"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    19. Studeni 2014. 11:06

baš to što kaže Renata... tko zna kad će ti trebati :) ja isto nosiljku planiram u tu svrhu koristiti :)  nego... što se priprema tiče, jučer smo dragi i ja išli u šoping... i što je najslađe u cijeloj priči više se on raspametio nego ja :) tako da je kupljena kadica, bočica, nivein ruksak, partiklići (kak se to već zove po književnom... uglavnom ono za bljuckanje :P ) platnene pelenice, podloge za presvlačenje i tako :) jedva se čovjek zaustavio... na kraju smo našli i kinderbet za koji je on nagovorio svoje da uzmu... tako da će naša cura ipak imat novi, a ne onaj moj kinderbet-.. (iako mi je to malo žao al dobro :)

cloudy
    19. Studeni 2014. 12:40

i ja sam mislila.... onda su moji rekli da ima taj moj pa da nam ne treba, pa sam ja odustala od ideje da ga dragi radi... i onda je on jučer vidio taj u koji se zaljubio pa je nagovorio svoje da ga kupe... tak da kinderbet dolazi idući tjedan....

Tina0208
    19. Studeni 2014. 12:49

haha... steta... evo ja sam vec spomenula ovdje negdje da imam kinderbet i zipku u domacoj izradi..

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    19. Studeni 2014. 14:08

tata je rekao da će nešto napraviti iako ni sam ne zna šta... vjerojatno će prvo napravit onaj viseći mobil, a kasnije moram naći nešto zgodno pa da on napravi :)

tena123
    19. Studeni 2014. 14:23

moj dragi isto ima u planu napravit mobil ili držač za baldahin. A kad smo kod drveni stvari mama mi je rekla da je ostavila koljevku drvenu za koju sam znala da su i ona i njena sestra i brat bili unutra, kao i mi, ali jučer mi baka kaže kako je to koljevka od rođakinje koja je rođena 1936.g. ja je se naravno ne mogu sjećati ali ne mogu vjerovati da je tako stara, sad mi je još draža

kleaiva
    19. Studeni 2014. 21:29

Mi smo curku prije 10 dana prebacili iz kindića u veliki krevet....i sam mustrica ima ideju da ga za bracu obojamo u žuto =) sutra kreće šmirglanje i farbanje...kako joj ne udovoljiti ?!! :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

ena2203
    20. Studeni 2014. 09:43

Krevetić smo naslijedili od malog nećaka pa se oko toga ne brinem, a ostale stvari.....svako malo me nazove ili sestra ili mama ili tata (starci su rastavljeni) da me obavijeste da su nešto kupili našoj curici. To je jako lijepo i olakšava stvari, ali ja čeznem za nekim baby shoppingom! Mužjak je obećao da ćemo otići malo do Austrije na advent i usput vidjeti što ima za bebače. Zna li neka od vas kakve su tamo cijene za baby opremu i da li se uopće isplati ići van po stvari za bebicu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.