"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    singama
    15. Studeni 2014. 17:15

danas i sutra je u kozmu 30% na sve proizvode za bebu, tak da sam danas nakupovala vatica svih oblika i velicina i sve kaj mi još treba kad mališa dođe... jest da imam gulit još mjesec i pol al dobar je popust :)

Nalah
    15. Studeni 2014. 17:27

Ja moram u Spar po pelene,jumbo packovi su sniženi

MalaMuca
    15. Studeni 2014. 17:41

Cure, vi koje imate one kompletiće posteljine di je plahta, posteljina, poplun, jastuk i ona ogradice, kak ste oprale tu ogradicu? Mene je strah u mašinu ju staviti :(

Dea23
    15. Studeni 2014. 21:19

Kaj ti se ne skida navlaka s ogradice?

MalaMuca
    15. Studeni 2014. 21:21

ne :( zašivena je skroz i unutra je neam pojma kaj, mene na spužvu podsjeća

Dea23
    15. Studeni 2014. 21:28

MalaMuca

ne :( zašivena je skroz i unutra je neam pojma kaj, mene na spužvu podsjeća

ajooj baš zeznuto...ta vata bi se mogla sva pošeremeriti u mašini :(( možda da u kadi napuniš vode i onak ju močiš malo i žmičeš, ko da gaziš. ak me kužiš kaj hoću reći haha i onda da se ocijedi i suši tak..dobro to bi možda bilo lakše da je ljeto brže bi se posušilo 
    Ne znam kaj da ti velim jer već sam čula par slučajeva da se ta ogradica deformira u mašini :((

mmama2
    15. Studeni 2014. 21:24

da probaš na 30 oprat....

url=https://lilypie.com]

kums
    15. Studeni 2014. 21:31

na 30 i nemaš brige :D

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

MAMA X2
    15. Studeni 2014. 21:43

mi isto imamo ogradicu bez navlake i kao spuzva je unutra ,
    oprala sam ju na 30 i iz masine je izasla kakva je i bila:)

kleaiva
    16. Studeni 2014. 17:06

Moja je iz adaxa isto zasivena i operem je na 30 i susim u susilici i ista je kakva je i bila ;)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI