Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina1232
    06. Prosinac 2014. 12:36

Hvala ! Super je ovdje na klokanici , uz iskustva, savjete i podrsku drugih trudnica lakse je i jos veselije 

MalaMia
    06. Prosinac 2014. 15:58

Dobrodošle nove "proljetne" mame skupljamo se mi polako 
    Nadam se da ste mi sve dobro i da vam ovo ružno kišno vrijeme nije pokvarilo raspoloženje 
    Danas smo MM i ja bili malo u shoppingu i već su polako počele one blagdanske gužve jeste se vi već počele shopingirati, sto za Bozic sto za bebače?

Docka
    06. Prosinac 2014. 17:38

Meni je ovo prva trudnoca, pa je sve nekako nestvarno bilo do sada, stalno neki strah...a sad smo skoro na pola puta I sad kad znam da je decko I mogu ga zamisliti, sad sam nekako ok, pa da se upisem I ja na popis jer me I toga bilo strah....shopping za bebu krece u prvom mj. ili malo ranije kad vidim da su snizenja...suzdrzavam se jos malo ali sam napravila vec nekoliko popisa sta mi sve treba, kao necu stici jos samo 20 tj.   al to su gusti...

nina1232
    06. Prosinac 2014. 18:27

Docka i meni je do sad nekako bilo sve stvarno nestvarno  I nadam se da ce strah uskoro nestati u potpunosti ! Malecka je zivahna i stalno me podsjeca da je sve ok i odmah mi je sve super.
    Ja moram mirovati pa nista od shopping-iranja po centrima, za sad gledam samo online stvari za bebicu pa stavljam u listu zelja! A kad stisnem gotova narudzba vjetovatno ce mi otici cijela placa  !  Al kad dodemo negdje do 35 tjedna onda cu si dati oduska i smucat se po vani 

Docka
    06. Prosinac 2014. 19:49

Nina, samo ti miruj...ja sam isto morala na pocetku, sad je srecom sve ok, ali se jako brzo umaram tako da ni ja ne idem bas puno okolo, ma sve se stigne a I internet puno pomaze za brzo potrositi pare

MalaMia
    06. Prosinac 2014. 21:10

Ja sam isto tek sad počela malo hodati okolo na početku sam isto morala strogo mirovati

MalaMia
    06. Prosinac 2014. 21:12

Iako mislim da je bolje prvo istražiti malo po internetu pa tek onda ići u shoping a i iza N.G. ce sigurno biti puno sniženja pa ću se strpiti do tada 

nina1232
    06. Prosinac 2014. 22:22

Mirujem od pocetka, a sad smo vec 22 tjedna pa budemo jos ako treba ... ide to nekako. Sve se poslje stigne! A i tjesim se da se sad odmaram i izlezavam ko prasica, a poslje to sigurno nebudem mogla uz svoju zivahnu curkicu  

nina1232
    06. Prosinac 2014. 22:24

MalaMia i Docka u kojem ste sad tjednu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.