"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    17. Studeni 2014. 14:13

Meni je bed zato jer mi je dvoje ljudi obećalo dekice, e i sad se ja nisam nikaj previše oko toga zamarala nego sam kupila jednu običnu od flisa i jednu malo deblju, ali malu. Jer kao računla sam da budem dobila od ovih, al očito nikaj od toga, tak da trebam ić vidjet negdje dal ima...

cloudy
    17. Studeni 2014. 15:52

Joj kak to obečavanje ne volim...ak mi hoceš dat daj al nemoj obečavat...radije donesi i reci evo a ne tak...sad mi je i ktc pao na pamet (ak ga ima kod tebe) znam da oni imaju za klince stvari isto

MalaMuca
    17. Studeni 2014. 16:27

ima ga, vidiš, mogla bi otić pogledat tamo.

Dea23
    17. Studeni 2014. 18:19

Ja sam isto u Magicu uzela dekicu. Jako je lijepa i flafasta i topla i nije bila jako skupa :)

Luli2
    19. Studeni 2014. 09:50

Kada beba otprilike preraste onaj najmanji broj pelena? Odnosno koliko otprilike paketa tih pelena se potrosi?
    Mi smo vec dobili 4 paketa a sad mislim ic u konzum dignuti one besplatne pelene pa ne znam da li da uzmem te najmanje ili vece... Znam da se negdje vec pricalo o tome ali ne mogu nac..

renata6
    19. Studeni 2014. 09:57

Uzmi si veće, mislim da će ti ova 4 paketa biti za početak dovoljna. Lako dokupiš ako ti baš zatreba ali što ćeš s njima ako preraste, morat ćeš ih baciti.

tena123
    19. Studeni 2014. 10:20

cure moje evo ja os sinoć pokušavam pročitat sve što sam propustila ali teško je nadoknadit tjedan dana.
    vratila se ja iz kupovine i s kolinja, uglavnom neke stvari se isplati kupovat u BiH neke ne, posteljina je u njihovim trgovinama od 120 do 150 kuna, ja sam kupila za 150 ogradica, plahta, pokrivač, jastuk i jastuk za bočno spavanje, oduševljena sam i izgledom i cijenom. u ljekarnoj sam za 100 kn kupila steznik za poslje poroda baš ona što se može regulirat koliko stegneš, i sve one stvari od jednokratnih gaća do ćepića, sve za pupak i sve je dosta jeftinije. kolica nisam našla pa sam na kraju kod nas našla berton za 800 kn, jer više nisam htijela kupit 2 u 1 pošto sam dobila AS. Tetra pelene su 10 kom 60 kuna, tako da se isplati, benkice i kapice su po 6 kn. gegice po 40 kn. ako se još čega sjetim pisat ću.
    Skoro sam zaboravila jučer mi je stigao stolic za presvalčenje, kupljen preko njuškala, četri ladice, kadica s ispustom za vodu, i ona spužva za presvalčenje, nema niti najmanje oštećenje, niti izgleda kao da je korišten, 300 kn, tako da ako nekome nije bitno da bude baš iz trgovine, pratite njuškalo jer takve stvari brzo odu.

renata6
    19. Studeni 2014. 10:44

Tena super si nakupovala! Da, ja jesam od onih kojima nije bitno da je odmah novo i sve iz trgovine, ja sam imala praktički sve rabljeno i nisam baš nešto pretjerano kupovala, samo ono najnužnije i ono što baš mora biti novo!

tena123
    19. Studeni 2014. 10:48

pa da,sad na kraju sam dobila AS i čak dvije nosiljke a nosiljke mi uopće ne trebaju niti sam ih mislila kupovat tako da tko zna što ću još dobit što sam možda već i kupila..

renata6
    19. Studeni 2014. 10:52

Samo ti spremi sa strane, sve će ti dobro doći i kad budeš se najmanje nadala, evo npr. moja je bila u nosiljci kad sam kuhala u kuhinji jer nikako nije htjela biti sama u sobi, stavila sam ju unutra i nosila tako po kući gdje god sam bila!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.