"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Prosinac 2014. 13:16

:) ma da, meni je ta trgovina zakon :) kod nas je jučer bilo 10 kn za odrasle, odnosno 5 za klince :)

• inana2
    11. Prosinac 2014. 14:05

Moze li netko i meni prosljediti mmartincic@hotmail.com
    Hvala:-)

cloudy
    11. Prosinac 2014. 15:14

inana.. stiglo :)

Sara9
    11. Prosinac 2014. 15:35

Evo meni je danas došao kupon od Konzuma za pelene, sigurno nije prošlo više od mjesec dana da sam se učlanila :) Sad samo otići do konzuma i odabrati :)

Sara9
    11. Prosinac 2014. 15:55

Baš sam se iznenadila :) Ma oće, da i ne dođe, lako muž se zaleti kad dođu :)

Leda2
    16. Prosinac 2014. 14:57

Baš dobro da sam pronašla ovu temu! U 21 tjednu sam i stalno se bojim da mi je rano za kupovinu robice i potrepština! danas me uhvatilo ludilo, napravila popis i pomalo krećem kupovati!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.