Marlameri ja sam na ovu tvoju super listu dodala samo bolnice nadam se da je to ok
Joj kako je lipo vidit ovako popunjen popis
Šta se mene tiče, ja bi svake godine rađala, samo da uvik budem na nekom popisu
29.8.2022. ➕
Malamia i Ribica153 to je naša lista i samo dodajte što god treba. Ja ni nisam neki stručnjak za dodavanje raznih smjalića osim ovih zadanih. Pokušala sam jednom skinut s neta neke pa nije dobro prošlo. Tako ako bilo koja od vas želi dodavati ili oduzimati nešto s liste samo dajte.
A evo da se opet vama malo požalim, muči me to s niskom posteljicom i sad se odmah sva uspaničim čim me zaboli trbuh a moram priznati da me često boli čim se krećem ili sjedim. A ne mogu stalno ležati, moram oprati veš- odnosno staviti u perilicu i objesiti da se suši, moram skuhati ručak, baciti koje drvo u peć. Starija kćer je preuzela ove teže poslove, ali ne mogu je zarobiti sa obavezama jer je u gimnaziji i ima puno za učiti pa je ne želim previše opterećivati. Ležim koliko mogu. Nadam se da će biti sve u redu i ne želim drugačije ni razmišljati, ali ipak tu i tamo zabrinem se kad me boli.
Marlameri u kojem tjednu trudnoće si sada? Možda si negdje i napisala ali mi je promaklo.
Marlameri super je tema i popis...bas nas se skupilo!
Bit ce to rodno proljece !
Curke kako se osjecate? kakve su vam trudnoce? Kako stojite sa prirastom tezine?Jeste prvorotkinje ili vec imate djece?
Ja sam prvorotkinja, danas točno 23 tjedan, beba je teska pola kila, a ja 64 (4 u plusu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji