Nisam ni ja znala da pitaju za aminocentezu zbog godina očeva, ali definitivno mi ima logike. Jer, očevi su jednako zaslužni za dijete (ako ne i više) kao i majke.
29.8.2022. ➕
Mislim da zborj godina partnera je 80, onda je obavezno napravit triba... meni je muz mladji 4 godine, pa mi spasava prosjek...
Dobro nam dosle nove mame...
Nismo jos saznali spol, jer sam zadnji uzv radila u 13tt, tako da cemo pred Bozic taman saznat...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
E pa dobro, ako je 80 onda i da ima 50 jos bi imala par godinica fore haha :)
Ma bitno da sve bude OK.
Ja došla maloprije s OGTT-a. Skoro sam dušu ispovraćala a još radila u Breyeru privarno. Bljak :/
Pozdrav, evo da se I ja pridruzim...termin je 02.05.2015. I cekamo decka
Svi su momci proljetne bebe vidim! Ja sam rekla da neću pitati spol, ali nekako imam osjećaj da je cura :)
Bok curke! Super tema ... evo i mene nove s proljetnom bebicom. U 22 smo tjednu i prije 3 dana smo saznali da je curica termin nam je 16.04. no mozda ce biti malo ranije s obzirom na indikaciju za carski. Prva bebica ! Nazalost imam spontani iza sebe, i cuvanje trudnoce od pocetka zbog krvarenja i blago skracenog cerviksa, pa sam malo u strahu, ali vjerujem u svoju snaznu malu ovcicu vec je sada pravi borac! Ovcica ko mama
Dobro nam dosle Docka i nina123.
nina123 , ne brini sve ce to bit kako treba..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji