Dok se M rodio 50 mu je bilo taman, ovisi o kroju afkors , sada mu je 56 još veliko ali vidim da polako stiže a ima samo mjesec dana. Već imam hrpu robice broj 50 koju sam spremila sa strane jer ne stane u nju.
Jedino me nerviraju bodiji koji ne zatvaraju vrat kako treba , a to su većinom oni na prednje kopčanje , koji se razvuku i slično pa mu pola ramena zjapi golo
Jučer ja idem ujutro na glasanje i opazim da se otvorio mali dućan sa dječjom opremom i igračkama, svega 30ak metara od mog stana. Uđemo ja i dragi (otvoreno i nedjeljom!) i šok! Nako što je turbo limach zatvoren, sva robica i oprema se prodaje po zavidno niskim cijenama. Nisam ni znala da već mjesec dana imam blago ispred nosa. Kupili smo curki puno bodića, trenirkica i majica, a ništa skuplje od 20 kn. Sad opet idem u pohod!
Inače, za sve vas iz Zagreba koje to zanima, dućan se nalazi na kvartu Ravnice u Zagrebu, odmah pored Pošte.
Moj malac je roden 52 dug i sve broj 50 nam je premalo, broj 56 je zasad ok al ne jos zadugo 😃 neke stvari koje su uske i broj 56 mi vec idu na zivce jer se tesko navlace na rukice.
I iskreno, ljeti je puno lakse, navuces bodic i hlace ili haljinicu i boli te briga, a ovo je mucenje za bebana 😀 svako presvlacenje skini sve, pa navlaci bodic, trenirkicu, pa ako procuri opet presvlaci, pa se grci pa jos duze traje 😃
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kako od kojeg ducana vjerojatno jer sam cula vec jako puno mama koje govore da barem dva tjedna nose 50 pa ima i onih bebaca kojima je 50 dobar i sa mjesec dana. To je sve relativno.
sto se tice tih velicina... moja mala je broj iz Lidla 50-56 nosila sve do prije tjedan dana...sad sam tek spremila jer je napokon prerasla... inace trenutno je duga 64 i ima 6 kila i stara 4 mjeseca...
nikad ne kupujem odjecu za nju ravnajuc se po velicinama nego po svojim ocima...
Laura 21.08.2014 :-*
Cure, da li je koja kupila biobazinu torbu u DMu!? Ja sam kupila i unutra dobila mlijeko za tuširanje i losion za mame. Izazvalo mi je plikove po tijelu i neku alergiju bolesnu. Onda sam natjerala muža da se on proba s tim otuširati i njeha je sve svrbilo! ......
Cure, da li je koja kupila biobazinu torbu u DMu!? Ja sam kupila i unutra dobila mlijeko za tuširanje i losion za mame. Izazvalo mi je plikove po tijelu i neku alergiju bolesnu. Onda sam natjerala muža da se on proba s tim otuširati i njeha je sve svrbilo! ……
Draga ena, ja nisam uzela torbu, ali redovito koristim razne biobazine proizvode, tako i mlijeko za tuširanje i losion protiv strija, i nikad mi ništa nije smetalo ili svrbila! Dapače, sve same pozitivne komentare mogu dat za biobazu.. Jesi provjerila da nije možda istekao rok?
Cure, da li je koja kupila biobazinu torbu u DMu!? Ja sam kupila i unutra dobila mlijeko za tuširanje i losion za mame. Izazvalo mi je plikove po tijelu i neku alergiju bolesnu. Onda sam natjerala muža da se on proba s tim otuširati i njeha je sve svrbilo! ……
ja sam za sada isprobala jedino gel za intimnu njegu, ostale stvari sam ostavila za rodilište.
njihovo mliko protiv strija koristim već misecima i na ništa od isprobanih proizvoda nisam imala lošu reakciju.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji