"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    04. Siječanj 2015. 17:14

ja sam naručila 6-dijelnu on line iz bubamare za 349 kuna. Bila je na akciji prošli mjesec. redovno su neke oko 450, a neke oko 550 kuna. a bude povoljno i u mali anđeo butik.

leptirica3
    04. Siječanj 2015. 17:23

Idem vidjeti imaju li oni online naruđbu..

cloudy
    04. Siječanj 2015. 17:43

Curke....samo da vam kažem..što se spremanja robice tiče....probajte oprat ave i speglat prije 38 tjedna...ja sve oprala još pred 2,3 tjedna i bilo mi žao tad peglat,da se kao ne zgužva u ormaru dok stoji...a danas evo peglam sve redom i robicu i tetre i svako malo radim pauzu jer me leđa za vrijeme peglanja ubijaju...tak da,topli savijet...nemojte si peglanje za kraj ostavit...

• tea024
    04. Siječanj 2015. 19:03

Da treba barem mjesec dana prije spremiti sve. Ja sam 35 tjedan i toga je bilo hrpetina za peglanje. A radila sam to eto prije 5 dana dva tri dama za redom

Leda2
    04. Siječanj 2015. 19:03

ja sam pregledala sve posteljine na internetu, za sada je najpovoljnija u Mali anđeo butik, našla sam i jeftinije ali ove mi nekako izgledaju najkvalitenije!  set 6 u1 sa poplunom, jastukom, ogradicom i navlakama je 359,00 kn, dodatna navlaka za poplun je 79 kn.

=http://lilypie.com]

• tea024
    04. Siječanj 2015. 20:05

Ni ja ne volim crte ali nemozemo cekati zadnji tjedan dva. I meni je vec dosta. Idem u cetvrtak na prvu kontrolu u bolnicu da vidim sta ce mi reci i kakav je plan. Ipak je to nekih mjesec dana do kraja. Tj ulazak u 9 mjesec je 18.1. :)) pa eto. Da mali andeo ima jeftinu posteljinu ali za moj ukus neke stvari presarene ali rade i jednobojne. A za ikeu super je da. Ima komoletica jeftinih. A ogradice su super i u bebe nova idu oko cjelog kindaca a po 170 kuna su. Samo sto su onako nize pa ne znam da ki to nekome igra ulogu.. meninosobno se svida to

MalaMuca
    04. Siječanj 2015. 21:06

cloudy, ja sam sjedila dok sam peglala, vjeruj mi, pomaže ;)

MalaMuca
    04. Siječanj 2015. 21:06

cloudy, ja sam sjedila dok sam peglala, vjeruj mi, pomaže ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.