"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    14. Studeni 2014. 10:16

a ne...naprosto obozava voznju u kolicima...

Laura 21.08.2014 :-*

Nalah
    15. Studeni 2014. 16:19

Tko ima Amex,u novoj Gloriji su kuponi za 40 % popusta na kupnju u Areni,između ostalog Magic baby,bambi,mtč,carter's

singama
    15. Studeni 2014. 17:15

danas i sutra je u kozmu 30% na sve proizvode za bebu, tak da sam danas nakupovala vatica svih oblika i velicina i sve kaj mi još treba kad mališa dođe... jest da imam gulit još mjesec i pol al dobar je popust :)

Nalah
    15. Studeni 2014. 17:27

Ja moram u Spar po pelene,jumbo packovi su sniženi

MalaMuca
    15. Studeni 2014. 17:41

Cure, vi koje imate one kompletiće posteljine di je plahta, posteljina, poplun, jastuk i ona ogradice, kak ste oprale tu ogradicu? Mene je strah u mašinu ju staviti :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.