Pa ne znam onda. Rok trajanja mi je dobarr, nije istekao, ali i ja i muž smo probali i umiremo.
??????
Pa ne znam onda. Rok trajanja mi je dobarr, nije istekao, ali i ja i muž smo probali i umiremo.
??????
baš čudno, možda vam jednostavno ne pašu njihovi proizvodi? Nezz.. niste alergični na ništa od sastojaka?
Pa koliko znam,, nisam. Probala sam se nekoliko puta tuširati s tim mlijekom, ali ubijaju me plikovi i alergije :( . A nema veze, back to dobri stari Body shop. Ali moram obnoviti zalihe negdje u Grazu ili Budimpešti. Da barem tu otvore dućan. To je najbolja kozmetika IKAD!
pozzz curke ,evo me lagano i na ovoj temi..mi smo trudni skoro pa 8 t i već bih sad išla nešt kupit za svoje malo čudo ,al naravno probat ću se strpit još malo bar do druge kontrole da potvrdimo da smo veliki i zdravi
pozzz curke ,evo me lagano i na ovoj temi..mi smo trudni skoro pa 8 t i već bih sad išla nešt kupit za svoje malo čudo ,al naravno probat ću se strpit još malo bar do druge kontrole da potvrdimo da smo veliki i zdravi
skroz te kužim... kupi neku sitnicu zakaj ne, neki bodić fora, cipelice male.. ja jako jako čuvam takve prve stvari.. i kada dođeš u dućan, a trbuščić se i ne vidi još i kupiš nekaj za bebu, ma taj osmijeh kada teti budeš dala novce, taj osmjeh je neponovljiv

url=https://lilypie.com]

joj vjerujem,,, aaa sad bih najradije odmah otišla u prvi ducan heheh al sva sreca pa sam dalje od grada a u mom mjestu naravno nema takvih ducancica ali baš sam o tome razmišljala da si kupim neku sitnicu ,neki mali bodić iako je sad zima a beba dolazi u 8 mj nema veze,nosila il ne,al ja ću imat prvu stvar kupljenu za maleno moje
joj vjerujem,,, aaa sad bih najradije odmah otišla u prvi ducan heheh al sva sreca pa sam dalje od grada a u mom mjestu naravno nema takvih ducancicaali baš sam o tome razmišljala da si kupim neku sitnicu ,neki mali bodić iako je sad zima a beba dolazi u 8 mj nema veze,nosila il ne,al ja ću imat prvu stvar kupljenu za maleno moje
Uživaj zašto ne, neka joj to bude mali poklončić za ove zimske dane, e sad nosila ili ne...ma nebitno neku sitnica, možda one male papučice!!

Mare...slobodno si kupi nešto za bebicu..ja se sjećam da sam u 7 tjednu saznala da sam trudna,i onda sam nakon tjedan dana išla doktoru i nakon toga nisam.mogla odolit a da nešto ne kupim svojoj curki....a ta vrsta šopinga me još uvijek oduševljava :)
kupi kupi :) a i bit će ti lakše ako svaki mjesec kupiš nešto nego sve odjednom :) cloudy izgleda da smo svi mi oduševljeni tom vrstom šopinga ja si ne mogu pomoć, danas sam opet išla i kupila i stalno mislim da neće bit dosta i slično :) ili mi je uvijek nešto jako slatko :) hm ima dobrih stvari baš neke su snižene i 50 posto pa eto :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji