"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena2203
    31. Prosinac 2014. 14:41

Pa koliko znam,, nisam. Probala sam se nekoliko puta tuširati s tim mlijekom, ali ubijaju me plikovi i alergije :( . A nema veze, back to dobri stari Body shop. Ali moram obnoviti zalihe negdje u Grazu ili Budimpešti. Da barem tu otvore dućan. To je najbolja kozmetika IKAD!

mare27
    31. Prosinac 2014. 14:49

pozzz curke ,evo me lagano i na ovoj temi..mi smo trudni skoro pa 8 t i već bih sad išla nešt kupit za svoje malo čudo ,al naravno probat ću se strpit još malo bar do druge kontrole da potvrdimo da smo veliki i zdravi

mare27
    31. Prosinac 2014. 16:08

joj vjerujem,,, aaa sad bih najradije odmah otišla u prvi ducan heheh al sva sreca pa sam dalje od grada a u mom mjestu naravno nema takvih ducancica ali baš sam o tome razmišljala da si kupim neku sitnicu ,neki mali bodić iako je sad zima a beba dolazi u 8 mj nema veze,nosila il ne,al ja ću imat prvu stvar kupljenu za maleno moje

cloudy
    31. Prosinac 2014. 18:51

Mare...slobodno si kupi nešto za bebicu..ja se sjećam da sam u 7 tjednu saznala da sam trudna,i onda sam nakon tjedan dana išla doktoru i nakon toga nisam.mogla odolit a da nešto ne kupim svojoj curki....a ta vrsta šopinga me još uvijek oduševljava :)

• tea024
    31. Prosinac 2014. 20:40

kupi kupi :) a i bit će ti lakše ako svaki mjesec kupiš nešto nego sve odjednom :) cloudy izgleda da smo svi mi oduševljeni tom vrstom šopinga ja si ne mogu pomoć, danas sam opet išla i kupila i stalno mislim da neće bit dosta i slično :) ili mi je uvijek nešto jako slatko :) hm ima dobrih stvari baš neke su snižene i 50 posto pa eto :)

cloudy
    31. Prosinac 2014. 21:35

Meni su danas stigle čarapice starke i neka kapica šta sam preko ebaya naručila za 2 kn svako....i nemrem sad prestat gledat to...svakih 15 min povlačim po rukama.... veli dragi da je dobro da smo doma za doček jer bi inače cijelu ekipu vjerojatno s tim davila 

tena123
    01. Siječanj 2015. 15:14

mare za kupovinu nikad nije rano, baš kako su cure rekle svaki puta kupi po jednu ili dvije stvarčice, iako te skroz razumijem, tako ni ja nisam htjela kupovat pa kada sam isšla u veliku nabavku u 36 tjednu mislim, mislila sam da ću umrijet..

mare27
    02. Siječanj 2015. 11:16

hehhe,ja se neču moći definitivno strpit do 36 t ,al prvom prilikom ću si kupit neku sitnicu,makar male čarapice one uvijek trebaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.