"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    16. Prosinac 2014. 15:06

Evo u dm-u nešto dobro!
     Kroz 8 tjedana do 8.2.2015. u sms nagradnoj igri poklanjamo čak 120 godišnjih zaliha Pampers pelena. Sve što je potrebno, jest kupiti bilo koja 2 pakovanja Pampers pelena i poslati dm, kod, broj računa, ime i prezime, adresu, grad i datum rođenja na broj 60060. Više o nagradnoj igri potražite na info letku uz proizvode ili na stranicama www.mpg.hr i www.dm-drogeriemarkt.hr. Iskušajte svoju, a zatim uživajte u sreći svog mališana! 

Leda2
    17. Prosinac 2014. 11:25

Curke, upravo sam došla iz DM-a imaju u ponudi adventski kalendar, za 50 bodova se dobije dosta proizvida na popustu 50%. Meni najvaženija stvar je Biobazina torba za rodilište 50% snižena  od 21.12.-31.12.2014. cijena joj je 124,95 kn! U pon ujutro idem po nju!

=http://lilypie.com]

Sara9
    18. Prosinac 2014. 22:11

Kad budem na kompu šaljem, ako ti ko drugi u meduvremenu ne posalje :)

Sara9
    18. Prosinac 2014. 22:11

Kad budem na kompu šaljem, ako ti ko drugi u meduvremenu ne posalje :)

Nalah
    19. Prosinac 2014. 08:50

Dobila sam od frendice ovaj jastuk za bočno spavanje bebe,jel znate jel se te navlake mogu negdje zasebno kupiti?

http://adax.hr/igra/cijena/za-ugodan-san

cloudy
    19. Prosinac 2014. 09:53

jel to onaj što izgleda kao rolica?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.