Kod mene je sreća u nesreći što sam stvarno kompletnu oblekicu za curicu dobila sa čak dvije strane. Vrlo sam zahvalna na tome, ali sad se i kod mene vodi debata da li stvarno trebamo još kupovati :)
Naravno da trebamo, pa ima tako premedenih stvari.. Tako da smo još par paketa bodića uzeli, štramplice, još tražim savršeno odjelce za izlazak iz bolnice.
Inače smo u šoku sa svim silnim sitnicima koje trebaju (i odgovarajućim cijenama), eto baš danas sam naručila izdajalicu na amazonu za skoro pola cijene nego je kod nas..
Ne znam da li će mi trebati, kažu da je bolje imati.. ahhh :)
mojoj Duni je i 50 pre veliki broj, a njega imam najmanje, većina mi je 56 brojevi jer su mi rekli da bu joj 50 pre mali broj
tea, mamam slažem se s vama..
mala muca ja sam upravo iz tog razlog napisala da je dobro uzet bar 3,4 kompletića i bodija vel 50 jer je na početku i 50 veliko, znam da će brzo prerast ali u nečem mora biti i tih mjesec dva dok naraste, ja sam samo napisala svoje iskustvo da se ne zeznete kao ja, kažem hvala Bogu na mojoj mami koja je nakupovala skroz malih odjelaca inače bi moja cura bila u 56 veličini u koju može duplo sati
Ja sam se cak dvoumila da li cu za itlazak uzeti 50 ili 56 ali ipak manji broj :))
Dok se M rodio 50 mu je bilo taman, ovisi o kroju afkors , sada mu je 56 još veliko ali vidim da polako stiže a ima samo mjesec dana. Već imam hrpu robice broj 50 koju sam spremila sa strane jer ne stane u nju.
Jedino me nerviraju bodiji koji ne zatvaraju vrat kako treba , a to su većinom oni na prednje kopčanje , koji se razvuku i slično pa mu pola ramena zjapi golo
Jučer ja idem ujutro na glasanje i opazim da se otvorio mali dućan sa dječjom opremom i igračkama, svega 30ak metara od mog stana. Uđemo ja i dragi (otvoreno i nedjeljom!) i šok! Nako što je turbo limach zatvoren, sva robica i oprema se prodaje po zavidno niskim cijenama. Nisam ni znala da već mjesec dana imam blago ispred nosa. Kupili smo curki puno bodića, trenirkica i majica, a ništa skuplje od 20 kn. Sad opet idem u pohod!
Inače, za sve vas iz Zagreba koje to zanima, dućan se nalazi na kvartu Ravnice u Zagrebu, odmah pored Pošte.
Sortiraj odgovore
Najstariji