"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    15. Studeni 2014. 21:19

Kaj ti se ne skida navlaka s ogradice?

MalaMuca
    15. Studeni 2014. 21:21

ne :( zašivena je skroz i unutra je neam pojma kaj, mene na spužvu podsjeća

mmama2
    15. Studeni 2014. 21:24

da probaš na 30 oprat....

url=https://lilypie.com]

kums
    15. Studeni 2014. 21:31

na 30 i nemaš brige :D

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

MAMA X2
    15. Studeni 2014. 21:43

mi isto imamo ogradicu bez navlake i kao spuzva je unutra ,
    oprala sam ju na 30 i iz masine je izasla kakva je i bila:)

kleaiva
    16. Studeni 2014. 17:06

Moja je iz adaxa isto zasivena i operem je na 30 i susim u susilici i ista je kakva je i bila ;)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MalaMuca
    16. Studeni 2014. 17:46

onda super :D
    ide u mašinu sutra ujutro :D Bojala sam se staviti da mi se to kaj je unutra onak ne stisne i ne izgužva sve.

Neni5
    16. Studeni 2014. 18:37

Da i ja potvrdim da te ogradice se lijepo operu i ništa im ne bude, samo lipo rastresi kad budeš sušila 
    Sad sam ja uzela sa navlakom koja se skida, bila je povoljna cijena, baš na sajmu beba i trudnica od Malog anđela, super je, ali još je nisam oprala 

Neni5
    16. Studeni 2014. 18:43

ja sam sad gledala stare slike, ustvari kad se bebač rodio pa dalje da znam koje je veličine otprilike nosio, pomalo sam počela preslagivat i sortirat robicu.
    Sutra idem svakako do Lidla u kupovinu, dosta mi toga još fali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.