"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    02. Siječanj 2015. 11:25

Ja sad nakon što sam se navukla na ebay vam preporučam da si vidite tamo šta ima zanimljivo i naručite...ja sam recimo na aukcijama kapice i čarapice plaćala po kunu dve tri kad se preračuna :)

mare27
    02. Siječanj 2015. 11:41

ma da,jako dobro...a kvaliteta? jel upitna?

ena2203
    02. Siječanj 2015. 12:19

nije nikad prerano kupiti bebici nešto. Zašto?još je lakše kad rastegneš kupovinu na 9 mj. Malo po malo.

Baby1
    02. Siječanj 2015. 12:41

Je li netko od vas kupovao kolica preko interneta? Konkretno me zanima sa stranice http://djecjakolica.eu/ . Mužu i meni jako su se svidjeli njihovi modeli, ali malo nam je riskantno kupiti kolica na taj način, mislim puno je to novaca, a šta ako ne stignu ili su loše kvalitete?? 
    Da li možda netko od vas ima njihova kolica, kakva su, jeste zadovoljni?

cloudy
    02. Siječanj 2015. 14:25

Mae...sve ovo što mi je do sad stiglo...čak i platnene pelene oprala sam 2 puta i sve je preživjelo tak da je kvaliteta ok...nit se boja izgubila nit se rasteglo/smanjilo...ništa...tak da :)
    baby1...meni 13.1. trebaju stići njijova abdor marsel kolica...nije me frka da neće stići jer su ih neke cure odavde već naručile...meni čim stignu javim kakva su :) a plaćaju se kad stignu tak da me nije frka za lovu

tena123
    02. Siječanj 2015. 14:50

cloudy slažem se za ebay jer se stvarno može naći sve puuuno povoljnije nego je kod nas. evo baš i ja perem platnen pelene.

cloudy
    02. Siječanj 2015. 15:32

I ti si se pokineskila s.pelenama?:)

Baby1
    02. Siječanj 2015. 16:09

hvala cure! cloudy, javi svakako svoja iskustva molim te! Ja sam ih kontaktirala i rekli su mi da samo ona koja su na zalihi se plaćaju pouzećem, a ostala uplatom na račun ranije-ako sam dobro skužila... Ma vidjet ćemo još šta ćemo, možda prije naiđemo na neka druga koja nam se svide...

Baby1
    02. Siječanj 2015. 16:15

Sara, molim te mi napiši s koje stranice planiraš naručiti kolica ili mi stavi link... da malo i ja pogledam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.