečko
Lelox 11.4. (Petrova)
Mare 12.4.
Nina123 16.4. curica (Petrova)
Sara 19.4. (Split)
Uvik nešto 22.4. curica (Split)
Eramica 23.4. dečko (Sv. Duh)
Tinaaa 23.4. dečko (Sv. Duh)