"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luna05
    16. Studeni 2014. 20:17

Drage mame molila bih vas za savjet i pomoć  :)
    Danas sam bila u kupovini za moju curku i kupila tetra pelene tj. kaliko pelene u DM-u od lola baby i sad me interesira da li su te kaliko isto ko tetra pelene ili ne,i u cemu je razlika?hvala 

I ♡ my baby !!

Nixie
    16. Studeni 2014. 21:33

koliko sam ja shvatila te su kao još nježnije od terti i namijenjene su baš novorođenčadi.
    baš sam to danas googlala jer gledam koje ću sve tetre kupiti :-D

• tea024
    16. Studeni 2014. 23:40

Također pitanje, koje tetre kupiti? jer u dmu lola ima pakiranje od 6 i od 10 komada koja je razlika i koje su bolje?

kleaiva
    17. Studeni 2014. 09:34

kaliko su gusto tkane, ali tanjim koncem, a tetra su onak s debljim koncem tkane pa bolje upijaju...ja imam obje vrste, tetre sam koristila kad bi se zbljuckala ili tak nekaj, a ove kaliko kao podlogu ili tako nešto =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

beag
    17. Studeni 2014. 10:14

ako vam je baby centar pri ruci, tamo su najjeftinije,  uz rodiljni popust oko 88 kn ispadne 10 komada, inace su 100 kn... 
    mi ih koristimo i dobre su..

• tea024
    17. Studeni 2014. 10:28

Blizu mi je baby centar, a i uclanjena sam. Znaci dobre su i njihove?

luna05
    17. Studeni 2014. 10:41

Hvala curke na savjetima,ostavit cu si onda paket kaliko pelena i još kupit jedan paket tetra pelena u baby centru 

I ♡ my baby !!

MalaMuca
    17. Studeni 2014. 11:08

Curke, di ima za kupiti lijepih debelih dekica za bebu?

cloudy
    17. Studeni 2014. 12:34

ma nemaš frke :) ok... znači ak će biti frke s pupkom dođe patronažna :)

MalaMuca... ja sam mislila dekicu i kadicu pogledat u magic baby... i došli dragi i ja nadobudno u četvrtak kad ono inventura zbog zatvaranja trgovine... baš sam potrefila dan kad ću u šoping... a čula sam da oni imaju lijepih dekica ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.