"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    31. Prosinac 2014. 21:35

Meni su danas stigle čarapice starke i neka kapica šta sam preko ebaya naručila za 2 kn svako....i nemrem sad prestat gledat to...svakih 15 min povlačim po rukama.... veli dragi da je dobro da smo doma za doček jer bi inače cijelu ekipu vjerojatno s tim davila 

tena123
    01. Siječanj 2015. 15:14

mare za kupovinu nikad nije rano, baš kako su cure rekle svaki puta kupi po jednu ili dvije stvarčice, iako te skroz razumijem, tako ni ja nisam htjela kupovat pa kada sam isšla u veliku nabavku u 36 tjednu mislim, mislila sam da ću umrijet..

mare27
    02. Siječanj 2015. 11:16

hehhe,ja se neču moći definitivno strpit do 36 t ,al prvom prilikom ću si kupit neku sitnicu,makar male čarapice one uvijek trebaju

cloudy
    02. Siječanj 2015. 11:25

Ja sad nakon što sam se navukla na ebay vam preporučam da si vidite tamo šta ima zanimljivo i naručite...ja sam recimo na aukcijama kapice i čarapice plaćala po kunu dve tri kad se preračuna :)

mare27
    02. Siječanj 2015. 11:41

ma da,jako dobro...a kvaliteta? jel upitna?

ena2203
    02. Siječanj 2015. 12:19

nije nikad prerano kupiti bebici nešto. Zašto?još je lakše kad rastegneš kupovinu na 9 mj. Malo po malo.

Baby1
    02. Siječanj 2015. 12:41

Je li netko od vas kupovao kolica preko interneta? Konkretno me zanima sa stranice http://djecjakolica.eu/ . Mužu i meni jako su se svidjeli njihovi modeli, ali malo nam je riskantno kupiti kolica na taj način, mislim puno je to novaca, a šta ako ne stignu ili su loše kvalitete?? 
    Da li možda netko od vas ima njihova kolica, kakva su, jeste zadovoljni?

Sara9
    [UREĐENO] 02. Siječanj 2015. 14:04

Baby1

Je li netko od vas kupovao kolica preko interneta? Konkretno me zanima sa stranice djecjakolica.eu . Mužu i meni jako su se svidjeli njihovi modeli, ali malo nam je riskantno kupiti kolica na taj način, mislim puno je to novaca, a šta ako ne stignu ili su loše kvalitete?? 
    Da li možda netko od vas ima njihova kolica, kakva su, jeste zadovoljni?

Draga Baby1, ja osobno nemam iskustva s ovim kolicima, i sama želim naručiti s interneta, ali s druge stranice. No znam da su cure već naručivale s djecjakolica.eu pa pogledaj predhodne postove u ovoj temi, ili upiši pojam u tražilicu da vidiš što kažu, čini mi se da su iskustva bila pozitivna :) Sretno!

luna05
    03. Siječanj 2015. 15:32

Baby1

Je li netko od vas kupovao kolica preko interneta? Konkretno me zanima sa stranice http://djecjakolica.eu/ . Mužu i meni jako su se svidjeli njihovi modeli, ali malo nam je riskantno kupiti kolica na taj način, mislim puno je to novaca, a šta ako ne stignu ili su loše kvalitete?? 
    Dahttp://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-pascal-3u1/li možda netko od vas ima njihova kolica, kakva su, jeste zadovoljni?

Pozzz mi smo kupili njihova kolica kad je bio djecji sajam u Areni  i super su nam,lako se sklope i nisu komplicirana i teska,kvaliteta matrijala i same konstrukcije je super,a sto se tice voznje to jos ne znam kakva su jer mi je termin 26.1 pa cekamo nasu curku da ju vozamo.mi smo uzeli ove i jos dodatne kotace i kisobran.nadam se da sam bar malo pomogla.

http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-pascal-3u1/

I ♡ my baby !!

cloudy
    02. Siječanj 2015. 14:25

Mae...sve ovo što mi je do sad stiglo...čak i platnene pelene oprala sam 2 puta i sve je preživjelo tak da je kvaliteta ok...nit se boja izgubila nit se rasteglo/smanjilo...ništa...tak da :)
    baby1...meni 13.1. trebaju stići njijova abdor marsel kolica...nije me frka da neće stići jer su ih neke cure odavde već naručile...meni čim stignu javim kakva su :) a plaćaju se kad stignu tak da me nije frka za lovu

tena123
    02. Siječanj 2015. 14:50

cloudy slažem se za ebay jer se stvarno može naći sve puuuno povoljnije nego je kod nas. evo baš i ja perem platnen pelene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI