evo cure samo da vam napišem svoje iskustvo s robicom i brojevim, ja sam kupila samo jedne gege za izlazak iz rodilišta veličina 50, sva sreča pa je moja mama uzela još troje veličine 50 jer je moja cura na kraju 51 cm i te gegice su joj velike, da nemam četri komada sad ne bi imala što nosit tako da uzmite si bez problema koje manje gegice osim ako ne ocekujete baš big bebe. i mislim da za izlazak iz rodilišta sve osim vel 50 ce stvarno biti prevelio, bar je nama bilo.
ja nisam ništa uzimala vel. 50, a imam vremena još.
čekam procjenu gin. pa ću uzet što zatreba, još nisam pripremila ništa za izlazak iz rodilišta, nisam pametna što iskombinirati, iza nove ću se sa tim opterećivati
što ste vi drage svojimi anđelima oblačile ili ćete obuć za izlazak?
ja sam mislila ovako nešto iskombinirati uz nekakvu jaketicu....
http://emporium.hr/proizvodi/novorodencad-i-bebe/kompleti/nina-nana-baby-set-djecake-i-djevojcice-vel56-68-1816/
http://www.kik.de/kinder/babys/strampler-bodies/baby-set-5-tlg-madchen-185692001601.html?et_cid=43&et_lid=79&et_sub=C2t_LP+KB+StramplBody
Joj ja isto malo toga 50 imam, možda dva bodića.
Pripremila sam bodić s dugim rukavima, odijelce s nogicama, skafanderić, kapicu i dekicu. Sve 52 broj.
ja od 50 veličine imam samo 1 majcu... al sad mi je u 36 tjednu bila 48 cm tak da mislim da mi neće ni biti pretjerano potrebno... ovih 56 veličina imam dosta a neke stvari su veće odnosno manje od drugih tak da ću nešto kombinirat :)
Kazu da sve bebe nose velicinu 50 barem dva tjedna osim ako se ne rode stvarno veliki preko 4,5 kg i 54 cm... ostali svi nose broj 50 barem neko vrijeme a neki i po mj dana... ovisi o bebama eto
Moj sin je rođen sa 51 cm i odmah sam mu oblačila 56 broj i bilo mu je taman.
Sad sam isto tako računala, a s obzirom da je curica mislim da bi mogla biti manja, vidit ćemo što će gin. reći. Do sada mjere curice više manje odgovaraju sinu.
meni se čini nekak praktičnije da joj je robica malo komotnija, a i meni će ju biti lakše obući/presvući ako je robica veća
Krivo sam bila gore napisala. Nisam 52 pripremila nego 56. 52 ne postoij hihihi
Ja sam mislila uzeti 50 jos jedino ono u cenu ce izaci iz bolnice ali nemam pojma koliko ce bit dugacak pa da nebude premalo.
Ne znam ni sama, zeznuto je to kad ne znamo kolki će nam biti malci
A ne bi sad opet kupovala jer sam stvarno kupila puuuno. Bude malo "plivala" u robici prvih tjedana. heheh
Sortiraj odgovore
Najstariji