hvala cure! cloudy, javi svakako svoja iskustva molim te! Ja sam ih kontaktirala i rekli su mi da samo ona koja su na zalihi se plaćaju pouzećem, a ostala uplatom na račun ranije-ako sam dobro skužila... Ma vidjet ćemo još šta ćemo, možda prije naiđemo na neka druga koja nam se svide...

Sara, molim te mi napiši s koje stranice planiraš naručiti kolica ili mi stavi link... da malo i ja pogledam.

http://www.leokids.hr/ oni mi imaju masu dobrih kolica 3u1! meni su najlijepša ova zipy, ali još se mislim. Gdje živiš ti? Jer oni ti imaju neke trgovine u kojima možeš vidjeti uživo proizvode, npr. zg, vinkovci, vukovar, bjelovar čini mi se :)
http://www.leokids.hr/ oni mi imaju masu dobrih kolica 3u1! meni su najlijepša ova zipy, ali još se mislim. Gdje živiš ti? Jer oni ti imaju neke trgovine u kojima možeš vidjeti uživo proizvode, npr. zg, vinkovci, vukovar, bjelovar čini mi se :)
Mi imamo leo kids kolica Q7 i prezadovoljni smo. Amortizana super,niti jedna rupa se ne osjeti,super su za upravljat s tim da se ne rotiraju kotaci(tako smo htjeli). Ma odlicna su. Samo su poprilicno teska i velika. Tako da ako imate puno stuba do stana nezgodna su. Ja imam 10 stepenica tako da to prezivim! Ali kolica su zakon!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Ja sam iz Donjeg Miholjca, nije mi to baš nešto blizu... Ali pogledat ću na internetu! Hvala!

Sara, mi imamo zipy kolica i pre zadovoljni smo.
odlična su
Sara, mi imamo zipy kolica i pre zadovoljni smo.
odlična su
eee super, ja već dugo čekam oće se ko javit :D Kad se malo provozate javi kakva su kola, jel škripe i jel ih lako upravljat :)
joj prekrasnih kolica ima svugdje,a ja luda za ljubičastom bojom a moj muž za zelenom,neznam kako ćemo to iskombinirat heheh uglavnom sam rekla da moraju bit neka vesela pa ipak se beba vozi u njima
joj prekrasnih kolica ima svugdje,a ja luda za ljubičastom bojom a moj muž za zelenom,neznam kako ćemo to iskombinirat heheh uglavnom sam rekla da moraju bit neka vesela pa ipak se beba vozi u njima
Ja sam na početku trudnoće danima visila po netu i gledala kolica, stvarno ima svegaaa :D
ti si zaakon... ljubicasta boja je jos bolje zakon... ja sam pobijedila i mi imamo ljubicasta..
Laura 21.08.2014 :-*

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji