Jel kupio netko jastuk za bočno spavanje?Vidim da ima onih koji su kao trokut,a i onih koji su kao valjak,tj.2 valjka...jel ima netko preporuku?
ja sam ih vidila da ih imaju u ktc-u kad sam bila neki dan 115 kn ako se ne varam... al ja planiram deku ili ručnik u tu svrhu iskoristit...ako ga ne dobijemo od nekoga
Cloudy može i dekica i ja sam tako radila i sve pet, zavrne se i stavi, ne miče se za tih par tjedana čisto ok, jer kad se počne micati ionako ne možeš ništa više unutra imati da ne stavi na sebe.
ja sam ga dobila uz komletic posteljine (okrugli) a inace ga nebi kupovala, jer kako je cloudy napisala kod nas su oko 120 kn a cijeli komplet posteljine i ogradicu sam platila 150 kn, ima cak i videa za pogledat ali dovoljno je srolat tetru ili tako nesto..
ja sam dobila od sestre taj kao dva valjka i njoj je bio super praktičan.. od nje sam dobila i sve ostalo-kinderbet, kolica, komodicu, stolicu za hranjenje, klokanicu, hrpu robice..baš svašta najmlađa sam-dva brata i sestra su već dobili djece koliko su mislili, a ja tek počinjem pa sam maltene mogla birati čiji ću kinderbet uzeti
sad sam u 35tjednu trudnoće..većina robice je oprana i ispeglana i baš me čini sretnom kad ju pogledam.. ima još dio za oprati i srediti.. s posteljinom još čekam-nekako mi se čini prerano još sad..stvari za bolnicu sam isto polako počela sređivati..
što se tiče robice bila sam oduševljena kad sam čula da ću dobiti dosta toga od seke i brata (on mi je dao puno predivnih stvari za dečkića ali sve je od par mjeseci pa na dalje,a seka je imala curice dvije ali bodići su neutralnih boja),dok nisam sve oprala i ispeglala bila sam malo razočarana,a sad je sve divno-naravno dala mi je stvarno sve dobre stvari..al opet sam kupila i ja nešto i to uveseljava i svaki mama i tata trebaju po mom mišljenju makar neku sitnicu naći za svoju bebicu koja je njima posebna..a danas je svekrva donijela trenerkice male i bodije i čarapice joooj jedva čekam da bebač dođe
alajde nek mi makar još 2tjedna da da pripremim još neke stvari
imam samo jedno pitanje koje je malo offtopic možda-u knjigama sam pročitala da se sve više preporuča bebu staviti da spava na leđima,a sestra mi je stavljala između tih valjaka na bok..kako vi mislite stavljati bebe?
Cure jel koja od vas kupovala arianna aspirator za nos preko njuskala ljudi nove prodaju za 70 kuna, inace su pp 120 do 200?
Sortiraj odgovore
Najstariji