Ne ne, nikad ne znaš kad će beba htjet van, pa bolje da je sve spremno
Ajmeee i moja kolegica nije dala ćeri da kupuje kolica i ostalo, kao neka ona odabere, a kad rodi kupit će netko drugi To mi je još veća glupost!!! Ja sam joj na to odgovorila ajde lipo dok si na nogama i guštaj sa dragim u šopingu, pa nema lipše stvari za trudnice od prebiranja i gledanja stvarčica za bebača.
Jutros sam u Lidla kupovala neke stvarčice, naravno otišla sam bez popisa i... srića nije puno toga ostalo
Što se tiče robice trebam uzet još koje odjelce, kombinezonić i jaketicu, planiram sljedeći tjedan počet sa pranjem i peglanjem. Tako sam i u 1. trudnoći sve pripremila ranije i guštala svaki put kad pogledam sve to lijepo složeno
hahahaaa suzdržavam se da ne kupim i pelene, pa na akciji su u kozma
Ja sam danas p* do daske,rodica mi obeća kinderbet i stolić za prematanje i danas mi kaže da ih je dala nekome od nekoga s posla jer oni jadni nemaju ništa....što je u redu,ali eto da ju danas nisam pitala,ona mi ne bi ni rekla..eto nemam riječi,sad traži to sve i madrac i daji novce i za to,pa vrištat ću
joj meni je jedna susjeda dala robicu od svoje djece, njih dvoje. znam da je žena imala najbolju namjeru ali moj Bože, od bodića sa kojih se fleke ne mogu operat do raspareni čarapica i pkidanih ili poderanih stvari, do vreća sa pokvarenim zatvaračem, na kraju sam od dvije velike vreće izdvojila malu vrećicu normalne robice ostalo sam stavila na tavan i vraćam za par mjeseci iako ne očekuje da joj vratim, iskreno ja takve stvari nebi dala karitasu ako već vidim da se ne mogu koristit al ok.
Dea i sve mame koje slušate da se ne treba rano spremat, e pa TREBA, ja sam već pisala kako sam sve osim krevetića kupila prije par dana, ne da me umorilo, više uopće ne mogu stajati niti hodat toliko po trgovinama i da sam znala spremila bi se tri a možda i više mjeseci prije poroda.
Nalah baš mi je žao što te tako za******, pogledaj si stvarno polovno, može se naćiodličnih stvari za male pare.
Hvala tena ...ma mene uvijek netko z* tak da sam navikla,čudim se sama sebi kaj se uopće čudim....ja sam dobila od kolegice dosta bodića koji su bili zaflekani,nismo mogli skužiti jel od stajanja ili od njeneg malca,pa sam sve stavila na iskuhavanje sa Persilom,ocat i soda bikarbona u onaj dio u koji ide prašak i sve je otišlo i onda sam oprala još Froschom aloe vera koji mi je baš za veš od male
i ja sam dobila puno lose robice...sad na kraju ama bas sve kupujem kako mala raste.. obavezno lidl svaki put i sve pet... ipak mi nije sila da mi je mala u iznosenom...
Laura 21.08.2014 :-*
ma nije vjerojatno nikome sila nego pričam šta sve ljudi daju i koliko sam malo normalen, čiste, ne oštećene robice dobila od tolike hrpetine, hoću reći da je glupo od ljudi da takve stvari daju dalje ako vide da su za bacit, a naravno sad mi je najdraže ono što mi mama isplete, sašije ili što sama kupim, njeno je samo da konačno dođe..
Ja cijenim dobru volju i činjenicu da je netko nešto spreman dati,pogotovo u današnje vrijeme,a stvari koje sam dobila su minimalno nošene...uz nove stvari dobro će sve doći,na kraju uvijek sve dobro dođe
Sortiraj odgovore
Najstariji