kik ima sniženje? na sve ili? btw i ja prodajem robicu za curicu koju sam dobila iz njemačke nosila je jedna curica, a ja čekam dečka pa to prodajem ako nekog zanima, ima stvarčica od najmanjeg broja do godine dana.
ja sam po kiku več operirala i pokupila sve živo po tim sniženjima, a secon hand na žalost nemam u blizini, točno znam kako ti je... tako i ja budem sva razdragana kad uspijem natrpat puuune vrećice za male pare
pa nije na sve, al imaju jedno 4 stalka sa sniženjima... i štramplice su im isto na sniženju... ja sam recimo sve ovo šta sam uzela uzela na sniženju... bodići su bili 33 sad su 25, pidžame 45 sad su 33, štramplice 15 sad su 8 i tak :) da se naći :)
tea... budem vidila ak mi šta zafali pa ti se javim :)
vidi pa javi, mogu ti poslikat sve pa ti poslat na viber ili ti prodat cijelu vreću da mi ne smeta :D ima zgodnih stvarčica ali baš je sve žensko, možda tu i tamo koja neutralna stvar :) javi u poruku ako slučajno ne pročitam ali ugl vpratim
curke... koja će dobra dušica ona Sarin popis šibnut i meni na mejl? da provjerim po svom da nisam nešto fulala, zaboravila.... jtonkovichh@gmail.com :)
Posjetila sam danas textile house i piknula preeeeslatku jaknicu, vesticu i prsluk za moju malu mrvicuuuu mozda ju s tim namamim van
16.12.2014 <3 Lena <3
Nije, bilo je 20% popusta, al s obzirom da je svaka stvarcica kostala 20kn ja sam zadovoljna jer su mi preslatke!
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji