"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    22. Prosinac 2014. 09:10

meni je dragi zabranio kupnju ikakve robice više... fakat imam masu toga... sve 56, 62, 68... al ono, nakupilo se... a mene stalno strah da će mi nešto faliti...baš kak ti kažeš..ak bude manja (sumnjam jer imam još neka 4 tjedna, a prošli četvrtak na pregledu je bila 48cm) bude malo plivala u 56, al nekak mislim da će i brzo doći do te veličine :=)
    ja danas na ebayu ugrabila onaj jastuk za bočno spavanje (rolice između kojih se beba stavi) za 15 kn :)

Sara9
    22. Prosinac 2014. 09:47

Slažem se s cloudy, bolje da je malo komotnije, tako da 50 ako i uzmem nešto, to će bit koji bodić i to je to :) A ostalo što sam počela kupovati mi je sve zasad 56 i 62 :) a znam i da ću puno toga dobiti, tako da me uopće nije frka za robicu.

cloudy
    22. Prosinac 2014. 10:42

ma i ja znam da ću dobit, al brijem da će to biti više manje veći brojevi jer smo rekli da prvih mjesec dana ne želimo nikakve velike goste i šetnje doma... tak da se nadam da ljudi ne budu dolazili s veličinom 56 nakon mjesec dana :)

Dea23
    22. Prosinac 2014. 12:45

I meni je muž "zabranio" da išta više kupujem. I onda me sinoć pita: A kaj pišeš po toj klokanici? Ja reku kaj te briga baba jedna  Veli on pa to je i moje dijete i mene se tiče. 
    Reku o robici pričamo kak je prevelika, moraš kupit par odjelca manjih to je tvoje dijete 
    I dns ujutro me pita: Hoćeš da te odvezem u C&A? Kolko novaca trebaš? hahaah

cloudy
    22. Prosinac 2014. 12:56

:) ja ću danas kupit još paket tetri... idemo do bih pa ću odmah i to kupit tamo, i apoteku još jednom obavit :) al ak naletim na neko slatko odjelce, bodić il nešto neće me nitko spriječit da kupim još i to :) meni su u subotu sjele prve komplikacije i digla ja lovu i kakva bi ja to bila trudnica da od tih para ne kupim nešto bebi... i zove mene dragi na mob kao šta ima, i velim ja ništa, digla lovu sad idem nešto curki kupiti... i veli on samo nemoj robu molim te :) i nisam :D kupih zvečku i partiklu/podbradnjak/kako već s natpisom tatina maza ... ne da se rastopio nego ono :D

• tea024
    22. Prosinac 2014. 12:56

Hahhahaha u ca je snizenje sada ima odjelca po 35 kuna

cloudy
    22. Prosinac 2014. 15:54

:) hahaha da, i moj je takav :) al općenito primjećujem da je on slab na tu malu slatku robicu isto kao i ja :D a bome vidim da i on jedva čeka da nam dođe curka... prije trudnoće mi nije djelovao takav, al sad što sam bliže porodu je sve nestrpljiviji i nestrpljiviji :) a tek kad krene pričat kak će biti kad se ona rodi s nekim posebnim osmjehom na licu... ja se zaljubim svaki put ponovo u njega :)

mmama2
    22. Prosinac 2014. 18:11

kaj vam se tiče robice čuvajte se jedino toga da vam bebe plivaju u prevelikim krpicama to strašno ide na živce.. kada krenu lamatat nogicam, rukicama pa se zapetljaju u rukaviće i nogice ispadaju iz onih zatvorenih stopala na hlačicama, to mene tak nervira 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.