Krivo sam bila gore napisala. Nisam 52 pripremila nego 56. 52 ne postoij hihihi
Ja sam mislila uzeti 50 jos jedino ono u cenu ce izaci iz bolnice ali nemam pojma koliko ce bit dugacak pa da nebude premalo.
Ne znam ni sama, zeznuto je to kad ne znamo kolki će nam biti malci
A ne bi sad opet kupovala jer sam stvarno kupila puuuno. Bude malo "plivala" u robici prvih tjedana. heheh
meni je dragi zabranio kupnju ikakve robice više... fakat imam masu toga... sve 56, 62, 68... al ono, nakupilo se... a mene stalno strah da će mi nešto faliti...baš kak ti kažeš..ak bude manja (sumnjam jer imam još neka 4 tjedna, a prošli četvrtak na pregledu je bila 48cm) bude malo plivala u 56, al nekak mislim da će i brzo doći do te veličine :=)
ja danas na ebayu ugrabila onaj jastuk za bočno spavanje (rolice između kojih se beba stavi) za 15 kn :)
Slažem se s cloudy, bolje da je malo komotnije, tako da 50 ako i uzmem nešto, to će bit koji bodić i to je to :) A ostalo što sam počela kupovati mi je sve zasad 56 i 62 :) a znam i da ću puno toga dobiti, tako da me uopće nije frka za robicu.
ma i ja znam da ću dobit, al brijem da će to biti više manje veći brojevi jer smo rekli da prvih mjesec dana ne želimo nikakve velike goste i šetnje doma... tak da se nadam da ljudi ne budu dolazili s veličinom 56 nakon mjesec dana :)
I meni je muž "zabranio" da išta više kupujem. I onda me sinoć pita: A kaj pišeš po toj klokanici? Ja reku kaj te briga baba jedna Veli on pa to je i moje dijete i mene se tiče.
Reku o robici pričamo kak je prevelika, moraš kupit par odjelca manjih to je tvoje dijete
I dns ujutro me pita: Hoćeš da te odvezem u C&A? Kolko novaca trebaš? hahaah
:) ja ću danas kupit još paket tetri... idemo do bih pa ću odmah i to kupit tamo, i apoteku još jednom obavit :) al ak naletim na neko slatko odjelce, bodić il nešto neće me nitko spriječit da kupim još i to :) meni su u subotu sjele prve komplikacije i digla ja lovu i kakva bi ja to bila trudnica da od tih para ne kupim nešto bebi... i zove mene dragi na mob kao šta ima, i velim ja ništa, digla lovu sad idem nešto curki kupiti... i veli on samo nemoj robu molim te :) i nisam :D kupih zvečku i partiklu/podbradnjak/kako već s natpisom tatina maza ... ne da se rastopio nego ono :D
Slabi su na bilo što gdje piše tata (tatino sunce,tatina maza..) ja uvijek kad nakupujem previše,uzmem neku stvarčicu na kojem piše tata i prvo mu to pokažem. Pa kada vidi,rastopi se i onda onaj ostatak lakše podnese
Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji