Moj malac je roden 52 dug i sve broj 50 nam je premalo, broj 56 je zasad ok al ne jos zadugo 😃 neke stvari koje su uske i broj 56 mi vec idu na zivce jer se tesko navlace na rukice.
I iskreno, ljeti je puno lakse, navuces bodic i hlace ili haljinicu i boli te briga, a ovo je mucenje za bebana 😀 svako presvlacenje skini sve, pa navlaci bodic, trenirkicu, pa ako procuri opet presvlaci, pa se grci pa jos duze traje 😃
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kako od kojeg ducana vjerojatno jer sam cula vec jako puno mama koje govore da barem dva tjedna nose 50 pa ima i onih bebaca kojima je 50 dobar i sa mjesec dana. To je sve relativno.
sto se tice tih velicina... moja mala je broj iz Lidla 50-56 nosila sve do prije tjedan dana...sad sam tek spremila jer je napokon prerasla... inace trenutno je duga 64 i ima 6 kila i stara 4 mjeseca...
nikad ne kupujem odjecu za nju ravnajuc se po velicinama nego po svojim ocima...
Laura 21.08.2014 :-*
Cure, da li je koja kupila biobazinu torbu u DMu!? Ja sam kupila i unutra dobila mlijeko za tuširanje i losion za mame. Izazvalo mi je plikove po tijelu i neku alergiju bolesnu. Onda sam natjerala muža da se on proba s tim otuširati i njeha je sve svrbilo! ......
Pa ne znam onda. Rok trajanja mi je dobarr, nije istekao, ali i ja i muž smo probali i umiremo.
??????
Sortiraj odgovore
Najstariji