Hehe ima nas po svuda. Mogli bi poslje pokrenuti temu "iskustva s poroda u proljece 2015 po gradovima u hrvarskoj" !
Ja cula za Petrovu da su onak malo bezobrazni i bezosjecajni prema zenama, nadam se da nisu. no navodno imaju vrhunske strucnjake, sto je najvaznije.
A kako to uopce ide kad imas indikaciju za carski, dogovara se unaprijed ili kad te uhvate trudovi dodes i onda pravac oper. sala? Zna ko curke?
Hehe ima nas po svuda. Mogli bi poslje pokrenuti temu "iskustva s poroda u proljece 2015 po gradovima u hrvarskoj"!Ja cula za Petrovu da su onak malo bezobrazni i bezosjecajni prema zenama, nadam se da nisu. no navodno imaju vrhunske strucnjake, sto je najvaznije. A kako to uopce ide kad imas indikaciju za carski, dogovara se unaprijed ili kad te uhvate trudovi dodes i onda pravac oper. sala? Zna ko curke?
Mislim da to ovisi kakva je indikacija. Npr. ako ti je posteljica nisko ili ako ima problema s položajem bebe ili slično, onda se unaprijed dogovara termin carskog. S druge strane ako su indikacije lakše, onda carski ide tek nakon što ne možeš roditi prirodnim putem :)
U St cak nekad i ne obracaju paznju na preporuceni carski...
Sara, 28.5 mi je termin, a za prvu bebu mi je bilo 17.4 ...dosta mi je Ovnova vise...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sara, meni je termin 17.5.
Izgleda da ces ti probit led pa ces nam pricat dozivljaje hihi
neeeee, tila san da bude ko prije mene :D
neeeee, tila san da bude ko prije mene :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji