:) hahaha da, i moj je takav :) al općenito primjećujem da je on slab na tu malu slatku robicu isto kao i ja :D a bome vidim da i on jedva čeka da nam dođe curka... prije trudnoće mi nije djelovao takav, al sad što sam bliže porodu je sve nestrpljiviji i nestrpljiviji :) a tek kad krene pričat kak će biti kad se ona rodi s nekim posebnim osmjehom na licu... ja se zaljubim svaki put ponovo u njega :)
kaj vam se tiče robice čuvajte se jedino toga da vam bebe plivaju u prevelikim krpicama to strašno ide na živce.. kada krenu lamatat nogicam, rukicama pa se zapetljaju u rukaviće i nogice ispadaju iz onih zatvorenih stopala na hlačicama, to mene tak nervira
kaj vam se tiče robice čuvajte se jedino toga da vam bebe plivaju u prevelikim krpicama to strašno ide na živce.. kada krenu lamatat nogicam, rukicama pa se zapetljaju u rukaviće i nogice ispadaju iz onih zatvorenih stopala na hlačicama, to mene tak nervira
Slazem se i mene zivcira kad ro vidim zato cu izgleda i za izlazak uzeti broj 50 a imam i robice broj 50.
Potpuno te razumijem. Nema mi goreg nego ako nešto baš preveliko lamata oko njega...
Krešimir 19.08.2014. <3

url=https://lilypie.com]
Kod mene je sreća u nesreći što sam stvarno kompletnu oblekicu za curicu dobila sa čak dvije strane. Vrlo sam zahvalna na tome, ali sad se i kod mene vodi debata da li stvarno trebamo još kupovati :)
Naravno da trebamo, pa ima tako premedenih stvari.. Tako da smo još par paketa bodića uzeli, štramplice, još tražim savršeno odjelce za izlazak iz bolnice.
Inače smo u šoku sa svim silnim sitnicima koje trebaju (i odgovarajućim cijenama), eto baš danas sam naručila izdajalicu na amazonu za skoro pola cijene nego je kod nas..
Ne znam da li će mi trebati, kažu da je bolje imati.. ahhh :)
Kod mene je sreća u nesreći što sam stvarno kompletnu oblekicu za curicu dobila sa čak dvije strane. Vrlo sam zahvalna na tome, ali sad se i kod mene vodi debata da li stvarno trebamo još kupovati :)
Naravno da trebamo, pa ima tako premedenih stvari.. Tako da smo još par paketa bodića uzeli, štramplice, još tražim savršeno odjelce za izlazak iz bolnice.
Inače smo u šoku sa svim silnim sitnicima koje trebaju (i odgovarajućim cijenama), eto baš danas sam naručila izdajalicu na amazonu za skoro pola cijene nego je kod nas..
Ne znam da li će mi trebati, kažu da je bolje imati.. ahhh :)
Kristina, i kod nas je ista situacija. Mi smo dobili apsolutno sve,ali sam svejedno neke stvari kupovala jer opet zelim da je skroz novo. A i svaki put kada sam u nekom tržnom,gradu opet kupim po odjelce,bodic ili tako nesto. Toga nikada previše
Mada koliko imam robice,mislim da neće stici sve ni obuci, oni brzo prerastu
Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3
mojoj Duni je i 50 pre veliki broj, a njega imam najmanje, većina mi je 56 brojevi jer su mi rekli da bu joj 50 pre mali broj
tea, mamam slažem se s vama..
mala muca ja sam upravo iz tog razlog napisala da je dobro uzet bar 3,4 kompletića i bodija vel 50 jer je na početku i 50 veliko, znam da će brzo prerast ali u nečem mora biti i tih mjesec dva dok naraste, ja sam samo napisala svoje iskustvo da se ne zeznete kao ja, kažem hvala Bogu na mojoj mami koja je nakupovala skroz malih odjelaca inače bi moja cura bila u 56 veličini u koju može duplo sati
Ja sam se cak dvoumila da li cu za itlazak uzeti 50 ili 56 ali ipak manji broj :))
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji